30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: 30.09.2010 г. // Спортинг - Левски // 22.05 часа
Престанете с обидите 

- фифи перото
Re: Лентата при Милиев!
Cesc Fabregas написа:abiati написа:Когато Гонзо не бе във форма лентата му бе отнета и дадена на Петков...сега смятам,че трябва да му я вземат и според мен да я дадът на Милиев-млад,талантлив и сърцат е..а и покрай него трябва да се гради отбор,както преди покрай Топчо.
Милиев е човек без психика, пълен паникьор!Лошото е, че колкото и да мисля, не мога да се сетя на кого да я дадат!
![]()
Прав е човека...Милиев е бъдещето...Млад,има заложби...Само да не е до него Иво...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Sofiazapadultrasa написа:kartacho написа:Уникално унижение. Долно слаб Петков,мърльовците отзад,бавни и тъпи като охлюви,Йовов безмислено присъствие,жалки треньорски решения.Огромна пукнатина в доверието към Ясен и Гонзо. И какво ще даваме на Славия футболисти,а Мболи не опитаха да вземат. Никога повече Петков не трябва да пази за Левски. Просто жалък край на кариерата му. Поклон за това което е направил за Левски,но дотук.
+1....Много си прав дано само не изпаднем във някоя дупка че става лошо наистина дано това е последния мач на Петков за Левски един жалък край на кариерата му просто от 2-3 години върви надолу и мисля че днес беше дъното
И аз съм на вашето мнение...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: За резила в Лисабон,Какви трябва да бъдат промените ?
Zavinagisin написа:Имам виждане върху играта все пак я практикувам макар и в Б група
приеми ми извиненията ядосан съм от загубата ..
- Cesc Fabregas
- Контакти:
фифи перото написа:Cesc Fabregas написа:abiati написа:Когато Гонзо не бе във форма лентата му бе отнета и дадена на Петков...сега смятам,че трябва да му я вземат и според мен да я дадът на Милиев-млад,талантлив и сърцат е..а и покрай него трябва да се гради отбор,както преди покрай Топчо.
Милиев е човек без психика, пълен паникьор!Лошото е, че колкото и да мисля, не мога да се сетя на кого да я дадат!
![]()
Прав е човека...Милиев е бъдещето...Млад,има заложби...Само да не е до него Иво...
Затова е форум, изкавам мнение...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
"Спортинг трепери от Левски, защото сините са в подем, а португалците - в криза. Мачът е довечера от 22,05 ч. на стадион "Жозе Алвеладе" в Лисабон."
Този тип изказвания на някои БГ медии ги объркаха сините. Също и ситуацията в родното първенство. Успех в следващите мачове!
Този тип изказвания на някои БГ медии ги объркаха сините. Също и ситуацията в родното първенство. Успех в следващите мачове!
- Синият Болярин
- Контакти:
Neron написа:Писах и преди мача че при загуба не трябва наще да падат психически.Дано не се отрази и с малко промени да продължим добрата игра занапред.
Точно. След този мач има две възможни продължения на сезона. Да се вдигнем или да тръгнем надолу. Ключов мач в Сливен.
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Нямам намерение да ви дразня, защото всяка загуба боли и при положение, че вие добре играехте и постигахте добри резултати до този мач, но последния ви резултат срещу Гент 3:2 на собствен терен и с помощта на публиката , но показва лоша защита. За съжаление мача Спортинг показа тези слабости в защита не ги ли оправите ви чакат тежки дни в Европа!
Горе главата и успех напред!
Горе главата и успех напред!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]
-
- Контакти:
blue_wind написа:Кой продаде мача?
Отговор:
a) Батков
b) Мустака
c)всички са продажници,но най-вече Батков
Това е несериозно, според мен, да се смята, че мача е уреден!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- фифи перото
Cesc Fabregas написа:Затова е форум, изкавам мнение...![]()
Ти изказваш мнение?!А аз какво правя?!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!