Playstation3 или Xbox360?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Playstation3 или Xbox360?
Понеже до две седмици трябва да направя избора,все още много се чуда кое да бъде.Всичките ми приятели ми казват,че Хбох бил по-добър и за по-малко кеш,но знам ли.Ще помоля да дадете обективни мнения.
Re: Playstation3 или Xbox360?
Ако искаш да се спукаш от игране определено хбокс-а.
Ако имаш кинти и си ценител на по-добрата графика тогава плейстейшъна.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]

joring написа:Ако искаш да се спукаш от игране определено хбокс-а.
E...

В момента разработват PS 4 и Xbox 720 до 2 или 3 години са на пазара.
Иначе аз си държа на PS 3,но и Xbox 360 не е лош зависи според джоба ти.Ако е дълбок взимай PS

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
emarkon написа:То ще е подарък,просто трябва да избера,но искам да се спуквам от игра и да има добра графика.
То хубаво подарък, но нали след това и ири трябват, хбокса може да се хакне след това само само дабъл ДВД-та да си накупиш, теглиш, записваш и играеш, докато плейстейшъна, ще трябва да се бъркаш за всяка игра. И двете имат хубава графика, просто плейстейшъна има по-хубава.

Believe in better
[/offtopic]

PS3 също може да се хакне, но е малко по-сложно до колкото знам.Готино е да си намериш на старо 60 GB PS3, защото те са по-старите модели, които са backwards compatible(сиреч поддържат) и могат да се играят игри от PS2 и PS на тях.Става 3 в 1, а ако е хакнато направо си теглиш игричките от нета и ги драсваш на диск.
За XBOX нямам никакви наблюдения
За XBOX нямам никакви наблюдения

- Trueplayer
- Контакти:
Аз ги имам и двете конзоли и както беше написал един потребител малко преди мен,наистина ПС3 е по-добро на графика,даже май вече и пиратски игри има за него,относно XBOX-a предимството му е че можеш да играeш пиратски игри,които сам да си запишеш на двуслоен двд диск.Щом е за подарък вече както си прецениш...
Определено Плейстейшън 3. Малко е кофти оправлението на шутърите , но ако си манИАк ще свикнеш :D
Главно искам конзола за Фифа11 и за Нба2к11.Мерси за мненията.
Аз имам Xbox 360 и съм много доволен. Купувам 10 диска за 30лв. и си записвам каквото излезе. Пък и като се съберем 4 човека да играем двама на двама на Фифа, няма такъв кеф 

Върни се в “Игри и забавления”