PES vs FIFA
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tornadoto_96
- Контакти:
Re: ПЕС 2011 ДЕМО
Ами не съм много сигурен, но докато я инсталираш ти излиза да избереш stanadart instalation или custom instalation ! Избери CUSTOM и там може да си избереш D

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: ПЕС 2011 ДЕМО
при мен излиза само cansel като я инсталирам и нз как да я направя и мн ми се играе
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Re: PES vs FIFA
Каква невероятна драма. Пес изпревари Фифа
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Каква невероятна драма. Пес изпревари Фифа
Много заблудени души има...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:pomiqrat написа:Каква невероятна драма. Пес изпревари Фифа
заблудени да харсеват Фифа ли
ПЕС-а е истината..
xa абе ари е големите фуфаджии къде сте?? 
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
MORSKI написа:haha написа:pomiqrat написа:Каква невероятна драма. Пес изпревари Фифа
заблудени да харсеват Фифа лиПонеже тя от 6 години не е м,ръднала и е все така дърварска
![]()
ПЕС-а е истината..
Игра ли ФИФА 11,за да ми говориш глупости,че не е мръднала?ПЕС-а не става за нищо,ако преди това не му сложиш около 10 хиляди пача
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
teammember
- Контакти:
За мен FIFA-та си е най-добрата игра от подобен тип. В последните години ПЕС може би беше по-напред, но след излизането на FIFA 11 мисля, че отговора на въпроса е ясен. Всеки безпристрастен би казал, че FIFA 11 e по-добрата игра.
haha написа:Игра ли ФИФА 11,за да ми говориш глупости,че не е мръднала?ПЕС-а не става за нищо,ако преди това не му сложиш около 10 хиляди пача
ти пък играл ли си ПЕС 2010? Не ставал за нищо, моля
Както и да е, няма да се разберем... За мен Фифата е супер зле и окъм графика и откъм геймплей... Някакви дървени човеченца и след 15- ия мач на профешънъл можеш да биеш с 5:0 и най-силния отбор
MORSKI написа:haha написа:Игра ли ФИФА 11,за да ми говориш глупости,че не е мръднала?ПЕС-а не става за нищо,ако преди това не му сложиш около 10 хиляди пача
ти пък играл ли си ПЕС 2010? Не ставал за нищо, моля![]()
Както и да е, няма да се разберем... За мен Фифата е супер зле и окъм графика и откъм геймплей... Някакви дървени човеченца и след 15- ия мач на профешънъл можеш да биеш с 5:0 и най-силния отборМерси, ПЕСА е в пъти по-реалистична и трудна...
Добре,щом казваш,играх ПЕС 10 и знам,че не ми хареса особено,А за това колко е труден-ами щом спечелих ШЛ с Литекс на Regular,като за първи път играех ПЕС,значи наистина играта е много трудна.Защитниците на ПЕС са толкова зле,че и някой аматьор да седне да играе ще ги мине както си иска
Върни се в “Игри и забавления”