Контузен ли е Иво Иванов?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: Контузен ли е Иво Иванов?

Мнениеот UltraBlue. » 29 сеп 2010 10:45

Daniel Levski написа:
CristianoRonaldoo написа:Не, слаб е. Берое ни пробутаха Ивчо с етикета "супер добър" ама в момента ни е най - слабото звено в защитата.

Не е вярно Иво Иванов е много по-добър от Бензукан /не,че той е лош но често прави фатални грешки и е добър за първа резерва/. Затова смятам,че Ясен ще го пусне срещу Спортинг. Не го пусна срещу Гент защото беше наказан, а срещу Стара Загора, за да не го освиркват селянчетата от Берое / не,че Стара Загора е село - градът си е много хубав/.

Ти за кой мач говориш ??? Аз не помня Иво Иванов да е бил наказан за среща от ЛЕ ??? А в момента Бензукан е по-добър и от Милиев и от Иванов..

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 29 сеп 2010 10:49

Daniel Levski написа:Кога ни надвикахте, само в почивките, защото е излишно да се хабиш преди мача и по враме на почивката. Другото което бяхме 6000 човека. А агитката имаше абсолютно селско държание което Берое не заслужава.

А бе Даниел.. ти не спираш да ме очудваш с твоите култови изказвания.. в предния ти пост разправяш че Иво Иванов бил наказан за мача с Гент и за това не бил играл.. сега викаш 6000 къде ги видя тия 6000.. ако сме били повече от 3 500 ще е добре... в сектор "В" бяха около 300 човека.. смени дилъра нещо...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 сеп 2010 12:07

CristianoRonaldoo написа:
Абе брат. Изгледай мача с Берое. Бензукан направи толкова шпагати, които са жизненоважни, дето ивчо никога неможе да ги направи...

Абе, когато един защитник прави прекалено много шпагати, това не говори особено добре за него. ;) Все пак шпагата е крайна мярка и си е рискован похват. Иначе и аз смятам, че Бензукан е по-добър, но Иво не е слаб защитник. Липсват му някои качества /бързина и пласиране/, но има други /игра във въздуха/

Върни се в “Левски”