ZYKLON написа:Мисля да ходя на мача с Миньор.
Няма лошо ,добре дошъл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZYKLON написа:Мисля да ходя на мача с Миньор.
samobotev написа:По онова време Левски нямаше нищо общо с милицията, а факта, че единствено Сектор Б скандираше в подкрепа на Пражката пролет, просто няма как да откраднете. Историята помни!
хаха не ме карай да се смея Левски нямали нищо общо с милицията аре не се излагай повече като пишеш откровени лъжи,и скандирали биле в подкрепа.Кои са скандирали?Ти бил ли си тогава в този сектор Б и скандирал ли си?
Или май само си чул от някой болен мозак как едните биле скандирали пък другите не,и затова Левски е отбора на народа![]()
samobotev написа:Аре големите и справедливи фенове на Левски пак замлъкнаха нещо,много неудобна взе да им става и тази тема.Аре каде сте много чесните и справедливи левскари,нали искахте справедливост?
Или искате справедливост само когато ви отърва.
mts13 написа:Това popaj важи за всички евроидиоти и най- вече за червените евроидиоти който вече 20 години не са играли през пролетта в Европа . Познай защо?
popaj написа:samobotev написа:По онова време Левски нямаше нищо общо с милицията, а факта, че единствено Сектор Б скандираше в подкрепа на Пражката пролет, просто няма как да откраднете. Историята помни!
хаха не ме карай да се смея Левски нямали нищо общо с милицията аре не се излагай повече като пишеш откровени лъжи,и скандирали биле в подкрепа.Кои са скандирали?Ти бил ли си тогава в този сектор Б и скандирал ли си?
Или май само си чул от някой болен мозак как едните биле скандирали пък другите не,и затова Левски е отбора на народа![]()
Пич,те не са виновни.Сега,като прецъфтяха кокичетата ,започнаха да цъфтят минзухарите,напъпили са и другите цветя.....Пролетта идва,а с тази промяна на говедата им се изостря лудата крава и започват да си пеят познатата песничка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
samobotev написа:хаха не ме карай да се смея Левски нямали нищо общо с милицията аре не се излагай повече като пишеш откровени лъжи,и скандирали биле в подкрепа.Кои са скандирали?Ти бил ли си тогава в този сектор Б и скандирал ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта