1 гол - Йовов
2 гол - Мюлдер
3 гол - Милиев
4 гол - Петков
5 гол - Минев
Истински ужас в защита - всяко центриране беше голова опасност. За следващия мач Бензукан вместо Милиев и Митрев/Акалски вместо Петков, а останалите да се стягат!
30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
до eMs1
[offtopic]Ред Бул миналия сезон излязоха от групата ни (с Виляреал и Лацио) с 18 точки, ама щом казвате и те са били слаби
Иначе този сезон са много зле Ред Бул, продадоха Янко и още 1 звезда май... Матешиц им спря кранчето, в Австрия се дънят най-редовно
[/offtopic]
[offtopic]Ред Бул миналия сезон излязоха от групата ни (с Виляреал и Лацио) с 18 точки, ама щом казвате и те са били слаби

Иначе този сезон са много зле Ред Бул, продадоха Янко и още 1 звезда май... Матешиц им спря кранчето, в Австрия се дънят най-редовно

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:до eMs1
[offtopic]Ред Бул миналия сезон излязоха от групата ни (с Виляреал и Лацио) с 18 точки, ама щом казвате и те са били слаби![]()
Иначе този сезон са много зле Ред Бул, продадоха Янко и още 1 звезда май... Матешиц им спря кранчето, в Австрия се дънят най-редовно[/offtopic]
[offtopic]Някъде да съм написал, че са слаби??[/offtopic]
- bigbonusprize
- Контакти:
Сега чесно казано не ги следя. Пък и определено тогава Левски нямаха треньор. Сега е по-различно. Сигурен съм, че ще бием и двата отбора с този си състав. В крайна сметка какво значение имат другите отбори? Радвайте се, че поне няма да сте последни.
Все пак има отбор от 2ра дивизия на Швейцария...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Сега чесно казано не ги следя. Пък и определено тогава Левски нямаха треньор. Сега е по-различно. Сигурен съм, че ще бием и двата отбора с този си състав. В крайна сметка какво значение имат другите отбори? Радвайте се, че поне няма да сте последни.Все пак има отбор от 2ра дивизия на Швейцария...
Ясно, сега не ги следиш

Е може да не сме последни а пред-пред последни, което миналата година беше повод за голяма гордост, само вие да не се окажете някъде по-средата

Отново СРАМ СРАМ и пак СРАМ !!! За нищо неставате ! Какъв шампион бе вас ви бият като тъпан на сватба в Европа ... Ужассс 1:17 или голова разлика 3:20 ??? поне натам сте тръгнали ! Срамите името на Апостола по целия свят ... слабака Гент който в историята си най-големия успех му е вицешампион на страната си в Белгия ще ви сасипат ,защото неставате за големи мачове и това го доказахте за н-ти път ! Спука се май балона момчета ?!
Май истината излезе наяве и късмета ви обърна гръб ... сега мислете за Сливен защото както е тръгнало на загуби ми мерише 

catch me ... if you can !
- bigbonusprize
- Контакти:
Мен не ме е срам. Случва се на всички... Я вчера бате как сложиха 4 на АЗ. Винаги с отбора си и в победи и в загуби.
[offtopic]п.с. Вие ако бяхте сигурно гредите щяхте да режете, но това е друга тема...[/offtopic]
[offtopic]п.с. Вие ако бяхте сигурно гредите щяхте да режете, но това е друга тема...[/offtopic]
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
BaLoN написа:Отново СРАМ СРАМ и пак СРАМ !!! За нищо неставате ! Какъв шампион бе вас ви бият като тъпан на сватба в Европа ... Ужассс 1:17 или голова разлика 3:20 ??? поне натам сте тръгнали ! Срамите името на Апостола по целия свят ... слабака Гент който в историята си най-големия успех му е вицешампион на страната си в Белгия ще ви сасипат ,защото неставате за големи мачове и това го доказахте за н-ти път ! Спука се май балона момчета ?!Май истината излезе наяве и късмета ви обърна гръб ... сега мислете за Сливен защото както е тръгнало на загуби ми мерише
Като е такъв срам, вземи пусни една заря по тоя повод. Скоро не сте правили тази ГОРДОСТ ГОРДОСТ и пак ГОРДОСТ !!!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- deepblue1963
BaLoN написа:Отново СРАМ СРАМ и пак СРАМ !!! За нищо неставате ! Какъв шампион бе вас ви бият като тъпан на сватба в Европа ... Ужассс 1:17 или голова разлика 3:20 ??? поне натам сте тръгнали ! Срамите името на Апостола по целия свят ... слабака Гент който в историята си най-големия успех му е вицешампион на страната си в Белгия ще ви сасипат ,защото неставате за големи мачове и това го доказахте за н-ти път ! Спука се май балона момчета ?!Май истината излезе наяве и късмета ви обърна гръб ... сега мислете за Сливен защото както е тръгнало на загуби ми мерише
Колкото вас да бием,ставаме!Иначе вземи напиши една петиция на Левски да се забрани да играе в ЕКТ и тръгни да събираш подписи!След това я занеси в Народното Събрание!Не дреми във форума!Побързай!Следващия евромач чука на вратата!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Нека припомня, че "слабият" Спортинг се класира за тези групи с победа като гост срещу Брьондби с 3:0 след като беше загубил у дома с 0:2 в първия мач. И тези три гола там ги вкараха само през второто полувреме. А Брьондби и изобщо датските отбори не са случайни. Справка, участието тази година на ФК Копенхаген в ШЛ. Когато нашите отбори могат да направят това което направи Спортинг като гост, в това число и този на ЦСКА, тогава техните фенове да пишат тук да пишат, че в Левски сме били евроидиоти и разни други глупости. А нищо чудно след края на португалското първенство Спортинг да се е класирал в баражите за ШЛ.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!