30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Мнениеот modor » 01 окт 2010 09:32

Blue_Lion написа:Спортинг ще са се класирали до мача им с нас в София,събираме по 5 човека на седалка,те идват с резервния юношески отбор и ги съсипваме с 1:0,но при условие,че не играе Гошо Петков - Само Левски !

А не става ли да им го дадеме по наем :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 01 окт 2010 09:40

Добре, всички се изказахме - глас в пустинята. Но най-важният ВЪПРОС е Петков ще продължавата ли да бъде титуляр, или ще се пусне Акалски?!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 09:53

Sofiaatowern написа:Добре, всички се изказахме - глас в пустинята. Но най-важният ВЪПРОС е Петков ще продължавата ли да бъде титуляр, или ще се пусне Акалски?!

Аз Петков в отбора не го искам,ти за титуляр говориш!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 01 окт 2010 09:57

deepblue1963 написа:
Sofiaatowern написа:Добре, всички се изказахме - глас в пустинята. Но най-важният ВЪПРОС е Петков ще продължавата ли да бъде титуляр, или ще се пусне Акалски?!

То и Милиев нямаше да играе, то и Младенов нямаше да играе, и Йовов и Петков.. Но уви - играха и както винаги ни провалиха с некомпетентността си, особено последните двама, като предпоследният нямаше и един правилен пас, това показва, че Ясен никак не се вълнува от представянията на въпросните куци конове, а какво са дали за отбора преди Н-ти години? Бас хващам, че другия ни шампионатски мач Йовов и Петков ще са титуляри!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 окт 2010 10:01

ЧерноМореВарна написа:Привет, евробойци!
Радвам се, че по така познатия ни начин мачкате отново.
Нека поредното унижение ви е награда за всичко, което причинихте на българския футбол!

Привет вечно онеправдани привърженико на отбор, който за последно е спечелил трофей преди 100 години и още толкова ще му трябват за следващия. И който не е обеждавал Левски от 40 години и още толкова ще му трябват за нова победа. И на когото най-голямата радост му е, когато Левски пада от някого, без значение кого. Живей си живота, ти не заслужаваш внимание.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 окт 2010 10:02

Отвратително слаб мач за нас :oops: Само не разбрах кога Левски е станал АлфаТур или някаква друга агенция за екскурзии :evil: Да се бяхме класирали - ок, ако искат и с братовчедите си да ходят, ама втория кръг :shock:
За мача - първите 30 мин равностойна игра, 2 гола от нищото и целия тим рухна....
Гошето е време да застане на резервната скамейка, вчера минимум 2 негови гола (с първия стават 3, но там беше от много близо и все пак си е негова грешка)
Йовов - по едно време второто полувреме играхме без дефанзивни халфове, Грийн се мъчи да направи нещо, но в опита си да покрива вересиите на Бижутера стана по-лошо...
Жо, безДарко и Дани Младенов - пълни фигуранти на терена.... Гарата се стара, но сам не става, не може да се върнеш пред нашето наказателно, да вземеш топката и да вкараш сам гол... въпреки че изпусна идеално положение в 1вата минута още :evil:
Спортинг си бяха свършили работата - достатъчно е било да гледат само 2-3 минути от мача ни с Гент - ние сме слаби при центрирания и удари отдалеч - вижте им головете само....
Опазиха Жо и в защита нямаха никакви проблеми....
Сега има два варианта за нас - пресата :evil: и идиотския ни собственик смазва от критики отбора, не взимаме мача в Сливен и си става мини криза....
Другия е, излизаме изкарваме си го на Сливен - 4,5 гола и отбора тръгва пак нагоре... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 01 окт 2010 10:03

Така няколко думи за снощи!!

Г.П –тъпото :Левски 3:0 Спортинг:Левски 2:0

Още вчера преди мача може би бях единствения болен фен на ЛЕВСКИ, който на няколко пъти предупреди и каза че Спортинг ще премаже сините!! За съжаление се оказах прав!!!! Разликата е че Лисабонци не размазаха Левски, а просто го посрамиха направиха го за смях!!!
Реално умирам от болка и срам, но сега съм и леко доволен за поредният урок, който се изнася на българските отбори. Но в ЛЕВСКИ явно са събрани куци коне и не искат да си вземат поуките от старите грешки. Мач без грешки няма, но това което причиниха сините(жълтите) туристи може да се оприличи със едно заглавие „Комедия от грешки”
Главният комендиант беше Г.П – да дори вече не искам да му споменавам името. Човека дал толкова много на Левски, героят който на моменти носеше Сините на гърба си, снощи за пореден път игра против Феновете, против ЛЕВСКИ, против съотборниците си, против себе си!!! Незнам с какви очи е погледнал съотборниците си в съблекалнята. Грешките му няма да ги изброявам защото няма да ми стигне мястото.

