Ненужните в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskara_92
Контакти:

Ненужните в ЦСКА

Мнениеот cskara_92 » 29 сеп 2010 15:23

Пуснах темата,защото искам да разбера вашето мнение отностно това кои играчи трябва да останат в ЦСКА, кои да си тръгнат и на кои позиции имаме нужда от нови.СПОРЕД МЕН В ЦСКА МЯСТО НЯМАТ:

Вратари:Караджата и Чавдаров(миналата година не станашме шампиони заради тези двамата,поне 50% от головете бяха техни)

Защитници:А.Попов(не се наложи като титуляр,грешката срещу Левски),
П.Виданов(старае се,понякога нещата се получават,но повечето пъти не е така. Добър,но не за ЦСКА.Голяма дупка е понякога)
Еспозито(без коментар,според мен един супер силен мач срещу Порто само може да го спаси,но силно се съмнявам да е титуляр
*Фабрицио Грило(очаква се много от него,игра добре срещу Славия,но такива чупливи играчи не ни трябват,дано да се докаже)

Халфове:Коста Янев(миналата година неизменен титуляр,тази година твърда резерва,свършен е за ЦСКА)
Томи Костадинов ПОД НАЕМ!!!
Н.Манчев(просто нямам думи,незнам в А група каде може да е титуляр,а ние още го държим)

Нападатели:
Митко Илиев(много се надявах това момче да е тази 9ка,която я търсим от много време,но явно мн съм се объркал с него)
Саидходжа(най-слабият ни нападател от много време насам)
Тибони(виж Саидходжа :) :lol: )

НОВИТЕ!!!
1.Задължително да задържим Мболи и да земем някои качествен за резерва или поне да дават повече шанс на Стойчев
2.Задължително 2ма централни защитника-Хайри и В.Илиев не са лоши варианти.
3.Халф от сорта Маркиниос(да играе добре като плеймейкър и като дефанзивен халф)*мн трудно ще е да намерим такъв*
4.Нападател,който да е конкурент на Платини и на Шеридан.Добри варианти за мен са В.ДимиТров,М.Тошев,Карвалио

САМО ТАКА СИ МИСЛЯ,Че ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО,НО ТИТАНЧЕТАТА ТРЯБВА ДА СЕ БРЪКНАТ МАЛКО ПО- ДЪЛБОКО :lol: :lol: :lol:

САМО ЦСКА

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Ненужните в ЦСКА

Мнениеот deepblue1963 » 29 сеп 2010 15:29

Като гледам списъка горе,по-лесно ще е да се определят НУЖНИТЕ.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 29 сеп 2010 15:29

Тошев го освободиха сега да го връщат :roll:

Еспозито, Грило, Коста Янев, Манчев, Караджов не са за отбора. Можем да добавим и лакомията Платини.

Само като си спомня как го защитавахте Караджов и ви пишех, че не става за нищо и не ми вярвахте
Последна промяна от sladi4koto на 29 сеп 2010 15:30, променено общо 1 път.
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства

fantom 2
Контакти:

Мнениеот fantom 2 » 29 сеп 2010 15:30

Не е работа на феновете да определят кой да остане и кой да дойде в ЦСКА ... ;)

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 29 сеп 2010 15:30

Питаш ме за ненужните? :lol: Нема по-лесен отговор

Чавдаров
Коста Янев
Ники Манчев
Ходжата
Еспозито също е пътник ако така продължава
Изображение

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 29 сеп 2010 15:31

Ако си върнем Бербатов, Стилиян, Мартин, Велизар, Илиев, Жоао Карлос, Гай, Стоянов и Гъргоров равни няма да имаме :mrgreen:

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 29 сеп 2010 15:37

и румен трифонов също
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 29 сеп 2010 15:40

sladi4koto написа:Ако си върнем Бербатов, Стилиян, Мартин, Велизар, Илиев, Жоао Карлос, Гай, Стоянов и Гъргоров равни няма да имаме :mrgreen:

:lol: И аз, ако бях роден в Щатите, досега да съм станал президент, ама ..... виж, Гошко Пирински има поне теоретичен шанс. :mrgreen:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
cskara_92
Контакти:

Мнениеот cskara_92 » 29 сеп 2010 15:43

За Румен Трифонов не съм съгласен.100 % става за ЦСКА,класен е,раздава се,юноша на отбора е.Мисля ,че Марсио Нуньо е точно такъв универсален халф(поправете ме ако греша)Играе добре,техничен,бърз и много агресивен :) .

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 29 сеп 2010 15:44

Ако Титаните имаха пари могат да привлекат Асамоа и Нуньо от българското първенство. Асамоа просто е най-добрия чужденец

Върни се в “ЦСКА”