Караджов и Виданов задължително- Вън от ЦСКА...
За новите трябва и още време, рано е да се дават оценки.
Ненужните в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ненужните в ЦСКА
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
- santiliana
Една поправка- за гола на Левски вина има най-много Акуаро, който не знаеше как да застане при борбата за топката във въздуха...
А иначе, дано имате колкото се може повече добри играчи, които да вдигнат нивото на отбора Ви като цяло. Така ще се получават и яки мачове помежду ни и ще има и много повече публика по стадионите...
Искам да има много по- качествени и Левски и ЦСКА и Литекс и Локо Пд и т. н.
А такива като изброените от Вас играчи, както и при нас- разни Цветан Димитровци, Щърковци, Кировци и пр.- просто не заслужават да помирисват профи футбол...
И най- важното е - и в Левски и в ЦСКА да се залага повече на момчета от школите. Само те знаят какво значи цвета на фланелките.
А иначе, дано имате колкото се може повече добри играчи, които да вдигнат нивото на отбора Ви като цяло. Така ще се получават и яки мачове помежду ни и ще има и много повече публика по стадионите...
А такива като изброените от Вас играчи, както и при нас- разни Цветан Димитровци, Щърковци, Кировци и пр.- просто не заслужават да помирисват профи футбол...
И най- важното е - и в Левски и в ЦСКА да се залага повече на момчета от школите. Само те знаят какво значи цвета на фланелките.
Ако вземем Хаири ще бъде истински удар. Момчето е наистина добро и играе много мъжки! Вальо си е Вальо, има място в ЦСКА.
Според мен Тибони заслужава още няколко шанса, вижда се, че има хляб в него.
Задължително ни трябва халф-подавач, който да извежда нападателите в удобни позиции. Маркиньос не може да се справя с това за съжаление и след 40-тата минута издъхва напълно.
Ясно е , че и Левски ще изпаднат в дупка по време на сезона, трябва да се възползваме от всеки шанс.
Според мен Тибони заслужава още няколко шанса, вижда се, че има хляб в него.
Задължително ни трябва халф-подавач, който да извежда нападателите в удобни позиции. Маркиньос не може да се справя с това за съжаление и след 40-тата минута издъхва напълно.
Ясно е , че и Левски ще изпаднат в дупка по време на сезона, трябва да се възползваме от всеки шанс.
ЦСКА - На терена и в живота !!!
- santiliana
CristianoRonaldoo написа:santiliana написа:Една поправка- за гола на Левски вина има най-много Акуаро, който не знаеше как да застане при борбата за топката във въздуха...
Ъъъъ.... кажи кой юноша да наложим в Левски, и той да е по КЛАСЕН от сегашния отбор?
Говоря по принцип и в перспектива. Сега е ясно, че няма такъв.
Пропускате един. Бандаловски. Тоя го изритаха от Локо София и Литекс, а ние го взехме. Поредния Орлинчо. ВЪН КОСТАДИНОВ ОТ ЦСКА.
Последна промяна от stannn на 29 сеп 2010 16:08, променено общо 2 пъти.
[center]
[/center]

[/center]Re: Ненужните в ЦСКА
stannn написа:ВЪН КОСТАДИНОВ ОТ ЦСКА.
А ти ли ще застанеш на неговото място бе разбирач ...
-
BG-BateGoyko
- Контакти:
Пичове! Защо първо не се създаде нормална обстановка за играчи и тренъори, та тогава да казвате кой какъв е и дали е за ЦСКА? То заплати ли не е, то стадион ли има, пари за ток и пране ли има... Какво очаквате да се случва? Ми няма как който и да е да играе на шест в такава обстановка. Те всичките са разделени на групички, бият се... Няма нужда от нови, защото ще са същите като старите. Гладна мечка - хоро йок. И така е вече от години с малки изключения, след ерата на хазартния бос.
Ако не вземете това под внимание, значи всички приказки до тук са пълна боза. Даже звучат смешно лафове от сорта ""Тоя не е за ЦСКА". Защото ако в момента някой получи оферта и от ЦСКА и от Минъоро, току виш избрал орките, защото там плащат и не ти крещят на главата. На това дередже ЦСКА не е мерило за нищо освен за мизерия, камо ли за футболно величие. Просто няма никакви переспективи за никъде и нищо. Те преди да се обиграят (ей ама много ми звучи смешно тоя термин - сякаш коне ще обяздваш) ще измрат от глад, ще се избият или Държавата ще ги обяви в ликвидация за дългове. На вас като не ви дадат заплатата да не да умирате да играете?
Ако не вземете това под внимание, значи всички приказки до тук са пълна боза. Даже звучат смешно лафове от сорта ""Тоя не е за ЦСКА". Защото ако в момента някой получи оферта и от ЦСКА и от Минъоро, току виш избрал орките, защото там плащат и не ти крещят на главата. На това дередже ЦСКА не е мерило за нищо освен за мизерия, камо ли за футболно величие. Просто няма никакви переспективи за никъде и нищо. Те преди да се обиграят (ей ама много ми звучи смешно тоя термин - сякаш коне ще обяздваш) ще измрат от глад, ще се избият или Държавата ще ги обяви в ликвидация за дългове. На вас като не ви дадат заплатата да не да умирате да играете?
fantom 2 написа:stannn написа:ВЪН КОСТАДИНОВ ОТ ЦСКА.
А ти ли ще застанеш на неговото място бе разбирач ...![]()
![]()
Ако съм аз поне няма да мисля само за собствените си задни части. Парите не са всичко.
[center]
[/center]

[/center]- Sofiazapadultrasa
- Контакти:
stannn написа:Пропускате един. Бандаловски. Тоя го изритаха от Локо София и Литекс, а ние го взехме. Поредния Орлинчо. ВЪН КОСТАДИНОВ ОТ ЦСКА.
Абе тук си в грешка приятел....Бандата въпреки че е левскар и в червата както и Данчо Минев е много добър футболист сигурен съм че след някой мач ще почнете да го хвалите въпреки че сега е нормално да сте враждебно настроени към него!!!Класи над Минев,Виданов,Грило та и от Коце Стоянов !!!
Вземете и Лео Меси...нищо че е контузен в момента ! А, да и Дрогба също ства нали ?