30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dakata9
Контакти:

Цирк

Мнениеот dakata9 » 01 окт 2010 13:04

Най-накрая всички,дори и тези,които се заблуждаваха,разбраха,че Левски е безумно слаб отбор!Победи над отбори като Калмар(изключително слаб отбор),Аик Стокхолм(отбор в зоната на изпадащите в шведското първенство) и Гент(абсоютен средняк в Белгия,непознат на Европейската футболна карта) и веднага всички си помислиха,че Левски има силен отбор,който е в състояние да побеждава в Европейските турнири.Загубата от Спортин Лисабон,доказа най-съществената истина за българските отбори...,ние сме далеч от средно-европейския футбол,защото нека не се заблуждаваме,Спортинг е далеч от класата на най-силните отбори в Европа,дори е с класа под Порто и Бенфика,в никакъв случай не можем да го причислим към двата гранда в Португалия,успехите им достатъчно говорят за това...А цялостно,относно световния футбол,вече истински футбол не се играе,всичко се контролира от букмейкърите,те решават всеки един мач,как да завършва,определят шампионите в дадено първенство и шампионите в европейските турнири!Достатъчно е да погледнете,какви резултати се получават всеки ден и да проумее всеки един човек,че футбола,спорта умря!!!Един риторичен въпрос към всички вярващи в честния футбол...,"изненадващи" ли бяха резултатите в изминалия английски кръг,всички водещи отбори загубиха,прекрасни съвпадения,нали....?????Няма футбол..............,който си мисли,че се играе истински футбол,с извинение е пълен глупак!!!Ще има ли букмейкъри,ако се играе честно?????Победата на Левски над Гент също беше част от тази мафия,прекрасен live betting разиграха,с няколко обрата в резултата,както обикновено се прави....,тъжна истина,но това е реалността!!!Футболистите се превърнаха в едни актьори,изпълняващи всеки път различен сценарий...!!!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Re: Цирк

Мнениеот sostenere » 01 окт 2010 13:06

Пак ще се скриеш в мишата си дупка съвсем скоро, запомни това !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 01 окт 2010 13:08

Палячо,една загуба нищо не значи!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 окт 2010 13:08

Аз мисля, че Жардел ви го наби много здраво, като даде интервю за най-голямата им спортна медия, като предупреди Спортинг да внимават с Левски и да не ги подценяват. И те внимаваха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 01 окт 2010 13:09

sostenere написа:Пак ще се скриеш в мишата си дупка съвсем скоро, запомни това !
Той си е там в дупката, ама си е подал някои части и овонява всичко наоколо.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 01 окт 2010 13:09

Само че като бихме Гент всички вие мишки се крихте по-дупките.....едва ли не се радвахте че сме победили ама колегата го каза добре по-горе....такива като теб пак ще се скрият в мишите си дупки

dakata9
Контакти:

Мнениеот dakata9 » 01 окт 2010 13:11

Палячовци са всички,които вярват,че има отбори в съвременни футбол,само имената са останали!Във всеки футболен мча се изпълняват заповеди!!!

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 01 окт 2010 13:12

Аман от форумни разбирачи и мишоци. Марш обратно в дупката анализаторе.
Изображение

batelevski
Контакти:

Мнениеот batelevski » 01 окт 2010 13:12

Не е хубаво да показвате такова самочувствие..всичко може да стане в следващите мачове. Айде успех и почакайте следващите мачове..

kintaro1914
Контакти:

Мнениеот kintaro1914 » 01 окт 2010 13:13

Дака ли си мака ли си трака ли си не знам?!? Калмар и АИК са бившия и настоящия шампион и носител на купата на Швеция/ако ти не е извстно/ и всички знаем Шведите като ни хванат на какво ни правят с Бербатов и без него, нали?Така АА Гент имат една загуба в Белгия и са от водещите отбори в Белгия, тук също така знаем къде са белгииците къде сме ние, нали? Вердер падна за 1 полувреме от Челси с 4:0 и т.н. но никой не прави трагедии има и такива мачове когато нищо не е с теб!!!
Левски са на 2 място нали? Я ми кажи кой друг БГ отбор има успехи през последните 5-6 години!

Върни се в “Архив”