Изказването на Георги Славчев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Изказването на Георги Славчев

Мнениеот hlucho » 24 фев 2009 20:28

PFC Litex написа:Добре де всички се оплаквате, но аз искам да попитам, защото Миньор до сега не са си поели наказанието заради деянието на феновете им?
Литекс били ревнали. Ако бяха ревнали Спартак Варна или пък Локо София тогава, как ще коментирате?

Всеки отбор ще си носи отговорността за деянията, които извършва, както и за деянията на феновете по време на мач.

Искате да има ред и когато накажат някой ревете срещу БСФ-то.

Това не можеше ли да стане в края на полусезона!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2009 20:31

hlucho написа:Това не можеше ли да стане в края на полусезона!

Аз питам това, защо не е станало веднага след този мач?
Тогава в БФС Литекс не е имало хора, които да лобират за отбора.
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 24 фев 2009 20:32

PFC Litex написа:Добре де всички се оплаквате, но аз искам да попитам, защото Миньор до сега не са си поели наказанието заради деянието на феновете им?
Литекс били ревнали. Ако бяха ревнали Спартак Варна или пък Локо София тогава, как ще коментирате?

Всеки отбор ще си носи отговорността за деянията, които извършва, както и за деянията на феновете по време на мач.

Искате да има ред и когато накажат някой ревете срещу БСФ-то.

Нямам нито сили, нито желание да ти разкажа цялата "история" за това наказание.Че то е неправомерно наложено и заради това премахнато, разбира се пак неправомерно...
Славчев засегна нещо много важно - страхувате се от нас!И явно, че не толкова от отбора, а от нас - феновете!Честно си признавам, до сега исках вие да станете шампиони, но от тука нататък хич не ме интересува.И къде насериозно, къде в кръга на майтапа - ако накрая Сливен ви преебе всички за титлата, футбола ни ще спечели от това!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 24 фев 2009 20:33

PFC Litex написа:
hlucho написа:Това не можеше ли да стане в края на полусезона!

Аз питам това, защо не е станало веднага след този мач?
Тогава в БФС Литекс не е имало хора, които да лобират за отбора.

Може би това е причината!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

BENI
Контакти:

Мнениеот BENI » 24 фев 2009 20:33

ГЕОРГИ СЛАВЧЕВ СЕ Е ИЗКАЗАЛ КАТО ГОЛЯМ ГАЩНИК ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ЕВРОУЧАСТИЯТА НА ОТБОРИТЕ. ПЪРВО ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ЧОВЕК НА МИНЬОР Е СМЕШНО, ЗАЩОТО ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА И КАК ЩЕ СЕ ПОКАЖАТ ПЕРНИЧАНИ В ЕВРОПА. И ВТОРО ТОЙ САМИЯТ- ГЕОРГИ СЛАВЧЕВ Е ЖИВА ПАРОДИЯ С УЧАСТИЯТА СИ В ЕВРОМАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ С НЕГОВО УЧАСТИЕ - ЗА СПРАВКА ДВАТА МАЧА С ААЛСТ БЕЛГИЯ И ОНЗИ ВЪРХОВЕН СРАМ ЗА СЛАВЧЕВ И КО СРЕЩУ АНТВЕРП, КОГАТО ДОРИ ПАСАРЕЛСКИЯ ВКАРА ПЪРВИЯ ГОЛ В МАЧА.
СЛАВЧЕВ ПРИПОМНИ СИ СОБСТВЕНАТА ПАРОДИЯ.
26 септември 1989 г.
АНТВЕРП - ЛЕВСКИ 4:3
АНТВЕРП: Де Конинк, Кикенс, Брьонерт, Декене, Смитс, Ленхоф (46 - Геленкиршен), Ван Рой, Шроотен, Куаранта, Клаесен, Чернятински (65 - Хуберхт).
ЛЕВСКИ: Здравков, Вангелов, Коев, Георгиев, Савов, Славчев, Йотов (69 - Донков), Груев, Михтарски, Йорданов (84 - Господинов), Искренов.
ГОЛМАЙСТОРИ: 0:1 Славчев (6), 1:1 Геленкиршен (82), 1:2 Донков (84), 1:3 Михтарски (89), 2:3, 3:3 Клае­сен (91, 94), 4:3 Куаранта (97).
СЪДИЯ: Каупе (Ав.), ст. “Бозюил”, Антверпен - 10 000 зрители
Последна промяна от Darina на 25 фев 2009 13:19, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2009 20:36

MoNteSo написа:
PFC Litex написа:Славчев засегна нещо много важно - страхувате се от нас!И явно, че не толкова от отбора, а от нас - феновете!

Само не мога да разбера, феновете, с какво могат да помогнат от трибуните ако е с камъни съгласен съм, защото долу на терена играят 11 Vs. 11.
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 24 фев 2009 21:01

PFC Litex написа:
MoNteSo написа:
PFC Litex написа:Славчев засегна нещо много важно - страхувате се от нас!И явно, че не толкова от отбора, а от нас - феновете!

Само не мога да разбера, феновете, с какво могат да помогнат от трибуните ако е с камъни съгласен съм, защото долу на терена играят 11 Vs. 11.

За това питай Гришата, не мене...

Върни се в “Футбол - България”