Митко Събев и Краси Балъков дават пресконференция утре
Проекта за изграждане на новата спортна база в квартал Сарафово, която ще разполага с всички европейски условия за подготовка, обучение и тренировки на детско - юношеските и мъжката формация на ПСФК „Черноморец – Бургас” ще бъде представен на специална пресконференция утре. На нея ще бъдат показани първите, съществени промени на стадион „Лазур” за работа на футболисти, треньори и журналисти, след идването на Красимир Балъков в Бургас. Третият момент от пресконференцията е презентация на новия интернет сайт на клуба, който ще започне да функционира с възобновяването на шампионата в „А” ПФГ.
В пресконференцията ще вземат участие Митко Събев, Красимир Балъков, както и хора свързани с осъществяването на представените проекти.
Черноморец представя проекта за новия си стадион утре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Черноморец представя проекта за новия си стадион утре
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Черноморец представя проекта за новия си стадион утре
Изглежда този път сериозно е решил да прави нещо....
Както е тръгнало,Бургас ще разполага с два перфектни стадиона след пет години,максимум.Ако продължава така,до 30 год.ще има 7-8 суперстадиона и ще сме готови за еврофинали...
Както е тръгнало,Бургас ще разполага с два перфектни стадиона след пет години,максимум.Ако продължава така,до 30 год.ще има 7-8 суперстадиона и ще сме готови за еврофинали...

От всички статии, които пуснаха ми стана ясно за нивите около сарафово. никъде не видях, че и там ще се строи стадион
Знам за един хипер мега ултра гранде баш супер ултра проект в Комлука, ама за сарафово мислех, че ще са игрища само
Работя с недвижими имоти и ако ви кажа колко проекта съм виждал - но докато се построи и се експлоатира има много години

Знам за един хипер мега ултра гранде баш супер ултра проект в Комлука, ама за сарафово мислех, че ще са игрища само

Работя с недвижими имоти и ако ви кажа колко проекта съм виждал - но докато се построи и се експлоатира има много години
- a boy named goo
- Контакти:
sheikh77 написа:От всички статии, които пуснаха ми стана ясно за нивите около сарафово. никъде не видях, че и там ще се строи стадион![]()
Знам за един хипер мега ултра гранде баш супер ултра проект в Комлука, ама за сарафово мислех, че ще са игрища само![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доколкото разбрах в Сарафово ще е само тренировъчна база, баш стадиона ще си е в Акациите на мястото на стария.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- lionel_messi
- Контакти:
a boy named goo написа:sheikh77 написа:От всички статии, които пуснаха ми стана ясно за нивите около сарафово. никъде не видях, че и там ще се строи стадион![]()
Знам за един хипер мега ултра гранде баш супер ултра проект в Комлука, ама за сарафово мислех, че ще са игрища само![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Доколкото разбрах в Сарафово ще е само тренировъчна база, баш стадиона ще си е в Акациите на мястото на стария.
Да така е...правилно си разбрал!

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
popaj написа:Изглежда този път сериозно е решил да прави нещо....
а ти можеш ли да четеш по-горе какво пише - спортна база с игрища, а не проект за стадион, тоя космически стадион струващ 1.5 милиард беше измислица, дори прокет никога не е имало, една картинка ви показали това проект ли е?
nh10 написа:popaj написа:Изглежда този път сериозно е решил да прави нещо....
а ти можеш ли да четеш по-горе какво пише - спортна база с игрища, а не проект за стадион, тоя космически стадион струващ 1.5 милиард беше измислица, дори прокет никога не е имало, една картинка ви показали това проект ли е?
Нещо бъркаш тук.То,наистина не е за вярване ,ама тоя започва да строи стадион и база.Ето ти още една картинка.Всичко е само 3Д компютърна графика.Ако стане......там ще има гребен канал,спортна зала и какво ли не ощем +стадион...
popaj написа:nh10 написа:popaj написа:Изглежда този път сериозно е решил да прави нещо....
Нещо бъркаш тук.То,наистина не е за вярване ,ама тоя започва да строи стадион и база.Ето ти още една картинка.Всичко е само 3Д компютърна графика.Ако стане......там ще има гребен канал,спортна зала и какво ли не ощем +стадион...
нищо няма да има ти не си наясно какво означава проект картинки тръгнал да гледа, тва не струва и 1 лв да се направи, истинския проект за стадион е на стойност 6-7 млн евро и подготвя 5 месеца
7-8 стадиона-много добре,но да имаше и 1-2/7-8 са множко даже за Бургас/ свестни отбора! 

нищо няма да има ти не си наясно какво означава проект картинки тръгнал да гледа, тва не струва и 1 лв да се направи, истинския проект за стадион е на стойност 6-7 млн евро и подготвя 5 месецаnh10
Лично съобщение
Пак не си наясно,нещо.Аз правя такива картинки и мога да ти кажа,че не струват един лев.
Лично съобщение
Пак не си наясно,нещо.Аз правя такива картинки и мога да ти кажа,че не струват един лев.