Пловдив взе ново европейско по шах

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria
Контакти:

Re: Пловдив взе ново европейско по шах

Мнениеот staria » 30 сеп 2010 22:19

Модератор ЛокоПД написа:
Туше написа:Един от най-богатите спортове. Наградните фондове често са по-големи и от на тенисистите. Школата в Пловдив от край време е от най-добрите (с марка Локомотив е все пак, няма как всичко там е черно-бяло ;) ). Отделно ще има журналисти и интерес от цял свят. Задължително е Гонг да го отрази това събитие. Не трябваше да се пропуска тая новина.

П.П. От най-ранно детство си спомням един чичка с очила, голям образ, много често го гледахме още на черно-белия "Темп". Имаше уникална дикция просто и като почнеше да ги мести с ония цайси 100 диоптъра тия пешки и кончета "от Г6 на Д7", егати... все едно хипноза.
Помни ли го някой?

Интересното е,че оттук научавам за това... :roll: Не го споменаха в никоя спортна емисия.Даже и в регионалното спортно предаване на Дарик.Миткооо /Лишев/,издишате бе,издишате... :lol:

Остави го де, той е бил зает с отразяването на успеха за купата... Преди 2 дни се говореше какъв здрав отбор са, как искат да разбият отбор от А група (най-добре нас), взимаха купата, Лига Европа... Иска ми се да поздравя всички с песента: "Балона се надува, надува, надува..."

staria
Контакти:

Re: Пловдив взе ново европейско по шах

Мнениеот staria » 30 сеп 2010 22:28

Няма по-логично нещо от това. В шаха сме "гранд". Не знам каква е статистиката, но мисля само чорбата имат повече успехи от нас. Много добра новина.

Върни се в “Локо Пловдив”