Любим на Локо Пд журналист от Гонг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Re: Любим на Локо Пд журналист от Гонг

Мнениеот 1926 » 01 окт 2010 00:26

batbozho написа:Ако може за отрицателен вот-определено гласувам за Н.Александров и то с двете ръце че и с краката.

На мен пък ми е леко синпатичен. Мразен и от чужди и от свои. И е в гнездо от сини оси когато се съберат в студиото с Вальо и Томислав и правят обзор на изминалите мачове. Как да не придобиеш синпатии към него в такива моменти. :)

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 01 окт 2010 00:30

Абе кой броеше точките, Рицаря кръстоносец май. :lol: Давам една за Райчев и половинка за Пламен Иванов. :)

Потребителски аватар
r00t
Контакти:

Мнениеот r00t » 01 окт 2010 00:51

От мен половин глас за Веско Вълчев (заради това което беше преди, когато дори във форума влизаше и пишеше) и половин за Иво Райчев (заради това че без да е "наш" е умерен и не зложелателен).

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 окт 2010 09:16

Мен ме кефи онова момиченце с детския глас :) Няма такъв смях. На връщане от Сливен цялата кола слушаме гонг и всички я имитират как говори, просто се попиляхме от хилеж!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 01 окт 2010 09:42

Колкото по малко пристрастия показва даден журналист, толкова по-симпатичен ми е. Определено не мога да имам добро мнение за журналист който с пълно гърло реве в ефира "А Гара, Гара гол! А Гара, Гара гол!" или "Гара-а-а-а-а Дембеле-ле-ле-ле-ле." Но това не е толкова страшно. Много по-лошо е да използваш ефира не само да демонстрираш пристрастията си а да опитваш да налагаш мнението си, което е продиктувано от завист и от злоба. Ехидните подмятания за отказа на Мартин Камбуров да играе в Левски, както и откровенното отричане на най-вълнуващия и интересен двубой в последните години е много повече от липса на професионализъм. Ако в Дарик има журналист за който никой не знае от кой отбор е, аз гласувам за него :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Любим на Локо журналист от Гонг

Мнениеот demy27 » 01 окт 2010 09:47

Cesc Fabregas написа:Аз мога ли д апиша, върпеки,ч е не съм от Локо? :?

Как да не си от Локо, бе Сеск? На теб и душата и сърцето ти са черно-бели, но си траеш :) :) :) ;) :( :mrgreen:
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 01 окт 2010 12:15

1926 написа:Иво Райчев. И аз съм за него. Най-малко пристрастен и супер естествен. :) А къде отидоха тези безпристрастни спортни журналисти, е-е-е-ех. :(

Прав е и fire че Томислав Русев има силни моменти , но ще дам половинка глас на Пламен Иванов. Понякога имам чувстово че чете моите мисли в някои негови коментари. Като например в тази статия http://gong.bg/view_article.php?article_id=157289 .

Сега се сетих и за друго. Много ми липсва една личност,която дълго време беше свързана с Гонг по един или друг начин. Става въпрос за Спас Шурулинков! :)

Спас Шурулинков работи вече в Z-рок! Затова в Дарик отдавна липсват твърди звуци!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 окт 2010 14:03

fire написа:
1926 написа:Иво Райчев. И аз съм за него. Най-малко пристрастен и супер естествен. :) А къде отидоха тези безпристрастни спортни журналисти, е-е-е-ех. :(

Прав е и fire че Томислав Русев има силни моменти , но ще дам половинка глас на Пламен Иванов. Понякога имам чувстово че чете моите мисли в някои негови коментари. Като например в тази статия http://gong.bg/view_article.php?article_id=157289 .

Сега се сетих и за друго. Много ми липсва една личност,която дълго време беше свързана с Гонг по един или друг начин. Става въпрос за Спас Шурулинков! :)

Спас Шурулинков работи вече в Z-рок! Затова в Дарик отдавна липсват твърди звуци!

Аааа, сега разбрах защо слушам Z-Rock, а не Дарик.

Потребителски аватар
ZLATKO2000
Контакти:

Мнениеот ZLATKO2000 » 04 окт 2010 19:17

Томито и Ники са класа.
Последна промяна от ZLATKO2000 на 04 окт 2010 19:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ZLATKO2000
Контакти:

Мнениеот ZLATKO2000 » 04 окт 2010 19:20

Колкото по малко пристрастия показва даден журналист, толкова по-симпатичен ми е. Определено не мога да имам добро мнение за журналист който с пълно гърло реве в ефира "А Гара, Гара гол! А Гара, Гара гол!" или "Гара-а-а-а-а Дембеле-ле-ле-ле-ле." Но това не е толкова страшно. Много по-лошо е да използваш ефира не само да демонстрираш пристрастията си а да опитваш да налагаш мнението си, което е продиктувано от завист и от злоба. Ехидните подмятания за отказа на Мартин Камбуров да играе в Левски, както и откровенното отричане на най-вълнуващия и интересен двубой в последните години е много повече от липса на професионализъм.
+1

Върни се в “Локо Пловдив”