ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Re: 20 000 ще викат за ЦСКА

Мнениеот dimachko » 30 сеп 2010 14:07

z.a.l.e.z.a написа:Незнам колко ще сме ,но честно не ме и интересува много,знам само едно ,в момента седя в офиса гледам червения шал пред мен и се моля по-бързо да изтече времето до 17:30 в което ще ударя ключа и ще си бия камшика към Васил Левски където верни приятели ще ме чакат с билети и ще преживеем една невероятна вечер. Дали ще паднем дали ще бием няма толкова голямо значение каквото и да се случи ще изпитам невъобразима емоция.Което ще ми покаже че отново съм жив и вярвам ,вярвам в човека до мен в този пред мен във всеки дошъл да подкрепи любимият ни отбор.Защото докато такива като нас ни има ще има и ЦСКА.
Това ние страста ОБИЧАМ ЦСКА ОБИЧАМ ЦСКА.

браво пич е това е истински фен уважавам такива като теб ! А не някой всезнайковци избиващи комплекси по форумите от недостатьчна майчина обич

Потребителски аватар
-Blue Mind-

Re: Ще бием ли Порто

Мнениеот -Blue Mind- » 30 сеп 2010 14:29

nik1963 написа:Носителите на златна обувка ЖЕКОВ, СЛАВКОВ и СТОИЧКОВ доказват че,ЦСКА имт голмайстори.Ако обиждам с факти някого моля за извинение.

Сравняваш Спас Делев и Шеридън с тях ли какво ,нещо не мога да те разбера.. ?
http://www.youtube.com/watch?v=JWEN7NmCLAg
Сами срещу всички и пак над ВСИЧКИ

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 сеп 2010 14:35

Е за В Сектор няма места! Ходих до Германос и там ми казаха, че тяхната квота е изчерпана после отидох на касата чаках 20 мин да се доредя и накрая зех за А сектор... не гадай те, в 8 ще разбереме колко точно има! Аз съветвам всички армейци, да не се шматкат и оправдават с слабата игра, глупостите на титаните, и всеобщата мизерия в ЦСКА, а да подкрепят отбора! Ако наистина човек обича нещо, той го покрепя независимо от всичко! Това да бойкотираш отбора си е все едно някой близък да се разболее, а ти да го изоставиш!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 сеп 2010 14:39

И ще дойде мача с Локо и всички вие-големи фенове,дето сега се правите на велики и колко обичате отбора пак НЯМА да сте там-и пак ще сме 500 човека!!За вас ЛЕ и дербито с Левски -другото майната му!!Велики сте!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Е pа...
Контакти:

Re: ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ

Мнениеот Е pа... » 30 сеп 2010 14:44

А дано днес да вземете нещо от Порто, че много се измъчихте в последно време.Пожелавам ви едно хиксче!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 30 сеп 2010 14:45

cska_90 написа:И ще дойде мача с Локо и всички вие-големи фенове,дето сега се правите на велики и колко обичате отбора пак НЯМА да сте там-и пак ще сме 500 човека!!За вас ЛЕ и дербито с Левски -другото майната му!!Велики сте!! ;)

Много си прав за това!!!Познавам момчета които не можаха да ходят на мачовете в Шампионската лига защото разни там хорица им се решиха ей така изведнъж да ходят на мач след като видиш ли 10 години не са ходили.Най мразя форумните Хулигани(Мишки) дето се правят на мега ултрасите и тези дето само дават акъл за това и онова.Има хора дето на мач не са ходили 3 или 4 години вече ама са голямата работа разбираш ли!!! :roll: :roll: :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 30 сеп 2010 14:46

storm написа:Ммм неярвам ,чак 20 000 да отидат . Те журналетата преиначват малко в такива ситуаций .Около 15 000 хиляди ще има ;)

Не, над двадесет хиляди ще бъдем, 20 002 най-малко,аз и сина ми сме там!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 сеп 2010 15:05

Avanti_Ragazzi написа:
cska_90 написа:И ще дойде мача с Локо и всички вие-големи фенове,дето сега се правите на велики и колко обичате отбора пак НЯМА да сте там-и пак ще сме 500 човека!!За вас ЛЕ и дербито с Левски -другото майната му!!Велики сте!! ;)

Много си прав за това!!!Познавам момчета които не можаха да ходят на мачовете в Шампионската лига защото разни там хорица им се решиха ей така изведнъж да ходят на мач след като видиш ли 10 години не са ходили.Най мразя форумните Хулигани(Мишки) дето се правят на мега ултрасите и тези дето само дават акъл за това и онова.Има хора дето на мач не са ходили 3 или 4 години вече ама са голямата работа разбираш ли!!! :roll: :roll: :roll:

Имено-сеа се надъхват-разправят ни ,че ние не сме фенове като бойкотираме,че трябвало да се подкрепя........................ок ама защо точно срещу Порто-ааа??..........защо не срещу Академик................истинския фен/ултрас или какъвто и да се нарича там не прави РАЗЛИКА между ВИДИМА и РЕАЛ!!....................ще мине тоя мач,ще дойде този с Локо ище сме си пак 500-600 човека-същите тези дето сега толкова ни псувате!! ;)А вие ще си седите у дома!!
Изображение

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 30 сеп 2010 15:09

Чакай малко, ти не беше ли от бойкотиращите??? Как така "сме" 500...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 сеп 2010 15:25

gld_84 написа:

Чакай малко, ти не беше ли от бойкотиращите??? Как така "сме" 500...

А ти не разбра ли,че гостуванията НЕ СЕ БОЙКОТИРАТ или се правиш на интересен??
Изображение

Върни се в “Архив”