Аз лично не помня в един кръг от ШЛ да са се свирили толкова дузпи вчера 6..... 2 за Партизан и една за Арсенал една за Челси една за Байерн и една за Шахтьор,днес 3 за Тотнъм,по-една за Лион и Апоел ТА,за Рубин и Барса по една стават 13 !!!
Ако съм изпуснал някоя поправете ме
Кръга на дузпите в ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Кръга на дузпите в ШЛ
Ами в интерес на истината си прав човече! Много дузпи ама важното е че нашето момче си я хвана 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
После защо в България се свирили толкова дузпи ... еми вижте какво става в ШЛ и пак говорете тогава

- fabregas_949
- Контакти:
Накратко: Е*аси майката!

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Нека има 

- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
TPAKTOP написа:Ами в интерес на истината си прав човече! Много дузпи ама важното е че нашето момче си я хвана
Е аз не говоря за него но Браво и на нашето момче

Не искам дори да си помисля какво ще се случи в мач от БГ първенството, ако съдия даде три дузпи за единия отбор.
А имаше и няколко неотсъдени, поне по мое мнение.
Човек не може да има всичко. Къде ще го сложи?
Не искам дори да си помисля какво ще се случи в мач от БГ първенството, ако съдия даде три дузпи за единия отбор.
Ще го сварят много ясно.
когато има нарушение на футболните правила, то трябва да бъде санкционирано. ако е извършено в наказателното поле - санкцията е 11-метров наказателен удар. толкова е просто, не виждам какво има да се коментира. след като всички нарушения (извън наказателното поле) се санкционират, защо ако в един мач са извършени десет нарушения в наказателното поле, да не бъдат отсъдени десет дузпи?. дузпата е част от играта.
Последна промяна от fen1914 на 30 сеп 2010 00:51, променено общо 1 път.