Новите простотии на Батков!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Новите простотии на Батков!!!

Мнениеот Old_death » 24 фев 2009 16:01

По повод на това, че не било доказано никъде кой има повече фенове :!: През 2003 или 2004 беше направено социологическо проучване, в което 43% от отговорилите бяха заявили,че симпатизират на Левски :!: Цска имаха 19% мисля :!:

Много сте!Силни сте!!! :lol: :lol: :lol:

Не ви ли омръзна да се излагате като кифли!Най голямите курви,сътворени от човечеството са историята и статистиката.Всеки може да ги ползва както му изнася.Продълзавайте да си вдигате самочувствието!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 фев 2009 16:03

Old_death написа:
По повод на това, че не било доказано никъде кой има повече фенове :!: През 2003 или 2004 беше направено социологическо проучване, в което 43% от отговорилите бяха заявили,че симпатизират на Левски :!: Цска имаха 19% мисля :!:

Не ви ли омръзна да се излагате като кифли!Най голямите курви,сътворени от човечеството са историята и статистиката.Всеки може да ги ползва както му изнася.Продълзавайте да си вдигате самочувствието!!!

Поне има,какво да вдигаме за разлика от вас.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 24 фев 2009 16:03

UltraBlue написа:По повод на това, че не било доказано никъде кой има повече фенове :!: През 2003 или 2004 беше направено социологическо проучване, в което 43% от отговорилите бяха заявили,че симпатизират на Левски :!: Цска имаха 19% мисля :!:

П.С. Не съм сигурен за точните цифри,но мисля бяха нещо от сорта 8-)

Покажи я тази статиатика и ще ти повярвам, въпреки че тогава бяха годините на Левски в колосалните битки в ШЛ. Дай факти, а не мисли.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 24 фев 2009 16:03

UltraBlue написа:По повод на това, че не било доказано никъде кой има повече фенове :!: През 2003 или 2004 беше направено социологическо проучване, в което 43% от отговорилите бяха заявили,че симпатизират на Левски :!: Цска имаха 19% мисля :!:

Дай линк да видим това проучване, да разберем все пак кой го направил, може ли да имаме вяра на изнесените цифри. Много е лесно да кажем "бях чел някаде проучване в което пишеше еди какво си", нали се сещаш, че това не може да служи за обективно доказателство ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 24 фев 2009 16:05

Добре,де вие сте милиарди.Май ,само аз и още трима-четирима тук,във форума сме от ЦСКА.Сега доволен ли си?Иди спокойно и гепи от баща си едно левче да си купиш шоколадче.Може и една тъпанарка да си удариш-да те успокои.
:mrgreen:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 фев 2009 16:06

а последното на дарик като го правиха какво стана а май цска водеше пред левски по фенове?Това са ебати глупостите бе.Когато се преброят всички хора в държавата тогава може да ми говорите, че сте повече от нас.Къде сте повече то нас?В София ли ?Браво евалата!В провинцията сме супер повече и то се вижда при гостуванията на ЦСКА!Избиите си тая глупост от главата, че сте повече от нас.Дори да е така е много минимално!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 24 фев 2009 16:07

ZYKLON не е нужно да си ме обидил пряко за да те наричам ИДИОТ за,кой ли път...няма и да спра да ти кажа докато не видя един коментар от твоя страна различен от от това да бълваш глупости против ЦСКА и хич не ми е еня дали си по-възрастен или не дали съм момче спрямо теб или не ...каква е разликата когато интелектуалното ни ниво се различава доста.За едно си прав няма как да съм на нивото на една блага телешка кратуна !

Old_death те,че няма да спрат да говорят глупости няма,но не бива да мълчим щото ни мързи :roll: ЦСКА трябва да се защитава независимо на какъв фронт РАЗЛИЧЕН от директния физически сблъсък,в всеки друг такъв словесен бих присъствал.Другата седмица на стадиона на Благоевград ще дера гърло за любимия отбор ... ако ние не пазим ЦСКА от идиоти с мустаци и неговите подлоги , фенове и журналисти,КОЙ тогава ?

ЦСКА за винаги и никакво отстъление ;)
Последна промяна от Angoff на 24 фев 2009 16:11, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 фев 2009 16:08

Поне има,какво да вдигаме за разлика от вас.

То наистина има нужда какво да се вдига при вас,защото после идват Кака,Бате,Жилина.......и всичко си идва на мястото.Тогава се лъсва голия задник на маймуната и се вижда,че царя е гол :lol: Да ви живи и здрави футболните ни ръководители,че без тях ще сте фосили като динозаврите.И без това ви броим на пръстите си на Герена след поредната ви Европростотия :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 фев 2009 16:09

msm написа:

Покажи я тази статиатика и ще ти повярвам, въпреки че тогава бяха годините на Левски в колосалните битки в ШЛ. Дай факти, а не мисли.

Аз за тая статистика чух в гонг :!: Там я обявиха,пък ако исккаш се разтърси из интернет,няма начин да не я има публикувана някъде 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 фев 2009 16:10

Old_death написа:

Газим :!:

Нима вие не използвате историята ;) Айде да не се правим на света вода ненапита ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Футбол - България”