AnalBreaker написа:Cesc Fabregas написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=160473
Драго, какви си ги вършил пак бе?![]()
[offtopic]:lol:![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
[offtopic]Аз съм расист!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:Cesc Fabregas написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=160473
Драго, какви си ги вършил пак бе?![]()
[offtopic]:lol:![]()
![]()
![]()
[/offtopic]
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа::mrgreen:![]()
А продупчили станиола?
![]()
garfild8 написа:TPAKTOP написа::mrgreen:![]()
А продупчили станиола?
![]()
Не ми е дошло на ум.ВъоПще не съм се сетил.Не че,като се напиеш,ще ти дойде акъл,какво да правиш,щото при мен стават нещата по инерция.Единия авер дето ми го разказа,извадил едно левче и го дал вместо мене.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:garfild8 написа:TPAKTOP написа::mrgreen:![]()
А продупчили станиола?
Не ми е дошло на ум.ВъоПще не съм се сетил.Не че,като се напиеш,ще ти дойде акъл,какво да правиш,щото при мен стават нещата по инерция.Единия авер дето ми го разказа,извадил едно левче и го дал вместо мене.
Това означава че пияните пътуват гратис!
![]()
AnalBreaker написа:Здравейте, кръкачи! Напрай входното поне за 3, ама може да ми пише и 3.50 - 4 ако иска
kokic1986 написа:AnalBreaker написа:Здравейте, кръкачи! Напрай входното поне за 3, ама може да ми пише и 3.50 - 4 ако иска
По какво бе Крис
AnalBreaker написа:kokic1986 написа:AnalBreaker написа:Здравейте, кръкачи! Напрай входното поне за 3, ама може да ми пише и 3.50 - 4 ако иска
По какво бе Крис
По френски
TPAKTOP написа:Je vais prendre un examen final?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта