ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Не мога да разбера какво имате против Виданов,когато трябваше да се намеси го направи!
Сега се връщам от националния, доволен съм от ЦСКА.Веднага се зарадвах на резултата в Лисабон.
b0b1 написа:Сега се връщам от националния, доволен съм от ЦСКА.Веднага се зарадвах на резултата в Лисабон.
След мача на ЦСКА бях с температура и болки в главата, поне галвата ми мина

TheClub написа:b0b1 написа:Сега се връщам от националния, доволен съм от ЦСКА.Веднага се зарадвах на резултата в Лисабон.
Аз за малко да се удоша в 280, после и мен ме болеше главата, щото тоя шофьор отвори вратите чак в Студентски град.Ама и аз се почувствах по-добре като се прибрах.
b0b1 написа:TheClub написа:b0b1 написа:Сега се връщам от националния, доволен съм от ЦСКА.Веднага се зарадвах на резултата в Лисабон.
Аз за малко да се удоша в 280, после и мен ме болеше главата, щото тоя шофьор отвори вратите чак в Студентски град.Ама и аз се почувствах по-добре като се прибрах.
Kaто гледам и температурата ще ми падне :D
- Roger_Federer
- Контакти:
Връщам се и съм доволен,защото мачът беше добър,нашите много се стараха,нелош резултат,жалко,че пропуснахме чисти положения,но и Порто пропуснаха.Бяхме на ниво всички на стадиона,браво на всички,които дойдоха!Само ЦСКА!
Абе пичове до сега слушах интервюто с Д.Борисов и никой не го попита дали ще направят опит да задържат М'боли не само пролета а поне още 1 сезон след т'ва? според мен т'ва е много по важно отколкото какво му е мнението за грило или играта на отбора..
Евала на публиката,евала на Райс и САМО ЦСКА!
Добър мач за ЦСКА..горе -долу.Порто играха прекалено спокойно и победата им е рутинна.От друга страна, ЦСКА показа, че има потенциал за нещо повече от "достойни загуби" , само остава в останалите срещи до края на сезона, да играят по същият начин, без значение дали е Монтана или Рапид В.
ПП.Много моля, да не се коментират други отбори в нашия форум
, и нека си гледаме в нашият двор.
ПП.Много моля, да не се коментират други отбори в нашия форум

- mertezaker
- Контакти:
Браво на момчетата!!! Второто полувреме се раздадоха, Платини не е водил подготовка с нас, Шеридън и Трекаричи също! Грило- контузен! Не са сработени! Публиката беше уникална!!!