кво  мислиш за  резила на БФС-то вчера
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Като гледах репортажа те бяха много слаби и вкараха гол след уникална глупост на вратаря на Порто,а португалците изтърваха сума ти голове.Карай,и днес е ден
 Като гледах репортажа те бяха много слаби и вкараха гол след уникална глупост на вратаря на Порто,а португалците изтърваха сума ти голове.Карай,и днес е ден  Успех на реванша в Рим
 Успех на реванша в Рим 
angelov написа:Пичове, разбрахте ли, че може да имаме проблеми за мача с ирландците?

SHYNE написа:angelov написа:Пичове, разбрахте ли, че може да имаме проблеми за мача с ирландците?
не . какви проблеми ?
angelov написа:SHYNE написа:angelov написа:Пичове, разбрахте ли, че може да имаме проблеми за мача с ирландците?
не . какви проблеми ?
"Големият помагач" на футбола ни Ив.Дражев е завел жалба в съда и сега се оказва, че на първа инстанция конгреса е обявен за нелигитимен и всички негови решения и тези на изпълкома в последствие са без правова основа. С други думи Мъри е треньор на нац.отбор незаконно. И може да има дори служебна загуба, понеже "доброжелатели" са уведомили за това ирландците.
Единственото спасение е на следваща инстанция съдът да промени решението си.
angelov написа:SHYNE написа:angelov написа:Пичове, разбрахте ли, че може да имаме проблеми за мача с ирландците?
не . какви проблеми ?
"Големият помагач" на футбола ни Ив.Дражев е завел жалба в съда и сега се оказва, че на първа инстанция конгреса е обявен за нелигитимен и всички негови решения и тези на изпълкома в последствие са без правова основа. С други думи Мъри е треньор на нац.отбор незаконно. И може да има дори служебна загуба, понеже "доброжелатели" са уведомили за това ирландците.
Единственото спасение е на следваща инстанция съдът да промени решението си.

тоя  дражев не спи
  тоя  дражев не спи   може ли да е толкова луд  тоя  човек бе ? дет се  вика ще  очакваме  разитие .
 може ли да е толкова луд  тоя  човек бе ? дет се  вика ще  очакваме  разитие .

SHYNE написа:оооооооооооо Blue_Lion кво става бе менкво мислиш за резила на БФС-то вчера
 Хаха еми при мене сесията свърши,ма сега почвам да се готвя по английски изпити и т.н.
 Хаха еми при мене сесията свърши,ма сега почвам да се готвя по английски изпити и т.н.  Малко ме мързи тука тия ден-два да драскам активно у форуму ама ко да праиш
 Малко ме мързи тука тия ден-два да драскам активно у форуму ама ко да праиш   
   А за БФС...абе съгласен съм да ти кажа,защото е по-добре да се играят при нормални условия мачовете,не да се играе футбол на ледена пързалка
 А за БФС...абе съгласен съм да ти кажа,защото е по-добре да се играят при нормални условия мачовете,не да се играе футбол на ледена пързалка  Иначе,Дражев е дрбна душица която всячески иска властта във БФС,но според мен до такива апокалиптични сценарий няма да се стига - дай боже !
 Иначе,Дражев е дрбна душица която всячески иска властта във БФС,но според мен до такива апокалиптични сценарий няма да се стига - дай боже !
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта