30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Мнениеот plamenst7 » 01 окт 2010 02:14

Целият отбор игра много слабо.Вярно-защитата и вратаря са ни слаби,но какво направиха офанзивните ни играчи? Жоазиньо, Тасевски и Младенов все едно, че не играха. Това е необяснимото за мен. Иначе сериозно трябва да се мисли за селекцията през зимата, защото се видя, че имаме нужда от още класни попълнения. Според мен ни трябват поне 6 човека нови играчи-вратар(класен,който да застане на вратата веднага,явно Акалски не е този вратар), двама централни защитници-по-класни от сегашните, ляв бек-поне като алтернатива на Минев, халф който да заеме място до Грийн, но да е с по офанзивни функции и още един атакуващ халф по-добър от Тасевски. Лошото е,че май за да притежават тази класа, ще трябва да са чужденци, а тогава българите в отбора съвсем ще намалеят.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 окт 2010 03:31

Какво очаквате,след като всички са отишли с жените и децата си ? Какво ли са им казали...Искате ли да си направим екскурзия до Португалия ? Ще разгледаме Лисабон,ще видим стадиона на Спортинг,после ще разцъкаме със тях и се връщаме.Защитата е отчайващо слаба.Петков е много слаб,време е да си ходи.На мача със Сливен ще си проличи Ясен какъв треньор е.Ще го видим дали ще остави Петков резерва.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 01 окт 2010 05:07

Този мач,го бяха отписали от самото начало,само в едно им излязоха криви сметките,че ще загубят с малко...Но нищо,така стана по-добре,защото от сега нататък ще знаят,че всяко отпускане е равносилно на разгромна загуба.Успокоява ме само и единствено факта,че много по-стойностни отбори се изложиха,като нас-АЗ Алкмаар,Динамо Киев и т.н...Притеснява ме много и предстоящият мач с Лил,Гонзо каза,че са от нашата черга,но аз не мисля така.Господ да ни е на помощ...

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 01 окт 2010 08:00

Единственото хубаво нещо от цялата работа е че Лил и Гент врътнаха равен.Щом Гент им направиха равен виждам ги колко струват.И дано на 16 декември да направим нещо в София.
Последна промяна от george_speed75 на 01 окт 2010 08:10, променено общо 1 път.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 01 окт 2010 08:03

Моето мнение за мача е че всичко свърши като нашите си вкараха 2 гола. Върви мотивирай някой после, как да стане!? Вярно офанзивните футболисти нещо спяха ама не стояхме толкоз зле на терена! Но след втория гол всичко беше ясно! Не мога да разбера тия тактики три мача гласят Шак и Милиев за централни изведнъж пускат Иванов, нищо против него ама да не играеш и да те пуснат в такъв мач то се видя какво стана! До сега нападението винаги спасяваше защитниците и вратаря защото успяваше да вкара повече голове от тези дето ни вкарват на нас. Днес просто ни бяха разучили перфектно хванаха ги както трябва и съответно не им дадоха шанс. С една добра защита и вратар мача си беше чист Х. Действително е малко трудно да се каже какво е можело и какво ни се е искало да стане защото всичко вече е минало. Бъдеще - мисля че е време да се помисли на проблема с многото голове! Гонзо и Ясен мисля че колкото и да не искат да си признаят и да се крият зад успехите, най на края трябва да се вземат в ръце и да търсят друго решение на вратата! Нищо против Петков ама такива грешки и на селските мачове не съм виждал! При първия гол явно си помисли че е Майкъл Джордан и си я заби с двете ръце във вратата! При втория нямам думи ... ! Гошо кво става с теб бе човек кви са тия мачове дето правиш, недей така че всички хубави мачове дето направи ще ги забравят и ще си тръгнеш като никой от Герена!

П.П. В момента на всички ни е кофти и пишем с доста яд във форума разбира се нормално нещо все пак искаме отбора да върви на пред, но колкото и да ни се иска срещу големи отбори не можем да вкарваме по 3-5 гола на мач така че Гонзо, Ясене вие сте! Както ние така и вие знаете къде е проблема сега остава само да се оправи това.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 01 окт 2010 08:23

Спортинг ще са се класирали до мача им с нас в София,събираме по 5 човека на седалка,те идват с резервния юношески отбор и ги съсипваме с 1:0,но при условие,че не играе Гошо Петков - Само Левски !
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 08:53

Загубата сама по себе си не е някаква сензация.Паднали сме от Спортинг в Лисабон!Нормално!Но НАЧИНА,по който се стигна до нея никога няма да приема!
Петков-спаси ли избщо нещо вчера?Добрият вратар бил половин отбор,а слабият?С Митрев бяхме 100 пъти по-добре при гостуванията на Калмар и АИК.
Йовов-имаше ли точно отиграване?Трагичен!Провали всичко,което можеше да провали.Изтърва си човека 100 пъти!Не спря нито една атака,не захвана нито една!
Тези хора,лично аз,не искам да ги виждам в Левски повече!И не ми се слуша кой колко бил дал на Левски!Наслушах се!
Все едно бяхме с 2-ма по-малко на терена!
Две имена-ОГНЯНОВ,АКАЛСКИ!Дори Тевия щеше да стои по-добре на терена от Йовов!
Отутк нататък:
Тасевски-имаше ли ВЪОБЩЕ НЯКАКВО отиграване?Ако ще и сгрешено да е!
Грийн-не мога да го обвиня:съвсем НАСКОРО в отбора(за разлика от горните).Не може да покрие вересиите на Йовов в дефанзивен план и на Тасевски в офанзивен,макар,че се опита!
Дембеле,Жо,Младенов-какво да искаме от тях,при положение,че "средните" хора умряха скоропостижно?Сами да си взимат топката да си я подадат и да се извеждат на позиции?Това в България може и да върви,в Европа-НЕ!Да-можеха да са по-активни в предни позиции!Да-можеха да пресират още в половината на Спортинг!
Защитата,добра или лоша,се справяше до около 30-та минута.Но с вратар като Петков зад гърба си...
Слори-влезе на терена в момент,в който единият отбор вече беше излязъл.
Общо за отбора-Спортинг влизаха здраво в единоборствата(В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ГРУБО),нашите,седнали на земята,чакаха съдията да свирне.През това време португалците вече бяха пред вратата!
Дълъг анализ не ми се прави.Нямам нерви!
Сега трябва да бием Сливен!Това е!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 01 окт 2010 08:54

