Old_death написа:Нима вие не използвате историятаАйде да не се правим на света вода ненапита
Специано футболната история толкова сте я изкривили и изопачили с вашите измислици,че ме е гнус да я чета.
Айде да не се правим на по праведни а

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Old_death написа:Нима вие не използвате историятаАйде да не се правим на света вода ненапита
Специано футболната история толкова сте я изкривили и изопачили с вашите измислици,че ме е гнус да я чета.
ZYKLON написа:Ultra blue.Не им се обяснявай на тези мърши.Мърши са били,са и ще бъдат.И като такива да ги оставим да си изгният,и да ни освободят от зловонието си.
Angoff написа: Но да обвиняваш съдията за кристално нарушение и всички след теб да си татуират Майк Райли с счупена глава едва ли не е и че той бил виновника
Само червените диотри виждат това нарушение,но както и да еИмаше и дузпа мисля,която не свири преди това за Левски,но това е минало свършено
Само че това не пречи хората да ги е яд и да мразят оня *****,а той че е некадърник го е доказал и на други мачове
Айде да не се правим на по праведни аАз мога да кажа същото
Old_death написа:Само червените диотри виждат това нарушение,но както и да еИмаше и дузпа мисля,която не свири преди това за Левски,но това е минало свършено
Само че това не пречи хората да ги е яд и да мразят оня *****,а той че е некадърник го е доказал и на други мачове
За пореден път се оправдава поговорката:"Недей да ревеш,като левскар за дузпа"Не сте ли записали нещо ново в репертоара си?Тая песен ни втръсна
UltraBlue написа:Angoff написа: Но да обвиняваш съдията за кристално нарушение и всички след теб да си татуират Майк Райли с счупена глава едва ли не е и че той бил виновника
Само червените диотри виждат това нарушение,но както и да еИмаше и дузпа мисля,която не свири преди това за Левски,но това е минало свършено
Old_death написа:Айде да не се правим на по праведни аАз мога да кажа същото
Не сме ние хората,които във безсилната си злоба от положението на вечновтори,сътвориха куп глупости и напълниха футболната история с куп лъжи!
Точно пък вие нямате право за дузпи да гооритеАма щом с поговорки ще си говорим "Чорбарското безочие граници няма
"
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта