Бербатов разкри защо е напуснал националния отбор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
barcelona95
Контакти:

Бербатов разкри защо е напуснал националния отбор

Мнениеот barcelona95 » 29 сеп 2010 16:11

Бившият капитан на националния отбор на България Димитър Бербатов разкри част от причините, заради които той напусна тима през месец май тази година.

Нападателят на Манчестър Юнайтед заяви за американския канал "ESPN", че колкото и усилия да е полагал с националната ни фланелка, винаги е получавал упреци и обиди за представянето си на терена.

"Винаги съм казвал, че ще напусна националния отбор, когато наближа 30 години и решението ми няма да се промени. Моментът, в който вкарах 48-я си гол и подобрих рекорда на Христо Бонев бе страхотен за мен. Това бе и най-подходящото време да затворя страницата национален отбор", каза Бербатов.

"Решението не бе лесно, но съм доволен, че го взех. Без значение колко усилия полагах с националната фланелка, постоянно получавах обиди за представянето си. Винаги имаше хора, които не бяха доволни, когато играех за България, така че не бе необходимо да се тревожа повече за това", каза още водещият голмайстор на "трикольорите" за всички времена.

Както е известно без Бербатов националният ни отбор регистрира две поражения на старта на квалификациите за Европейското първенство през 2012 година, което доведе до смяна на селекционера Станимир Стоилов с германеца Лотар Матеус и оттеглянето от ръководния пост на Наско Сираков.

http://www.winner.bg/bulgarian-football/read31462.html
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Re: Бербатов разкри защо е напуснал националния отбор

Мнениеот naziata » 29 сеп 2010 16:23

"Както е известно без Бербатов националният ни отбор регистрира две поражения на старта на квалификациите за Европейското първенство през 2012 година, което доведе до смяна на селекционера Станимир Стоилов с германеца Лотар Матеус и оттеглянето от ръководния пост на Наско Сираков." А с него мачкахме всичко наред :) :) :) Нищо лично против Бербатов,но взе да омръзва.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 29 сеп 2010 16:28

Странно изказване за професионален футболист - оттеглял се, защото не искал да го критикуват. Изказване на доста комплексиран човек. Ами тогава да се махне и от Ман Юн, нали и там много го критикуват.

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 29 сеп 2010 16:33

Тази тема взе да омръзва!Не съм му фен,не го защитавам,но само той може да решава дали ще играе и къде ще играе!Крайно време е да го оставим на мира и да се съсредоточим върху проблемите на националния отбор,а те не са малко.
ИзображениеИзображение

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 29 сеп 2010 16:37

naziata написа:"Както е известно без Бербатов националният ни отбор регистрира две поражения на старта на квалификациите за Европейското първенство през 2012 година, което доведе до смяна на селекционера Станимир Стоилов с германеца Лотар Матеус и оттеглянето от ръководния пост на Наско Сираков." А с него мачкахме всичко наред :) :) :) Нищо лично против Бербатов,но взе да омръзва.

От както не е в националния за 5 мача националите ни са вкарали 2 гола, а в последните 3 нито един.
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства

Потребителски аватар
lapduh
Контакти:

Мнениеот lapduh » 29 сеп 2010 16:49

sladi4koto написа:
naziata написа:"Както е известно без Бербатов националният ни отбор регистрира две поражения на старта на квалификациите за Европейското първенство през 2012 година, което доведе до смяна на селекционера Станимир Стоилов с германеца Лотар Матеус и оттеглянето от ръководния пост на Наско Сираков." А с него мачкахме всичко наред :) :) :) Нищо лично против Бербатов,но взе да омръзва.

От както не е в националния за 5 мача националите ни са вкарали 2 гола, а в последните 3 нито един.

Mи да се върне и да вкара още 3 гола В контролата със Саудитска Арабия

koeff
Контакти:

Мнениеот koeff » 29 сеп 2010 16:51

И в контрола да е, ама ще вкара. :)

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 29 сеп 2010 16:57

Стига с този Бербатов, добър или лош това е. Имаме неработещ национален отбор за ремонтиране...

Styvi_Ned
Контакти:

Мнениеот Styvi_Ned » 29 сеп 2010 17:01

Защо не се отказа преди да стане рекордьор? Същите тези футболисти го направиха голмайстор/

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 сеп 2010 17:06

Фен съм му защото е Българин, ама с това постоянно мрънкане ме изнервя. Да си стои вкъщи като не иска да го критикуват.
Дано вкара 3 гола днес, само да не говори :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Футбол - България”