Бойкотът продължава!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Re: Бойкотът продължава!

Мнениеот Allein » 30 сеп 2010 15:07

Какъв успех няма, бе човек? Ти за какво се бориш, че да има успех? Одеве се даде примера с Ботев, виж примера с Локо Пд, които си ходеха на мачовете, псуваха Галя и накрая се махна. Какво искаш да постигнеш с празния стадион? Почти съм сигурен, че освен да сдухаш играчите, друго няма да се постигне. На титаните им е през **** дали ще идват хора или не... Не съм присъствал на мач с по-ниска посещаемост от тоя с Монтана. Тва ми беше абсолютен антирекорд, а не виждам на боклуците нещо да им е направило впечатление от това. Даже им е мирна главата... Аз не виждам смисъл в бойкота с празния стадион. Има и други начини, този вреди на отбора...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 сеп 2010 15:08

delqnski47 написа:
cska_90 написа:Еми правете каквото искате!!Ваша си работа!!
А за това -че няма успех -сте виновни само вие!! ;)

От протестите ви ще има някакъв ефект,когато ВСИЧКИ фенове на ЦСКА бойкотират!Когато небойкотиращите фенове(включително и аз) се навият да не ходят на мачове,тогава или ще стане по добре,или по зле за ЦСКА!
Затова идвайте на стадиона и стига сте се правили на клоуни с тези безсмислени бойкоти и кибичения пред стадиона с видеостената....

Както ти си ходиш-и не приемаш чуждо мненние(макар и правилно -това се видя от началото на сезона)така и аз имам мнение и ще си го отстоявам до край-защото не съм путка-неска така утре инак-като съм казал-това е!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 сеп 2010 15:09

Allein написа:Какъв успех няма, бе човек? Ти за какво се бориш, че да има успех? Одеве се даде примера с Ботев, виж примера с Локо Пд, които си ходеха на мачовете, псуваха Галя и накрая се махна. Какво искаш да постигнеш с празния стадион? Почти съм сигурен, че освен да сдухаш играчите, друго няма да се постигне. На титаните им е през **** дали ще идват хора или не... Не съм присъствал на мач с по-ниска посещаемост от тоя с Монтана. Тва ми беше абсолютен антирекорд, а не виждам на боклуците нещо да им е направило впечатление от това. Даже им е мирна главата... Аз не виждам смисъл в бойкота с празния стадион. Има и други начини, този вреди на отбора...

Това е НАШИЯТ начин-като не ти харесва твоя работа!!Ходи си -чопли си семки и това е!!!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 сеп 2010 15:13

cska_90 написа:
delqnski47 написа:

От протестите ви ще има някакъв ефект,когато ВСИЧКИ фенове на ЦСКА бойкотират!Когато небойкотиращите фенове(включително и аз) се навият да не ходят на мачове,тогава или ще стане по добре,или по зле за ЦСКА!
Затова идвайте на стадиона и стига сте се правили на клоуни с тези безсмислени бойкоти и кибичения пред стадиона с видеостената....

Както ти си ходиш-и не приемаш чуждо мненние(макар и правилно -това се видя от началото на сезона)така и аз имам мнение и ще си го отстоявам до край-защото не съм *****-неска така утре инак-като съм казал-това е!

Не,приемам вашто мнение,напълно ви разбирам какво целите,но това,което правите е безмислено,защото не сме всички!Аз,може би ще се навия да бойкотирам,но винаги ще има хора,които ще ходят!Затова цялата тая работа,дето я правите няма смисъл!Всъщтност има смисъл...вреди се на отбора!На Титан също ще навредим,но ако сме ВСИЧКИ(потретвам) пред телевизорите!
И тъй като,поради тези причини знам,че е безсмислено да бойкотирам,аз ходя на мачове!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 30 сеп 2010 15:13

cska_90 написа:Нека хората, които не биха се примирили с падението и деградацията на нашия клуб, заповядат на езерото ''Ариана''. Ще бъде осигурена видеостена!!! ;) ;)
14