Мойте уважения към Петков, но колкото и да е направил за този отбор, то все предполагам, че и заплата е взимал.. Факт е, че е в ужасна форма и престоят му в клуба трябва да прилючи. При условие, че в защита сме най-зле от всички фази, ми е много чудно защо играхме толкова прибрано?! Винаги съм се чудил едно, надявам се някой да отговори, защо топката се изритва безцелно напред, като има свободен играч, на който да се подаде? Не мога да си го обясня с нищо друго, освен, че "звездите"(без Гарра и Грийн) се бяха наакали. С наакване няма да стане. Все пак отбора показа, че може да играе добре, като сумираме минали мачове и ако не се нааква, а играе мъжки имаме възможност за развитие. Като говоря за наакване, едни доскоро наакани хора явно са се избърсали и излязли по всякакви форуми да пишат, а забравят, че преди всичко човек е редно да си плаща тока. След като им изчетох доста от радостите, повече никога няма да подкрепя този български отбор :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 окт 2010 09:00

Малко е да се каже, че съм разочарован !
Всичко очаквах .... ама чак такава загуба ! ?
Че ние срещу Барса на Ноу Камп преди 4 години .... когато отново загубихме с 0 : 5, играхме в пъти по добре !
Чесно казано, не искам да обвинявам никого.
Обаче, на мен така и не ми стана ясна тактиката в тоя мач ? !
Май се опитахме да играем нещо средно между - "бетон" и "затворена игра"?
Когато се опиташ да направиш нещо .... което не е измислено още, обикновено става едно голямо нищо !
Трябваше да се реши - или бетон, или - на'ща си игра ! !
Ние, нещо средно .... и накрая ? ? ?
Само се заблуждаваме, че сме равностойни на отбори като Спортинг !
Нищо подобно !
Вярно, първото полувреме, без реално голово положение, без да ни надиграват дори, вкараха ОБАЧЕ > 2 гола ... ей така - от нищото !
Както междувпрочем, правят КЛАСНИТЕ ОТБОРИ.
А бяха готови да си глътнат грматиката ( да точно тия от Спортинг ) ... през първите 15-20 минути !
Как пък не се "усетиха" нашите .... как не го видяха това ?
Грешката още в 1-та мин. после още няколко панически отигравания, при нашо пресиране, и слизания към вратата ....
Вместо това ..... необосновано дърпане в нашата половина ! ? ?
Няма какво още толкова да го анализираме тоя мач .... нито ни надиграха, нито нещо подобно .... просто - Спортинг са по голям и добър отбор от нас !
И все пак, резултата не отговаря на показаното ....
Не заслужавахме да загубим чак с толкова !
Ама, това е футбола !
Понякога - безмилостно жестока игра ! !
Снощи загубихме, вярно - доста тежко ..... но нищо не е свършило !
Ние сме тук, и Левски го има !
Докато дишаме, ще се борим .... надявам се, че и в отбора мислят така !
Нямахме големи амбиции ( ние феновете ) .... но отбора с игрите си, направи така, че да искаме нещо повече от обикновенно ( формално ) участие в групите.
Както се казва .... "Те са виновни", че ни накараха да мечтаем !
Сега, да довършат започнатото .... или, поне да се помъчат, да направят това което искаме ние, а именно - излизане от групата !
Но не по начина, по който се опитваха да го постигнат срещу Спортинг !
Трудно ще се забрави тоя мач, но е задължително !
Да скачат на Хаджи Димитър в понеделник, и да си го изкарат на Сливен !
Ама .... не като срещу "Моряците" - 2 : 0 и айде стига, мача ни е в кърпа ! ? ?
Само с победи и с убедителни игри, ще може да се заличи този шамар от снощи !
И ние го искаме това ! !

Само Левски ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 01 окт 2010 09:14

Най-слабия ни мач изобщо в Европа, който аз съм гледал, по-слаб от всичките ни в ШЛ(там поне играехме)! На терена някакви туристи в жълто, само фотоапаратите си бяха забравили.., а може би жените им ги снимаха от трибуните докато позираха на Жозе Алваладе със звездите на Спортинг...Вратаря, не го видях, имахме ли, нямахме ли...по-скоро второто. Защита като на аматьорски състав...централните бранители не се пребориха за НИТО една висока топка и не взеха нито едно единоборсво. Халфовете безлични. кой от кой по-бледа сянка на сянкате си...Дембеле напълно изолиран. Та като цяло изглеждахме ужасно, без идея какво да правим нито в защита, нито в нападение. Резултатът е напълно закономерен и нормален с оглед на не-играта ни. И Левски, и Цска играха слабо, но едните имаха вратар, който ги спаси от разгром.

Върни се в “Архив”