02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: 02.10, 21:00 Литекс Ловеч - Черно море Варна

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2010 14:30

1:4 или 2:4 ....срещу силните играем по-добре :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 27 сеп 2010 15:31

Много труден мач ! Статистиката ни при гостувания не е никак добра, така че аз бих заложил на офанзивна игра с 2-ма нападатели. Жардел да тормози защитата, а Дончо да играе по цялата ширина на атаката. Божилов ми се вижда мн плах, предпочитам да видя Капитанов в игра, като резерва :!:
В халфовата линия бих сложил Юруков отляво. В средата Ели Маркес и Жоро. В дясно Дани Георгиев.
Защитата е ясна :!:

Успех моряци ! Една победа навън срещу Литекс ще вдигне духа !

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 сеп 2010 16:02

Не знам каква схема измисли, ама моята е с Дани Димов и след това всички останали :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 27 сеп 2010 16:24

ogrizko написа:Не знам каква схема измисли, ама моята е с Дани Димов и след това всички останали :mrgreen:

Все ми се иска да видя по нападателен футбол :lol: Нямам нищо против Дани Димов :roll: Който и да играе УСПЕХ МОРЯЦИ !!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 сеп 2010 16:45

На Любо Пенев,му е много трудно срещу нас.Игра 2 пъти срещу нас,загуби веднъж и взе реми,без вкаран гол.Дано да покажем играта от втората част с Левски и от вчера,повече прибрани отзад и на контри,имаме реални шансове да вземем нещо.Не че,мач с мач си прилича,ама с подобна тактика Балъков измъкна реми от Любо Пенев,в Ловеч.
Само Черно море.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 27 сеп 2010 17:30

Имаме си шансовете в Ловеч. Във всеки мач трябва да излизаме оптимисти и нахъсани за победа.
Мача е в събота, организирайте се с коли, кой както може и към Ловеч!
Взимайте ракийте и по буркан туршия за из път :) Изгасете телевизорите да почиват!
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 29 сеп 2010 10:39

Не само имаме шансове,имаме дори големи шансове в Ловеч.Ние сме традиционно неудобен отбор за Литекс от години,винаги е било така,а те вече записаха 2 поредни победи над нас в Ловеч,стига им толкоз,време е да си припомнят и другата страна на медала как изглеждаше :lol: .Изобщо никой от техния отбор не ме респектира с нищо,Дока не е във форма,а Попето го продадаха,а то това им беше отборът,както и Галато,който също го няма вече.Работата е там да не получим традиционния тъп гол като гости и то ранен такъв и да устоим на непрестанните им циркаджийски падания около нашата пеналтерия за преките свободни на Янев.Ако ги хванем добре на контра те ще имат много големи проблеми.Според мен в средата на халфовата линия където ние имаме Жоро,Димов и евентуално някой измежду Юруков или Дани Г. пред тях сме класа над пенсионери като Сандриньо,Йеленкович и Цветков.Трябва да си подсигурим крилата и да внимаваме да не станем жертва на непрестанните симулации на разните им измислени бразилци като Том например,който е една ужасна балерина,много умел в симулациите и паданията за дузпи и фалове
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 29 сеп 2010 11:05

Дочува се и нещо за екскурзия, подробности не знам.
Може да се хвърлите до фенклуба да питате...
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 сеп 2010 11:31

The Sailor Man написа:Не само имаме шансове,имаме дори големи шансове в Ловеч.Ние сме традиционно неудобен отбор за Литекс от години,винаги е било така,а те вече записаха 2 поредни победи над нас в Ловеч,стига им толкоз,време е да си припомнят и другата страна на медала как изглеждаше :lol: .Изобщо никой от техния отбор не ме респектира с нищо,Дока не е във форма,а Попето го продадаха,а то това им беше отборът,както и Галато,който също го няма вече.Работата е там да не получим традиционния тъп гол като гости и то ранен такъв и да устоим на непрестанните им циркаджийски падания около нашата пеналтерия за преките свободни на Янев.Ако ги хванем добре на контра те ще имат много големи проблеми.Според мен в средата на халфовата линия където ние имаме Жоро,Димов и евентуално някой измежду Юруков или Дани Г. пред тях сме класа над пенсионери като Сандриньо,Йеленкович и Цветков.Трябва да си подсигурим крилата и да внимаваме да не станем жертва на непрестанните симулации на разните им измислени бразилци като Том например,който е една ужасна балерина,много умел в симулациите и паданията за дузпи и фалове

+1
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 29 сеп 2010 23:10

Екскурзията струва 20 лв. Записванията стават в клуба. Като отидете ще ви се дадат подробности от сорта на час на тръгване и т.н.
Вдигайте се да подкрепим отбора!
Оставете тактиките на Генов и Попов...
Ф.К.Ч.М.

Върни се в “Черно море”