Това ,че сега критикувам наистина е много лесно, но него правя от злоба. Дори и в победите ни и в красивата ни игра се виждат дупките, които трябва да се запълнят, но главните виновници за това, че нищо не се променя са ръководството на Левски.
Не може да губиш милиони заради един изхабен вратар и за 3 години да не му намериш заместник?!!!! В момента смело мога да кажа ЛЕВСКИ има в отбора си най-големият талант и вратар в момента в Бг и се чудя какво трябва да стане за да играе – К.Акалски
Голямата грешка на Ясен вече няколко мача налага Бензукан – той по някакво чудо пък почна да играе за изненада на всички, Петров наложи в защита двойка Бензукан, Милиев и изведнъж точно в този мач реши да пусне друга двойка е ето ти петица!!!
И Милиев и Иво Иванов имат качества, но явно в този мач бяха ги скрили играта им беше безумна. Останалите двама в защита бяха на фона на цялата игра.
Голямата пробойна беше отново Йовов – няма спор отново голям футболист, но толкова колеблив, няма на къде!!!! Може би единственият който няма от какво да се срамува е Грийн – когато даден играч е футболист, той си е такъв!!! Тасевски няма и не искам да го коментирам ще кажа, АЗ съм ЕДИНСТВЕНИЯТ ФЕН – НЕ ГО ИСКАМ ТОЗИ В ЛЕВСКИ. ВТОРА СПЯЩА МЕЧКА НЕ НИ ТРЯБВА!!!!
На фона на всички тези неща сините посрамиха името, отбора си и феновете си.
Ние ще преглътнем всичко и пак ще сме на стадиона, защото обичаме ЛЕВСКИ повече от всичко!! Нашата любов не зависи от резултатите!!!
Синьото ръководство обаче трябва да направи едно, което е много важно за отбора и за всички обичащи Левски – Батков интригата да преглътне интереса си и да сдобри всички сини легенди!!!!!!!
Левски има отбор има футболисти има и най-важният ресурс – подкрепяща го публика!!!
Провала може да дойде само от самите НАС- милеещите за идеята наречена ЛЕВСКИ!!!!! – Синьо ръководство нека не го правим!!!!

Горе главите лавината пак ще мачка, този мач беше поука!!

И разберете едно(това към някои псевдо фенове) ЛЮБОВТА КЪМ ЛЕВСКИ НЕ СТРУВА 5-10 ГОЛА ИЛИ ПЪК ЕДИН Г.П. ЛЕВСКИ ТОВА Е ЛЮБОВ!!! ТОВА Е ЗА ЦЯЛ ЕДИН ЖИВОТ!!! И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 окт 2010 10:05

Разликата м/у мачовете ЦСКА - Порто и Спортинг - Левски - Порто имаха положения, удари, смазаха ЦСКА с игра, биха 1:0; Спортинг имаха по-малко положения от Порто и биха 5:0....
Отбора със звездичките имаше вратар, който ги спаси от разгром, а нашия спомогна за разгрома ни :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 10:07

Sofiaatowern написа:
deepblue1963 написа:

То и Милиев нямаше да играе, то и Младенов нямаше да играе, и Йовов и Петков.. Но уви - играха и както винаги ни провалиха с некомпетентността си, особено последните двама, като предпоследният нямаше и един правилен пас, това показва, че Ясен никак не се вълнува от представянията на въпросните куци конове, а какво са дали за отбора преди Н-ти години? Бас хващам, че другия ни шампионатски мач Йовов и Петков ще са титуляри!

Днес Батков ще се произнесе.Не бих искал да съм на мястото на някои хора! :evil: :evil: :evil:
Откакто Петков се върна на вратата:2 гола с Гент,2 гола с Ч.море,5 гола със Спортинг(гола с Берое му го опрощавам).Еми...Опа-а-а,забравих!2 гола с Калмар...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 окт 2010 10:08

ЧерноМореВарна написа:Привет, евробойци!
Радвам се, че по така познатия ни начин мачкате отново.
Нека поредното унижение ви е награда за всичко, което причинихте на българския футбол!

до модератора: Няма причина да ми затриваш мнението, така, че си го пускам отново.
Болката, която те яде е същата, каквато много достойни бг отбори са изпитвали след мачовете си с вас.
Истината: В Европа съдийските отборчета - не вървят.

Върни се в “Архив”