Любим на Локо Пд журналист от Гонг
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Любим на Локо Пд журналист от Гонг
botev_1912 [offtopic]Не им обръщай внимание.Остави ги да си пишат по темата.[/offtopic]

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Момчета, ето на такива, като на този Ботевиста много им се чудя...защо трябва да влезнат и да "оакат" тема, която изобщо не го засяга???
И понеже е нормално да реагирате по някакъв начин, затова питах дали съм добре дошъл

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Всеки е добре дошъл,да си каже мнението.Просто спазвайте добрия тон.
ПС.Кофти ден за БГ отборите в ЛЕ
ПС.Кофти ден за БГ отборите в ЛЕ
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Едно обаждане по телефона от чужбина за Грънчаров... колкото и да ми е странно, изпълнявам молбата.
П.П. Ами регни се бе, образ! Стига шуробаджанащина.
П.П. Ами регни се бе, образ! Стига шуробаджанащина.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- cska - maina
аз съм за митко лишев. познавам го лично от 13г. и освен че бивш футболист е разбира играта.дори и сега играе в калояново в а обласна. свясно момче е.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
cska - maina написа:аз съм за митко лишев. познавам го лично от 13г. и освен че бивш футболист е разбира играта.дори и сега играе в калояново в а обласна. свясно момче е.
Никой не е казал,че Лишев не е свястно момче.Пък и темата е за журналист от Гонг,който е любимец на черно-белите фенове, а ти,като ти гледам ника,си фен на червените...освен,ако не си наш симпатизант
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
cska - maina написа:аз съм за митко лишев. познавам го лично от 13г. и освен че бивш футболист е разбира играта.дори и сега играе в калояново в а обласна. свясно момче е.
Знаем го, приятелите му сред нашите може да са повече даже отколкото сред техните. Тегли го на село, какво да направим. Ще му пишем един глас само щото си от ЦСКА, да знаеш.
Хайде, и да черпи от 200та лева
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Аз единствено понасям Томислав заради начина му на мислене,въпреки,че понякога "синее" прекалено и е доста пристрастен на моменти! За Иво Райчев съм с двете ръце! Той е от Шумен ако не бъркам,много е забавен и никога не е пристрастен! Що се отнася до нашите съграждани Веско и Митко,откакто са в тази голяма медия,станаха дразнещо зависими и се кланят яко! Веско по времето,когато отразяваше Локомотив беше неповторим,после се завъртя на 360 градуса и даже взе да пише в наш ощърб! За Митко мога да кажа същото,самоче той никога не ми е бил симпатичен като журналист и никога не е говорил в интерес на Локомотив Пловдив..............айде,опитва се ама не става! Знаем го накъде клони! Другите от Гонг не ги коментирам! Те си знаят само софия и софийските клубове! Другото за тях е пълнеж.........! ПП: Да конкретизирам все пак-глас за Райчев!
Иво Райчев. И аз съм за него. Най-малко пристрастен и супер естествен.
А къде отидоха тези безпристрастни спортни журналисти, е-е-е-ех.
Прав е и fire че Томислав Русев има силни моменти , но ще дам половинка глас на Пламен Иванов. Понякога имам чувстово че чете моите мисли в някои негови коментари. Като например в тази статия http://gong.bg/view_article.php?article_id=157289 .
Сега се сетих и за друго. Много ми липсва една личност,която дълго време беше свързана с Гонг по един или друг начин. Става въпрос за Спас Шурулинков!
Прав е и fire че Томислав Русев има силни моменти , но ще дам половинка глас на Пламен Иванов. Понякога имам чувстово че чете моите мисли в някои негови коментари. Като например в тази статия http://gong.bg/view_article.php?article_id=157289 .
Сега се сетих и за друго. Много ми липсва една личност,която дълго време беше свързана с Гонг по един или друг начин. Става въпрос за Спас Шурулинков!
Последна промяна от 1926 на 01 окт 2010 00:05, променено общо 1 път.
Още един глас за Иво Райчев.
Ако може за отрицателен вот-определено гласувам за Н.Александров и то с двете ръце че и с краката.
Ако може за отрицателен вот-определено гласувам за Н.Александров и то с двете ръце че и с краката.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов