kubik написа:Залагам на Драган Канатларовски
Какво залагаш, каса бира?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kubik написа:Залагам на Драган Канатларовски
dodo7271 написа:Новият треньор е Ратко Достанич. Тия в Локото, нормални ли са?
СВОБОДЕН написа:Локо, така както сте тръгнали да търсите треньор и това което се дочува до тук ме навежда на една мисъл. Че цялата ви концепция за това кой да е треньор в това число и тези на Зума и Коко Динев е объркана и по тази причина очквам някой друг треньорски провал на Лаута до края на годината. В Левски имаме опит с такива неща.
Имах предвид обобщение в началното изречение. Разбира се визирам тези които ще вземат решение, а това няма да са феновете, тях в никой отбор не ги питат за това. Но понеже следя нещата само от форума и не ги знам какви са в действителност от кухнята на отбора, от тук си правя изводите. Завъртяха се имена които са меко казано несериозни. От българите Стоичков, от чужденците Достанич. Ясно е за какво става въпрос. Хайде да видим по сериозно нещата. От бълагрите ясно е, че Мъри не иска, а и вие не го долюбвате. Тогава кои са свободни? Да речем Вили Вуцов би свършил работа. Без ирония той не е лош треньор. Ще стегне отбора, а и този сезон вероятно няма да можете да атакувате място за Европа. Вили до сега нямаше късмет в Левски, а изгонването му и от Славия в последствие беше грешка. Георги Василев, Стефан Грозданов, Паро Никодимов, все имена които са доказали, че могат. Нищо, че са в края на кариерите си. От чужденците пак опираме до познатите Любко, Муслин и Иешич. За България са добър вариант и освен това познават добре обстановката. Ако пък искате да направите истински удар, отмъкнете Дуци от Сливен. Той е млад, може би все още не официализирал тапията си, но няма проблем Бонев да продължи да се води официално. Дуци е млад треньор, разбира от футбол и в Сливен всичко се крепи на него. Той там прави от нищо нещо. От млади момчета изгради сносен отбор играещ добър футбол. Махнете ли го от там, Сливен изпада. В това лично Лечков вече се убеди. Но Сливен рано или късно ще изпадне, а в Локо Симонович ще получи по голямо поле за изява. Пък и Бонев ще може да натрие носа на Лечков с когото напоследък имат закачка. Аз лично нямам нищо против някой да постави на място сливенският всезнайко. Но аз само си казвам мнението, ръководството на Локомотив решава. Дали те четат този форум не знам, а също не знам и, ако все пак го четат, взимат ли под внимание мненията тук.Пловдив1926 написа:Изречение, което започва с "Локо, така както сте тръгнали" няма как да продължи смислено. Все едно сме някъв човек, дето е тръгнал да си търси нещо. Има редица свободни треньори и се избира между тях. Не може да извадим 100 милиона за някой мауриньо, така, че според кошницата се взима най-доброто възможно. Това е...
СВОБОДЕН написа:Имах предвид обобщение в началното изречение. Разбира се визирам тези които ще вземат решение, а това няма да са феновете, тях в никой отбор не ги питат за това. Но понеже следя нещата само от форума и не ги знам какви са в действителност от кухнята на отбора, от тук си правя изводите. Завъртяха се имена които са меко казано несериозни. От българите Стоичков, от чужденците Достанич. Ясно е за какво става въпрос. Хайде да видим по сериозно нещата. От бълагрите ясно е, че Мъри не иска, а и вие не го долюбвате. Тогава кои са свободни? Да речем Вили Вуцов би свършил работа. Без ирония той не е лош треньор. Ще стегне отбора, а и този сезон вероятно няма да можете да атакувате място за Европа. Вили до сега нямаше късмет в Левски, а изгонването му и от Славия в последствие беше грешка. Георги Василев, Стефан Грозданов, Паро Никодимов, все имена които са доказали, че могат. Нищо, че са в края на кариерите си. От чужденците пак опираме до познатите Любко, Муслин и Иешич. За България са добър вариант и освен това познават добре обстановката. Ако пък искате да направите истински удар, отмъкнете Дуци от Сливен. Той е млад, може би все още не официализирал тапията си, но няма проблем Бонев да продължи да се води официално. Дуци е млад треньор, разбира от футбол и в Сливен всичко се крепи на него. Той там прави от нищо нещо. От млади момчета изгради сносен отбор играещ добър футбол. Махнете ли го от там, Сливен изпада. В това лично Лечков вече се убеди. Но Сливен рано или късно ще изпадне, а в Локо Симонович ще получи по голямо поле за изява. Пък и Бонев ще може да натрие носа на Лечков с когото напоследък имат закачка. Аз лично нямам нищо против някой да постави на място сливенският всезнайко. Но аз само си казвам мнението, ръководството на Локомотив решава. Дали те четат този форум не знам, а също не знам и, ако все пак го четат, взимат ли под внимание мненията тук.Пловдив1926 написа:Изречение, което започва с "Локо, така както сте тръгнали" няма как да продължи смислено. Все едно сме някъв човек, дето е тръгнал да си търси нещо. Има редица свободни треньори и се избира между тях. Не може да извадим 100 милиона за някой мауриньо, така, че според кошницата се взима най-доброто възможно. Това е...
СВОБОДЕН написа:Пловдив1926 написа: Дуци е млад треньор, разбира от футбол и в Сливен всичко се крепи на него. Той там прави от нищо нещо. От млади момчета изгради сносен отбор играещ добър футбол. Махнете ли го от там, Сливен изпада. В това лично Лечков вече се убеди.
Първите двама не съм ги чувал. Ще проверя, но вероятно си прав. Дано да назначите добър треньор. За Вили и Дуци не съм съгласен, но всеки има право на мнение.Пловдив1926 написа:Или Александър Янкович (Сале) или Горан Стеванович. Може да провериш и двамата колко са "несериозни". Дуци, Вуци - стават за мечка в цирка, не и за треньори...от такива набедени учители по физическо мисля, че нямаме нужда.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта