Има ли Левски конкурент за титлата?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Re: Има ли Левски конкурент за титлата?

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 29 сеп 2010 20:22

PFC Litex написа:За момента пряк конкурент ви е Черноморец, победиха ви, движат се три точки след вас, нямат загуба.
Локо София е същата работа
Нас не ни брой в сметките, този сезон ни е слаб, тъй като от две години селекция не сме правили, а и зимата също няма да правим, така че ще се борите с другите отбори.

Е той ако вие не сте ни конкурент не мисля че някой друг ще е Локо Сф и Черноморец няма да издържат до края сигурен съм
Според мен за титлата ще се борят Левски и Литекс !!!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 29 сеп 2010 20:23

CristianoRonaldoo написа:
Rodn1 написа:Един симпатяга даже обесняваше ,че имат шанс за ШЛ :lol: :lol: :lol:
Гледайте реално ,с тази дантелена защита един по-сериозен отбор ще ви смаже.Футбола не е само хаотични атаки.

Е да, то цска-то е с защита бетон.

Честно казано от нас нищо не става ,дори чеп за зеле.Но въпроса е какво общо има този твой коментар с темата?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 сеп 2010 20:23

Едва ли има но просто играта радва всички дори които не са левскари.Чувам от локомотивец как казва:Че Левски е голям отбор как няма да бие.Хора които преди 2-3 месеца не гледаха БГ футбол сега го гледат заради Левски хора които не харесваха Левски сега се радват на играта и на Гарата.Левски Шампион.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 сеп 2010 20:24

Yoda написа:Гришата Ганчев издиша с парите и по Нова година ще трябва да продаде още няколко човека за да устиска финансово .....

Твоите коментари са ясни, а и дано те чуе Господ и разкарат половината, тъй като не стават и колкото по скоро се махнат толкова по-добре, а дали е закъсал не зная, само зная, че във времена на финансова криза се строи завод за 300 милиона евро край Ловеч.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 сеп 2010 20:28

Sofiazapadultrasa написа:Е той ако вие не сте ни конкурент не мисля че някой друг ще е Локо Сф и Черноморец няма да издържат до края сигурен съм

От сега ти казвам, че няма да сме ви конкурент и причината я споделих. Селекция няма да правим, а с наличните чапли няма да стане. Този сезон просто ще си оправим стадиона, че и той е важен като изискване.
Изображение

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 29 сеп 2010 20:29

Yoda написа:Гришата Ганчев издиша с парите и по Нова година ще трябва да продаде още няколко човека за да устиска финансово ..... Черноморец също започват да затъват заради спряното кранче от рафинерията ... те ще направят наколко изненадващи загуби за да вържат бюджета със залагания .... остава Гигов ... - ха ха ха ми е коментара за него !!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Ти да не си му счетоводителка на Гришата та му знаеш и парите. :mrgreen: Като гледам
пък Бай Ганьо е надиплил едни пачки не ми се разправя просто.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 29 сеп 2010 20:45

Не само в България,и в Европа няма ! И в космоса няма! Даже и на оня свят! Нещастие!Те са единственни!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 сеп 2010 21:01

deepblue1963 написа:
PFC Litex написа:За момента пряк конкурент ви е Черноморец, победиха ви, движат се три точки след вас, нямат загуба.
Нас не ни брой в сметките, този сезон ни е слаб, тъй като от две години селекция не сме правили, а и зимата също няма да правим, така че ще се борите с другите отбори.

След като ги изгермечим на Герена,ще станат на 6т. след нас.И едните и другите.

Миналата година ви бихме на Герена така че не си прави сметки без кръчмар.Само Черноморец!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 сеп 2010 21:02

Sofiazapadultrasa написа:

Е той ако вие не сте ни конкурент не мисля че някой друг ще е Локо Сф и Черноморец няма да издържат до края сигурен съм

И как реши че така ще стане?Миналата година ние от Черноморец водохме до първия полусезон после тотално се сринахме.Каква е гаранцията,че и Левски няма да се срине по някое време през сезона?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 сеп 2010 21:08

Parmalat написа:Миналата година ви бихме на Герена така че не си прави сметки без кръчмар.Само Черноморец!

Преди да пишеш, десетки пъти съм ти казвал да премисляш.
Миналата година мачът Левски - Черноморец беше на стадиона в Ловеч, което е доста далече от Герена ;)
Изображение

Върни се в “Левски”