Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
lpfc-on-line написа:Може би звучи нелепо, но не е ли това единственият ни шанс. Сички ще спрат да играят за пари, понеже ще са малко, и ще заиграят старата сърцата игра...![]()
![]()
Много ми се иска това да стане
lpfc-on-line написа:Може би звучи нелепо, но не е ли това единственият ни шанс. Сички ще спрат да играят за пари, понеже ще са малко, и ще заиграят старата сърцата игра...![]()
![]()
Много ми се иска това да стане
lpfc-on-line написа:Ок, добре за жълтия ще се поправя. 1-во слага се запетаи и разтояниеда знаеш
и след точка също
После да се изразя по правилно... Трябва да се върне сърцатата игра, в която парите не играят толкова сериозна роля(не съм казал нищо за играта без никакви пари). И да се махнат такива като теб, които са анти това, дори когато нашият(Пловдивският) футбол отчаяно се мъчи да покаже това, което може!
botev champion написа:lpfc-on-line написа:Ок, добре за жълтия ще се поправя. 1-во слага се запетаи и разтояниеда знаеш
и след точка също
После да се изразя по правилно... Трябва да се върне сърцатата игра, в която парите не играят толкова сериозна роля(не съм казал нищо за играта без никакви пари). И да се махнат такива като теб, които са анти това, дори когато нашият(Пловдивският) футбол отчаяно се мъчи да покаже това, което може!
Мисля,че е трябвало да те махнат още с появяването ти!Но след,като недоразумение,като теб е оцеляло до наши дни редно би било да не цапа форумите.
hypodil написа:botev champion написа:lpfc-on-line написа:Ок, добре за жълтия ще се поправя. 1-во слага се запетаи и разтояниеда знаеш
и след точка също
Мисля,че е трябвало да те махнат още с появяването ти!Но след,като недоразумение,като теб е оцеляло до наши дни редно би било да не цапа форумите.
За теб пък да не говоримТи си е*ати и комплексара. Човек ако ти види предните постове ще си направи заключението, че си имал много трудно детство. Да не говорим, че вече веднъж те баннаха, нали така хуулс1912
По темата: Звучи интересно. Само че все още в България има прекалено много пари, които да се перат. И винаги ще има някой отбор, който да предлага нереално високи заплати на смешните/с едно, две изключения/ в нашето първенство играчи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта