THE G.A.M.E написа:Аре бе, не ме свърта вече !
Нямам търпение да гледам отново "Синята лавина" в действие по европейските терени !
Къде е обаче чак 22 ч. .... баси, колко бавно тече това време !
абсолютно колега .. направо не е истина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Аре бе, не ме свърта вече !
Нямам търпение да гледам отново "Синята лавина" в действие по европейските терени !
Middlesbrough написа:Вратари – Руи Патрисио и Тиаго;
Защитници – Торсилиери, Даниел Карисо, Андерсон Погла, Евалдо, Седрик Соареш, Жоао Перейра и Абел;
Халфове – Маниш, Карлос Салейро, Матиас Фернандес, Сапатер, Андре Сантош, Диого Саломао и Симон Вукчевич;
Нападатели – Яник Джало, Елдер Пощига и Лиедсон.
като гледа състава , имат дости добри играчи , и защитата може би им е най - слабото звено , може би трябва да очакваме резултатен мач . защото и Левски не се хвали с добра защитна линия и вратар , Напред Спортинг са повече от добре
Маниш , Мати Фернандес , Сапатер , Вукчевич . Лиедсон , Джало ,
мачът ще е много труден прогноза 2-3 за Левски![]()
![]()
LUDAKIS написа:THE G.A.M.E написа:Аре бе, не ме свърта вече !
абсолютно колега .. направо не е истина![]()
![]()
напрежението което усещам е същото като преди мачовете от 2005г/2006г.
bojiTHEmaster написа:LUDAKIS написа:THE G.A.M.E написа:Аре бе, не ме свърта вече !
абсолютно колега .. направо не е истина![]()
![]()
напрежението което усещам е същото като преди мачовете от 2005г/2006г.
И мен от години не ме е тресяло такова вълнение преди мач, не е истина просто. МАЧКАЙ ЛЕВСКИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ЗАД ТЕБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И така стартовите единадесет на Левски според екипа на Гонг: Петков, Мюлдер, Милиев, Бензукан, Минев, Грийн, Йовов, Тасевски, Младенов, Дембеле и Жоазиньо.
В мача с Гент като резерви влязоха Мариян Огнянов, Сашо Киров и Исмаил Иса, като вероятността за мача със Спортинг да влязат като резерви е това да са Слори, Иво Иванов и Мариян Огнянов, ако прецени Ясен Петров и в зависимост от развоя на срещата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта