29.09-Два велики мача на сините
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
29.09-Два велики мача на сините
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G4FrcbRNPQI[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=snCjbFuA73o&feature=related[/youtube] Пускам тази тема,за да си припомним два големи мача изиграни от сините на днешната дата 29.09 и да загреем така да се каже за утрешната среща между Спортинг и Левски.Нека всички които са гледали тези два мача на стадиона или по телевизията да споделят своите спомени и впечатления.
“Не купувам от Lafka”
Re: 29.09-Два велики мача на сините
С Рейнджърс беше мания абсолютна.
това с Шотланците никога не се забравя 

Глазгоу-ЛЕВСКИ го слушах по радиото у един приятел.При 3:1 го спряхме защото започна повторението по тв.3:2 и вдигнахме къщата във въздуха.След две седмици отидохме първо на Локо пд-Лацио и при 0:2 тръгнахме за София.В последния момент влязохме във В откъм Б на стълбите.Как се забравя всичко това?
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."
jivko262 написа:това с Шотланците никога не се забравя
Малко ти се е получило като на Пената - "Швеците"

Мача с Глазгоу го гледах на сектор Б на нац.стадион,а мача с Оксер в сектор А на Герена.
“Не купувам от Lafka”
- blue SASHO77
- Контакти:
Точно бях си затръгвал,когато пред мен един бая огромен циганин,като че ли имаше някъкво предчувствие!! Каза ми:Чакай бе,мача още не е свършил!! След това за пръв и последен път в моя живот се прегърнах с циганин!!!
САМО ЛЕВСКИ
- vratar4eto
- Контакти:
С РЕйнджърс съм бил много малък, но на Оксер бях в Б сектор. Спомням си и до днес как ми биеше сърцето в 8-минутното продължение. Спомням си, че около мен имаше хора, които в последните минути стояха с гръб - вече нямаха сили да гледат. Голяма драма беше и след края просто нямаше такава радост.
Всеки път настръхвам като гледам гола на Ники Тодоров. Велик гол! Поклон!
уф... с рейнджърите ми беше първият мач на живо въобще...