Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mastika100cc
Контакти:

Re: Гонзо,Ясен и изявите им в медиите.

Мнениеот mastika100cc » 01 окт 2010 10:39

аз мисля че гошо вратарчето носи огромна вина за резила - три от тия пет гола си бяха вратарски !
а като ти вкарват такива левашки голове и играта на останалите се насира ....... според мен тоя пове4е за Левски не трябва да играе !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 окт 2010 10:42

TPAKTOP написа:
santiliana написа:Вината на Гонзо и Ясен е, че трябва да втълпят на нашите "звезди", че няма протоколен мач за Левски. Че всеки двубой трябва да се раздават до последната си капка пот и да се скъсват от бягане. И най- вече:
Да се борят за победата ВИНАГИ!
Защото ми писна мине немине време, да гледам унизителни загуби на любимия ми отбор.Без никаква игра и хъс.
Срам ме е!!!!!!!!

Абе пич ти да не твърдиш че сте подценили Спортинг? :lol: :lol: :lol:

За какво подценяване говориш, трактор?????
И има ли някой отбор в Европа, който може да бъде подценен от БГ отбор?
Ядосвам се за нагласата на ръководството преди мача с португалците, за предварителното примиряване, че ще загубим мача, за никаквото желание за себедоказване и стремеж за надскачване на собствените си възможности...За това ме срам- за това, че се срами името на един велик българин, срамят се идеалите на няколко милиона българи, които искат да виждат играчите на техния любим отбор да показват непримиримост и воля за победа дори и срещу много по- добри отбори от тях...
Защото излизат по равен брой играчи един срещу друг, но едните могат и искат, а други просто не знаят какво да правят на терена...
Ето за това се срамувам. Какво самочувствие да има един син запалянко след такъв мач, когато сините футболисти се бяха наакали още преди да започне мача. И това ми било мъже! Добре, че не са били българите прпеди много години, защото с такова поведение като на нашите снощи, да сме още под турско робство, а резняците още да изнасилват майките, жените и сестрите ни. Няма просто такова примирение и мъртви души като тези снощи в жълти екипи на ст. "Жозе Алвеладе"...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 01 окт 2010 10:43

Абе айде стига.. какво са им виновни Ясен и Гонзо на играчите???
Какво, гостуване на Спортинг не е мотивиращо?? Те какво, играят на 100% само срещу Барса и Реал ли?
Хубаво че ни убиха, че нашите да разберат до къде са стигнали. Защото след мача с Гент го казах - това ни е за сега потенциала. Имаме още много да се развиваме. Не може за 2 месеца да станем топ отбор.. те Ман сити със стотици милиона евро трансфери не станаха, а ние ли?
Да се налягат в Бг първенството, а Лига Европа е бонус. Много си е прав Гонзо.
Защото именно тази еуфория ни изяде главата снощи. Ако бяхме излезли с по-малка кошница можеше на контра да им бутнем някой гол и мача тръгваше различно. НО неее, ще ги бием, не знам си какво.. минимум равен трябва..
За пореден път в България показахме, че нямаме реална оценка за нещата... винаги имаме ОГРОМНИ очаквания и за съжаление пак ни утепаха!
Нищо не е свършило 2та мача с Лил ще видим ..

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 01 окт 2010 10:44

Следващия път като гостуват с жените да си вземат и домашните любимци
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства

vins
Контакти:

Мнениеот vins » 01 окт 2010 10:46

:mrgreen: :geek:Жоро вратарчето,е за очен лекар, колко мачове провали
Последна промяна от vins на 01 окт 2010 10:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 01 окт 2010 10:46

santiliana написа:
TPAKTOP написа:
santiliana написа:Вината на Гонзо и Ясен е, че трябва да втълпят на нашите "звезди", че няма протоколен мач за Левски. Че всеки двубой трябва да се раздават до последната си капка пот и да се скъсват от бягане. И най- вече:
Да се борят за победата ВИНАГИ!
Защото ми писна мине немине време, да гледам унизителни загуби на любимия ми отбор.Без никаква игра и хъс.
Срам ме е!!!!!!!!

Абе пич ти да не твърдиш че сте подценили Спортинг? :lol: :lol: :lol:

За какво подценяване говориш, трактор?????
И има ли някой отбор в Европа, който може да бъде подценен от БГ отбор?
Ядосвам се за нагласата на ръководството преди мача с португалците, за предварителното примиряване, че ще загубим мача, за никаквото желание за себедоказване и стремеж за надскачване на собствените си възможности...За това ме срам- за това, че се срами името на един велик българин, срамят се идеалите на няколко милиона българи, които искат да виждат играчите на техния любим отбор да показват непримиримост и воля за победа дори и срещу много по- добри отбори от тях...
Защото излизат по равен брой играчи един срещу друг, но едните могат и искат, а други просто не знаят какво да правят на терена...
Ето за това се срамувам. Какво самочувствие да има един син запалянко след такъв мач, когато сините футболисти се бяха наакали още преди да започне мача. И това ми било мъже! Добре, че не са били българите прпеди много години, защото с такова поведение като на нашите снощи, да сме още под турско робство, а резняците още да изнасилват майките, жените и сестрите ни. Няма просто такова примирение и мъртви души като тези снощи в жълти екипи на ст. "Жозе Алвеладе"...

Почна да говориш глупости! Аз за подценяване не сък казвал! Прочети си педното мнение и най-вече частта за птоколния мач!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

RADO17
Контакти:

Мнениеот RADO17 » 01 окт 2010 10:51

ЗАЩО НЕ СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА - ГЕОРГИ ПЕТКОВ НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН НА РЕЗЕРВНАТА СКАМЕЙКА И ДА СЕ ПУСКА В ИГРА МИТРЕВ ИЛИ АКАЛСКИ
САМО ЩЕ ВИ ПРИПОМНЯ ЧЕ ОЩЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА И ОТ ПО-МИНАЛАТА ГЕОРГИ ПЕТКОВ БЕШЕ ВИНОВЕН ПОЧТИ ВЪВ ВСЕКИ МАЧ ЗА ГОЛОВЕТЕ - СПРАВКА МАЧОВЕТЕ С ДЕБРЕЦЕН, РЕД БУЛ ЗАЛЦБУРГ И МНОГО ДРУГИ МАЧОВЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ВЪТРЕШНОТО ПЪРВЕНСТВО.

Потребителски аватар
smoke2
Контакти:

Мнениеот smoke2 » 01 окт 2010 10:51

Аз съм се заканил, другият път като го видя Ясен Петров, да го питам, той ли ги учи да няма човек и на двете греди при корнер. Не разбирам от футбол, но това ми избоде очите, не знам вече кой пореден мач.

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 01 окт 2010 10:52

ЦСКА-83 написа:
Абе пич ти да не твърдиш че сте подценили Спортинг?

Смех. :) :) :)

много ли ти е смешно бе :evil:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 01 окт 2010 10:53

В момента имаме четири посредствени вратари-5ков,Митрев ,Акалски и Ц.Димитров,а В.Захариев благодарение на Гонзо тренира вратарите на Славия.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Върни се в “Левски”