Причината за отлагане на първенството
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Причината за отлагане на първенството
Главната причина е дербито ЦСКА-лефска.Така си решават проблема със стадиона,който беше зает с концерта.Изместват цялото първенство с 1 кръг и всичко е наред.
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
Re: Причината за отлагане на първенството
И така може да е, но нека изчакаме да видим новата програма и тогава ще може да дискутираме

- Модератор ЦСКА
- Контакти:
Има някаква логика, при положение че всички ревнаха срещу отлагането на първенството. Явно причината никак не е малка, и едвали тя е студът.
ЦСКА - Левски трябваше им остана варианта да се играе на стадиона на Славия или този на Локото и с това отлагане те печелят най-много.
Между двата клуба има договореност мачовете между тях да само на националния стадион, а и Батков снощи по Ринг ТВ заяви, че на Българска армия мача няма да е.
Между двата клуба има договореност мачовете между тях да само на националния стадион, а и Батков снощи по Ринг ТВ заяви, че на Българска армия мача няма да е.

Аз съм 100% сигорен в това.Просто БФС си оправиха гафа.
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
- smash_the_reds
Мъри каза да се отложат мачовете и те отложиха.Послушаха него пред Вальо Михов дори.Само Мъри знае причината 

Феновете на Левски и ЦСКА печелите най-много от тази работа, но това ще го разберете в последствие 

RED_FEN написа:Аз съм 100% сигорен в това.Просто БФС си оправиха гафа.
Напълно си прав! Току що написах мнението си в една друга тема, като изтъкнах точно тази причина. Просто си спестиха уникален ГАФ!!! Но няма спор, че станаха за пореден път за смях всички в и около БФС!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
PFC Litex написа:Феновете на Левски и ЦСКА печелите най-много от тази работа, но това ще го разберете в последствие
Аз се опасявам, че ще разберем и още други неща касаещи твоя отбор в близкото бъдеще....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
delpi написа:PFC Litex написа:Феновете на Левски и ЦСКА печелите най-много от тази работа, но това ще го разберете в последствие
Аз се опасявам, че ще разберем и още други неща касаещи твоя отбор в близкото бъдеще....
Моя отбор вълци го яли все ми е тая.
Гледам глобално на нещата, а оранжевите очила поставям само, когато съм на стадиона.
Преди всичко гледам да бъда обективен

Върни се в “Футбол - България”