Маймунските звуци по адрес на Дениран от Славия оставени без последствие
Българският футболен съюз се официализира като „червен” и за пореден път спаси ЦСКА. След издаването на лиценз на клуба през лятото в разрез с всички правила, сега подчинените на Борислав Михайлов от Дисциплинарната комисия тактично потулиха голяма издънка на агитката на „армейците” от двубоя със Славия в 7-ия кръг. Тогава феновете на ЦСКА обиждаха на расистка основа нигерийския футболист на „белите” Виктор Дениран. Преди седмица от Дисципа отложиха разглеждането на случая с цел да се съберат повече доказателства. Сега обаче членовете на комисията обявиха, че нямало такива и затова оставят случая без последствие.
Парадоксалното е, че маймунските звуци, които „армейските” привърженици издаваха по адрес на Дениран, ясно се чуваха по време на прякото телевизионно излъчване от „Овча купел”.
От миналия сезон УЕФА наказва свирепо за подобни изцепки на расистка основа и по тази причина от БФС пак се застъпиха за ЦСКА, защото иначе клубът трябваше да бъде лишен от домакинство за поне няколко мача.
Mнения и коментари????
БФС е „червено”: Потули расизъм на мач на ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Даниел Младенов
- Контакти:
-
Re: БФС е „червено”: Потули расизъм на мач на ЦСКА
Ти как ще коментираш, че на ПФК Левски след всеки мач в ЛЕ им се дава ден почивка в повече от ЦСКА?
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства
Абе имам чувството ,че по цял ден седите и чакате ДБ да пуснат нова новина и след това я поствате във форум ЦСКА.Нямате ли домашни за писане или уроци за учене?
Rodn1 написа:Абе имам чувството ,че по цял ден седите и чакате ДБ да пуснат нова новина и след това я поствате във форум ЦСКА.Нямате ли домашни за писане или уроци за учене?
Нека пускат ... Започва да ми става забавно !

sladi4koto написа:Ти как ще коментираш, че на ПФК Левски след всеки мач в ЛЕ им се дава ден почивка в повече от ЦСКА?
Изместваш темата!
На това му се вика. Крадеца вика дръжте крадеца. Фен на отбор чиято агитка издава същите звуци и размахма пречупени кръстове да чете морал на другите. Ставаш смешен.
[center]
[/center]

Какво да се прави....
В България е така. ЦСКА НИТО СИ ПЛАЩАТ ТРАНСФЕРИТЕ, НИТО ПЛАЩАТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ и продължават да бъдат ненаказани за хилядите си нарушения по договорите с други отбори, но все се оплакват.
САМО СЛАВИЯ
В България е така. ЦСКА НИТО СИ ПЛАЩАТ ТРАНСФЕРИТЕ, НИТО ПЛАЩАТ НА ФУТБОЛИСТИТЕ и продължават да бъдат ненаказани за хилядите си нарушения по договорите с други отбори, но все се оплакват.
САМО СЛАВИЯ
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Същия беше обиждан и в Бургас последния мач. Да не говорим, че славистите бяха обиждани и на сексуална ориентация(чу се по телевизора). Нищо ново под слънцето, нaвсякъде е така. Така, че кой червен, кой син в случая няма абсолютно никакво значение.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Sword Coast Boys написа:Същия беше обиждан и в Бургас последния мач. Да не говорим, че славистите бяха обиждани и на сексуална ориентация(чу се по телевизора). Нищо ново под слънцето, нaвсякъде е така. Така, че кой червен, кой син в случая няма абсолютно никакво значение.
Тук си прав. Аз не отричам, че звуците ги е имало в агитката на ЦСКА, но да ми чете морал фен на отбор който прави същите неща, че и по лоши не ми се струва нормално.
[center]
[/center]

- Sword Coast Boys
- Контакти:
Абсолютно съм съгласен. И на синия стадион е същата дивотия.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Върни се в “Футбол - България”