ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: 20 000 ще викат за ЦСКА
Дано наистина да се направи нещо запомнящо се! А за кредита си е още един разход ама за момента явно сме закърпили положението! Пич я дай линк от къде е инфото? 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- mertezaker
- Контакти:
20 000 е добре с оглед на слабото представяне, проблемите, бойкотите и т.н. При равенство срещу Бешикташ, и добри игри срещу Славия и Монтана, можеше и 40 000 да бъдат, но...
-
- Контакти:
mertezaker написа:20 000 е добре с оглед на слабото представяне, проблемите, бойкотите и т.н. При равенство срещу Бешикташ, и добри игри срещу Славия и Монтана, можеше и 40 000 да бъдат, но...
20 000 не са малко също

Победа и пак победа ние сме само за победа
За тебе пеем за теб живеем за тебе ще умреем
20 000 при тази слаба форма на отбора и бойкотиращи фенове си е направо прилична цифра. За съжаление стадиона ще изглежда полу пълен, докато на други стадиони тази публика го препълва и се вдига повече духа на футболистите и адреналина по трибуните.
-
Браво !
Прилична цифра, с оглед на състоянието и играта на отбора ви.
Прилична цифра, с оглед на състоянието и играта на отбора ви.
- storm
- Контакти:
Ммм неярвам ,чак 20 000 да отидат . Те журналетата преиначват малко в такива ситуаций .Около 15 000 хиляди ще има 

-
- Контакти:
20 000 хиляди е много добре,като се има предвид всичките ви проблеми и бойкота на фенове.Успех на двата гранда довечера.
- z.a.l.e.z.a
- Контакти:
Незнам колко ще сме ,но честно не ме и интересува много,знам само едно ,в момента седя в офиса гледам червения шал пред мен и се моля по-бързо да изтече времето до 17:30 в което ще ударя ключа и ще си бия камшика към Васил Левски където верни приятели ще ме чакат с билети и ще преживеем една невероятна вечер. Дали ще паднем дали ще бием няма толкова голямо значение каквото и да се случи ще изпитам невъобразима емоция.Което ще ми покаже че отново съм жив и вярвам ,вярвам в човека до мен в този пред мен във всеки дошъл да подкрепи любимият ни отбор.Защото докато такива като нас ни има ще има и ЦСКА.
Това ние страста ОБИЧАМ ЦСКА ОБИЧАМ ЦСКА.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots
z.a.l.e.z.a написа:Незнам колко ще сме ,но честно не ме и интересува много,знам само едно ,в момента седя в офиса гледам червения шал пред мен и се моля по-бързо да изтече времето до 17:30 в което ще ударя ключа и ще си бия камшика към Васил Левски където верни приятели ще ме чакат с билети и ще преживеем една невероятна вечер. Дали ще паднем дали ще бием няма толкова голямо значение каквото и да се случи ще изпитам невъобразима емоция.Което ще ми покаже че отново съм жив и вярвам ,вярвам в човека до мен в този пред мен във всеки дошъл да подкрепи любимият ни отбор.Защото докато такива като нас ни има ще има и ЦСКА.
+10000 Повече като теб, по пълни стадиони !!!