29.09-Два велики мача на сините

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: 29.09-Два велики мача на сините

Мнениеот Blue_Girl » 29 сеп 2010 09:41

С шотландците бях малка и не си спомням този велик мач.
Обаче, двубоя ни с Оксер никога няма да го забравя!
Бях в сектор А и преживяването беше неуписуемо.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 29 сеп 2010 09:42

С Рейнджърс бях на мача, в сектор към Б, а с Оксер го гледах по телевизията, че тогава май и не бях в София. Като вкара Кайзера, и с моите приятели, с които бях на мача, се метнахме върху един огромен мъжага пред нас - човека нямаше нищо против, толкова бяхме щастливи.

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 29 сеп 2010 09:48

Никога няма да эабравя след мача с Реинджърс излязох на балкона и се чуваше ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ все едно си на стадиона а живея до Централна ГАРА. Тогава бях 10годишен и разбрах защо цялото ми семеиство е пленено от СИНЯТА ИДЕЯ.НЯМА ПО ГОЛЯМА ГОРДОСТ ОТ ТОВА ДА СИ ЛЕВСКАР

Потребителски аватар
Th3_K1ng
Контакти:

Мнениеот Th3_K1ng » 29 сеп 2010 10:38

С "Рейнджърс" бях във "В" сектор и точно преди гола на Кайзера пред нас пуснаха димка( тя дори се вижда на кадрите от мача), тръгнахме да се качваме няколко пейки на горе и в момента в който се обърнах топката беше в Николай Тодоров. Спомням си как започнах да крещя: "Подавай, подавай..." и в момента в който я ритна се изцепих "Да ти го...", а в следващият миг бях 5 реда надолу метнал се върху 2- ма чичаги :mrgreen: Момент, който не се забравя никога!
А с "Оксер" бях в "А" сектор... Добавенето време беше 8 минути :!: Най- голямото треперене, което някога съм брал на мач на "сините"
Изображение

Потребителски аватар
kacho1914
Контакти:

Мнениеот kacho1914 » 29 сеп 2010 10:42

Наистина два големи мача,но дано великите мачове на Левски тепърва предстоят
Футболът е проста игра, но не е за прости хора!
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/BB/FE/581c27154902bbfe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 сеп 2010 11:17

Два велики мача за нас.За съжаление мача с Рейнджърс не го помня,бил съм на 6г. :oops: а този с Оксер беше ебаси трилъра,с тия 8 минути продължане едва не пукнах :twisted: Един голям поклон пред футболисти и треньори взели участие в тези паметни срещи :)
Гледам автора на темата е пуснал само победния гол на Кайзера,ето го и първото пoпадение,дело на Наско Сираков :twisted:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3yPDYN80lHg[/youtube]

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 сеп 2010 11:36

Живях известно време в Шотландия и съм им се нагладал на простотиите. Тук ако правим свинщини заради футбола, там тез кретени направо се омазват с фекалии... Както и да е, порках си в един пъб и играех билярд. Идва по-едно време един с тениска на Рейнджърс и почва да ми мели колко за велики, кви шибаняци са тези от Селтик и бля-бля. Аз му викам: "Я да ти пусна нещо в ютюб", блеснах го значи тоз и той...: "Аах, ти фен на тия ли си, егати...". Направо се разплака закоравелия хулиган. Ех, значи и те си имат тяхната Олимпия... Само Левски! Искам да стане същото и в Лисабон, та да има за какво да си говоря с местните!
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 сеп 2010 11:43

С Рейнджърс бях на сатидона, с Оксер - не. Още като изтеглихме жребия, имахме предчувствие, че ще успеем. Отборът ни беше силен. Иначе на самия мач имаше над 50 000, които пеехме през цялото време и солидна шотландска агитка, може би около 2000 и повече бяха. Мачът беше много тежък с малко чисти положения. Наско вкара страхотен гол, но бързо ни изравниха. Някъде 10-ина минути преди края Пламен Николов извади 100% гол. След гола на Кайзера настана лудница. 8-)

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 29 сеп 2010 12:13

за мача с глазгоу, логично не се сещам какво е било :) но мача с французите ми е пред очите. гледахме го солидна компания, след края естествено беше шоу :)
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
Roberto
Контакти:

Мнениеот Roberto » 29 сеп 2010 15:09

Мачът със рейнджърс ми е един от първите ясни спомени... бях на 7 години... обаче няма да забравя как обикалях стаиите с една малка топчица и крещях... САМО ЛЕВСКИИИИИИИ!!! :)
Мача с оксер също няма да го забравя макар че нямаше как да отида на стадиона... с баща ми двамата на дивана и само се молим да свири край на мача... такова продължение не помня да е имало... (и то в такъв мач). Мачът ни беше точно след чорбата като отстраниха Леверкузен и се бяха класирали в групите... и като превключвах на нашия мач няма да забравя... казах спокойно татко... и ние сме вътре!!!

САМО ЛЕВСКИ! Дано имаме повече такива мачове!
Само една любов не ще умре в сърцето ми... ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върни се в “Левски”