30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 окт 2010 13:47

killer написа:Абе не му обръщай внимание на тоя галфон, нали напролет идват на Герена, тая петица от снощи ще им я зашием на тях.

Ще я зашиете ако играе тарана ви - Никито Йорданов :lol:
Колкото до обидите ти... ти си знаеш :P[/quote]

Че аз не те обиждам, казвам истината.
А Никито Йорданов веднъж свири като хората - 20 пъти я въртяха тая дузпа, и се вижда че е дузпа, ама вие освен да мрънкате, друго не можете. Затова и не играете футбол, а гледате по телевизията. Защо в момента не коментираме евромач на Черно море? Отговори си на този въпрос и млъкни. Нас ни закопа един съдия зимата във Варна за купата - отменен редовен гол, червен картон, достатъчно да ви пробута напред, където, верни на селския си манталитет, отпаднахте от Калиакра Каварна. Ето затова сега си във форума на Левски, а не на морето.
Ясен ли съм ти, малкия?[/quote]

Стига го дъвка тоя мач, бе!..
Не можеш ли да се светнеш: в Европа съдийските отборчета не вървят!
Ще си подобрите ли рекорда от -17?

Във вашия форум съм, за да се позабавлявам :)
Дължите ми го :P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 окт 2010 13:50

Ми ти що дъвкаш Николай Йорданов? Айде спри се вече, че почваш да дразниш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 01 окт 2010 13:51

ЧерноМореВарна написа:
killer написа:Абе не му обръщай внимание на тоя галфон, нали напролет идват на Герена, тая петица от снощи ще им я зашием на тях.

Ще я зашиете ако играе тарана ви - Никито Йорданов :lol:
Колкото до обидите ти... ти си знаеш :P

Че аз не те обиждам, казвам истината.
А Никито Йорданов веднъж свири като хората - 20 пъти я въртяха тая дузпа, и се вижда че е дузпа, ама вие освен да мрънкате, друго не можете. Затова и не играете футбол, а гледате по телевизията. Защо в момента не коментираме евромач на Черно море? Отговори си на този въпрос и млъкни. Нас ни закопа един съдия зимата във Варна за купата - отменен редовен гол, червен картон, достатъчно да ви пробута напред, където, верни на селския си манталитет, отпаднахте от Калиакра Каварна. Ето затова сега си във форума на Левски, а не на морето.
Ясен ли съм ти, малкия?[/quote]

Стига го дъвка тоя мач, бе!..
Не можеш ли да се светнеш: в Европа съдийските отборчета не вървят!
Ще си подобрите ли рекорда от -17?

Във вашия форум съм, за да се позабавлявам :)
Дължите ми го :P[/quote]

А вие ще подобрите ли 1 точка или ще си останете с 0 драги ми смехурко?
Изображение

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 окт 2010 13:52

rhaegar написа:Ми ти що дъвкаш Николай Йорданов? Айде спри се вече, че почваш да дразниш.

Извинявам се и на мен ми поомръзна да подритвам евротрупове..
Айде следващия мач, пак ще намина. Успех - приказката продължава! :lol: :lol: :lol:

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 01 окт 2010 13:52

снощи плаках след мача и днес още ми се реве :( защо така гадно се получи :cry: всичко свърши май, за нас в европа.
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 01 окт 2010 13:58

много злоба има на тоя свят хан крум ли си къв си що не си напрайш харакири а за това ,че някой фенове наши много се изхвърлят си прав ето и сега чета срещу лил 4 точки срещу тия толкова и готово и от тука почват и журналята хваления и идва мачове като със спортинг и ни приземяват затова млъкнете най-добре нека както се казва в една приказка коментарите след мача другото си е само чешане на езиците и злобата на някой хора които ще си пукнат с нея.П.П ВИЖТЕ ЛИЛ НЯМАТ ЗАГУБА ПОНЕ ПОСЛЕДНИТЕ 5 КРЪГА ВЪВ ФРАНЦИЯ ТАКА ЧЕ ДАЙТЕ ДА СИ НЕ ПРАВИМ ИЗЛИШИ СМЕТКИ НЕКА НАШИТЕ ДА ИЗИГРАЯТ МАЧА КАКТО СРЕЩУ ГЕНТ И ТОГАВА Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМАМЕ НЯКАКВИ ШАНСОВЕ .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 окт 2010 13:58

ЧерноМореВарна написа:
rhaegar написа:Ми ти що дъвкаш Николай Йорданов? Айде спри се вече, че почваш да дразниш.

Извинявам се и на мен ми поомръзна да подритвам евротрупове..
Айде следващия мач, пак ще намина. Успех - приказката продължава! :lol: :lol: :lol:

Е, ние скоро няма да наминаваме при вас след европейски мач. Зашо ли?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

teammember
Контакти:

Мнениеот teammember » 01 окт 2010 14:36

Според мен най-голяма вина за загубата има Гошо Петков. За четири от петте попадения можеше да се намесе по-добре. Личеше си несигурност и при шутовете му напред, точно тези несигурни намеси, карат и защитниците да треперят от което и да правят грешки.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 окт 2010 14:41

Такива разбирачи всички. Ужас!!!
Че щяхме да паднем от Спортинг, беше сигурно и преди мача. За головата разлика обаче, никой не може да ме убеди, че главен виновник не е Гошо Петков.
В същото време разни смешковци тръгнали да ми обясняват за съдбата, че едва ли не техния отбор щял да попилее португалците, дрън, дрън. Други пък смятат, че Спортинг, след като са се класирали предварително, щели да излязат с резервите в последния мач. Абе, чувате ли се изобщо... То забавно да ви чета коментарите, забавно, ама... Заради точно това мислене (ментална криза, не икономическа, го наричам аз) сме на това ниво, на което сме. И няма да се качим по-горе. Всеки разбира от всичко, и което е по-тъжно - мисли си че ще се справи по-добре. Ми вървете вие класирайте български отбор (не "Левски", който и да е, скъпоценните ви ощетени срещу синьото чудовище отбочета да са, няма значение) дори в групите на европейски турнир с квалификации (пък бил той и приятелски), като можете. Току-виж ви забелязали и европейските грандове. Хайде, какво чакате?
П.П. Знам какво - заети сте да злорадствате!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 01 окт 2010 14:43

Много е гадно да гледаш как се гаврят с български отбор, но Урсула беше просто невероятен на вратата и съм се смял много на головете :lol:

Върни се в “Архив”