30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа

Мнениеот фифи перото » 01 окт 2010 00:41

captain_drifuss написа:
BLUE_CHAMPIONS написа:Мача е твърда 2-ка откъдето и да го погледнеш. Ще се обоснова! Този сезон Спортинг имат изиграни 3 мача в Лисабон. От тези мачове имат отбелязани... 1 гол !!! :o съперниците са Брьондби,Маритимо и Оланензе,всичките са по-слаби от Калмар,да не казвам малко по-добри от Дъндолк. Ясно е че Спортинг не се чувстват комфортно на своя си стадион,карък ли,що ли не знам. Те си постигнаха целта:победа над прекия съперник Лил във Франция,сега имат мач за 1-вото място с "онези страшилища от Балканите" ;) Повече от ясно е че на каръшкия стадион ще заложат на сигурноста и ще излязат за X ! Какво мислят в ЛЕВСКИ обаче?!...Яската е тарикатче,всички тези неща са му ясни и именно заради това ще изкара отбора с изключително мощна и агресивна схема от самото начало и няма да бъде никаква изненада ако се получи резултат с разлика в полза на ЛЕВСКИ. Така хем ще си осигурят излизане от групата отначалото,хем ще си осигурят по-голямо спокойствие и повече концентрация във вътрешното първенство където ни чакат и купа на България и шампионска титла. Така, че... Лисабон ли казахте?! - твърда 2ка :)

кажи сега за Лил коментара си, нямам търпение!

Всички сме един дол дренки,но като питаш...Как е във вашата група?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 01 окт 2010 00:43

Без вратар срещи Спортинг толкова.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 окт 2010 00:46

ehh написа:Евроидиоти. Бързо си потвърдиха прозвището.
Много съм разочарован от Ясен. Мислях, че ще въведе нов и професионален стил в отбора, но нищо такова. Тръгнаха за Лисабон, като за екскурзия, водейки фамилиите си. Още вчера като ги видях, ми стана ясно, какво ще стане на мача. Пълна аматьорщина.

И моля ви. Шадравана отдавна си изигра най-добрите мачове за Левски, стига сте го пускали.

Абсолютно си прав! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 окт 2010 00:46

Много съм разочарован от Ясен. Мислях, че ще въведе нов и професионален стил в отбора, но нищо такова. Тръгнаха за Лисабон, като за екскурзия, водейки фамилиите си. Още вчера като ги видях, ми стана ясно, какво ще стане на мача. Пълна аматьорщина.

И моля ви. Шадравана отдавна си изигра най-добрите мачове за Левски, стига сте го пускали.

Прав си,трябва да се пести вода...;)Знам,че може да прозвучи...глупаво,но да си гледаме отборите,а не да плюем другите?Особено тези,които мразим...;)Техни си проблеми...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 окт 2010 00:48

Абсолютно.Такива циркове никаде ги няма.Повлекли са ми се все едно отиват на екскурзия,пълна аматьорщина :evil:
Сега трябва да се оттърсим от тая загуба.Все пак продължаваме да сме на позиция,която ни класира в следващия кръг.Въпреки днешното фиаско,имаме всички шансове да се преборим за 2-то място ;)

П.п.Феновете на единствения отбор в ЛЕ без голове и точки да не се правят на много интересни.Първо да вкарат гол,после да остроумничат :geek:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 окт 2010 00:50

Да си седнем на задниците,да подкрепим отбора,да го вдигнем така,както го направихме и срещу Калмар,и срещу АИК,и срещу Гент!Няма нужда и да се караме помежду си.Всеки търси причината,всеки я вижда на различни места,но всички обичаме Левски.И Левски има нужда от нас сега!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 окт 2010 00:51

niki87 написа:

Абсолютно.Такива циркове никаде ги няма.Повлекли са ми се все едно отиват на екскурзия,пълна аматьорщина :evil:
Сега трябва да се оттърсим от тая загуба.Все пак продължаваме да сме на позиция,която ни класира в следващия кръг.Въпреки днешното фиаско,имаме всички шансове да се преборим за 2-то място ;)

П.п.Феновете на единствения отбор в ЛЕ без голове и точки да не се правят на много интересни.Първо да вкарат гол,после да остроумничат :geek:

Нямаме Ники...
п.п .Остави ги..който има акъл-мисли...;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 01 окт 2010 00:54

deepblue1963 написа:Да си седнем на задниците,да подкрепим отбора,да го вдигнем така,както го направихме и срещу Калмар,и срещу АИК,и срещу Гент!Няма нужда и да се караме помежду си.Всеки търси причината,всеки я вижда на различни места,но всички обичаме Левски.И Левски има нужда от нас сега!

Прав си...Има нужда и утре!Защото каквото и да се случва остават ИМЕТО И ПУБЛИКАТА!САМО ЛЕВСКИ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 окт 2010 00:57

Никой не се кара, но вие разбирате ли, какво може да повлече след себе си една подобна загуба? И то на отбор, който летеше в облаците до сега?
За това ме е яд, че не продължиха професионално да си изпълняват задълженията, ами заминаха за Лисабон, все едно са сред водещите отбори в Европа и едва ли не точката е минимума от там.

Как очаквате от един професионален футболист-титуляр, да си изпълнява задълженията така, както трябва, като е заминал за работното си място с жената и двете деца?!? Кой от вас утре ще го пуснат на работното място със семейството си? Ами Мюлдер да беше взел и тъщата, че картинката да е пълна.
Тъпанари, все едно не могат след края на сезона да видят Лисабон...
Последна промяна от ehh на 01 окт 2010 00:59, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”