Бербатов - либеро!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: Бербатов - либеро!

Мнениеот fen fen » 24 фев 2009 14:28

ZYKLON написа:
fen fen написа:
ZYKLON написа:А вие смешници.В кой турнир играете?

Imam edin vupros kum teb; kakvo e 15,979?

Десетична дроб.

:mrgreen: hubawv otgovor.
No susto taka sa dnite ot kogato Inter pecheli Shamp Ligata (ex: KE6) za posledno!!! :D :D :D

Sled 3 dni praznuvame 16 000 !!!! Danop Berbo i kompania napravjat turzestvata oste po-sladki.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 24 фев 2009 14:37

ZYKLON, мисля че вече спорихме в една тема относно Милан. Тогава ти казах, че ако си приказваме колкото да водим спор е безсмислено. Ако си говорим с факти няма проблеми.
Може и двамата да сме от Левски, но аз съм колкото левскар, толкова и миланист. Така че ако искаш да общуваме нормално във форума няма проблем. Но говориш ли глупости за отборите ми няма да се раберем.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 фев 2009 14:49

Не харесвам,никои от така наречените големи отбори.Реал Мадрид са ми до някъде симпатични.Но милан,Интер,Ювентус,барселона и абсолютно всички английски гадове са ми тотално неприятни.Нищо лично към милан.Слагам ги под общ знаменател с горните.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 фев 2009 15:19

фен фен,толкова ми се иска да станат не 20000,ами 30000 даже дните :D Аз не съм антиинтер,аз съм голям фен на Милан,но наглостта на интер последните няколко години е брутална,както и подкрепата на съдиите към тях,така че още веднъж успех на Берба и Манчо довечера :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 фев 2009 15:26

С случая Интер са ми по-симпатични.Колкото по-малко английски отбори,толкова по-добре.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 фев 2009 15:29

ZYKLON написа:С случая Интер са ми по-симпатични.Колкото по-малко английски отбори,толкова по-добре.

И аз не харесвам английските отбори,но ще съм за Челси и Юнайтед срещу ювентус и интер.Иначе сега като нас ни няма в лигата,съм за Рома.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 фев 2009 15:52

acmilan написа:
ZYKLON написа:С случая Интер са ми по-симпатични.Колкото по-малко английски отбори,толкова по-добре.

И аз не харесвам английските отбори,но ще съм за Челси и Юнайтед срещу ювентус и интер.Иначе сега като нас ни няма в лигата,съм за Рома.

Лелелелелелелелеле.Тези дори не ми се искаше да ги споменавам.това е най-най-най-най-омразният ми чужд отбор.Аааааааааа драйфа ми се.Е тук ВЕЧЕ съм за Арсенал.Колкото и да мразя английски отбори,колкото и да са ми противни това е нищо с ненависта ми към рома.

Върни се в “Футбол - България”