Съберете си пари и купете ЦСКА, може тогава да сте доволни, защото опашка от желаещи да ни купят НЯМА!!!
Колкото и да грешат "Титан" засега ни държат да не се разпаднем, а може и да ни водят към разпад, но в момента това е отборът, друг НЯМА и работата на феновете е да го ПОДКРЕПЯТ. И въобще не съм сигурен, че ако станем като "Ботев", вие протестиращите изведнъж ще започнете да ходите на мачове, ще подкрепяте играчите (които са останали) и всичко ще е рози и щастие. Само вижте какво стана в "Ботев" след един равен и една загуба, веднага започнаха "оставки" тоя не става, оня не става, при нас ще е 10-то кратно.......А днес играем срещу "Порто", все още имаме някакви минимални шансове в първенството, но вие ще бойкотирате....и съм сигурен, че ще искате да паднем, да ни унижат, за да се налее още масло във вашият огън, а това вече е жалко, вие сте жалки, така не показвате, че обичате ЦСКА, а само че сте инати...знам, че ще си го преместиш от единия в другия крачол заради моето мнение, но ми писна с тези бойкоти..

iotur1
Контакти:

Мнениеот iotur1 » 30 сеп 2010 15:13

И за кво сме виновни ние бе антититанче ? - за това, че даваме сърцето си за ЦСКА и сме зад отбора в труден момент ли - никой не подкрепя простотията, която е обзела ЦСКА, но просто за момента няма друга алтернатива - вие ако имате дайте я и всички ще сме с вас, а не само да ми пускате декларации и да ми се събирате пред видеостени......

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 сеп 2010 15:15

cska_90 написа:Нека хората, които не биха се примирили с падението и деградацията на нашия клуб, заповядат на езерото ''Ариана''. Ще бъде осигурена видеостена!!! ;) ;)
14

братле, против всякакви бойкоти в БГ съм. Обаче днес като видях, че ще има 20 000 на стадиона и останах без думи.... да ви е*е някой - ок, случва се..... ама и да му се радвате...... ЦСКА има нужда от това, което стана Ботев (не казвам непременно в група - но да се почне на чисто, с тия титани и т.н. никога нема да излезете от блатото)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 сеп 2010 15:18

delqnski47 написа:Не,приемам вашто мнение,напълно ви разбирам какво целите,но това,което правите е безмислено,защото не сме всички!Аз,може би ще се навия да бойкотирам,но винаги ще има хора,които ще ходят!Затова цялата тая работа,дето я правите няма смисъл!Всъщтност има смисъл...вреди се на отбора!На Титан също ще навредим,но ако сме ВСИЧКИ(потретвам) пред телевизорите!
И тъй като,поради тези причини знам,че е безсмислено да бойкотирам,аз ходя на мачове!

А затова,че не сме всички,ние ли сме виновни-сам акзваш,че ако сме всички ще има резултат-еми какво чакате-идвайте-па да видим дали няма да се променят нещата!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 сеп 2010 15:19

Alex написа:
14

братле, против всякакви бойкоти в БГ съм. Обаче днес като видях, че ще има 20 000 на стадиона и останах без думи.... да ви е*е някой - ок, случва се..... ама и да му се радвате...... ЦСКА има нужда от това, което стана Ботев (не казвам непременно в група - но да се почне на чисто, с тия титани и т.н. никога нема да излезете от блатото)

Именно!!Ама как да им го обясниш-да те тъпчат-да ти се подиграват,да се гаврят с любовта ти-а ти да им се радваш и да им пляскаш!!Ебати робското мислене!! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 сеп 2010 15:20

Немога да приема, че един истински цскар ще бойкотира отбора си в тежък момент! Много е жалко! CSKA 90 плащат ли ти да го правиш? Или омразата ти към титан тотално е помрачила любовта към отбора? Не мога да те разбера...

Върни се в “ЦСКА”