Черноморец представя проекта за новия си стадион утре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Черноморец представя проекта за новия си стадион утре

Мнениеот Parmalat » 24 фев 2009 14:40

Митко Събев и Краси Балъков дават пресконференция утре
Проекта за изграждане на новата спортна база в квартал Сарафово, която ще разполага с всички европейски условия за подготовка, обучение и тренировки на детско - юношеските и мъжката формация на ПСФК „Черноморец – Бургас” ще бъде представен на специална пресконференция утре. На нея ще бъдат показани първите, съществени промени на стадион „Лазур” за работа на футболисти, треньори и журналисти, след идването на Красимир Балъков в Бургас. Третият момент от пресконференцията е презентация на новия интернет сайт на клуба, който ще започне да функционира с възобновяването на шампионата в „А” ПФГ.

В пресконференцията ще вземат участие Митко Събев, Красимир Балъков, както и хора свързани с осъществяването на представените проекти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Re: Черноморец представя проекта за новия си стадион утре

Мнениеот popaj » 24 фев 2009 15:05

Изглежда този път сериозно е решил да прави нещо....
cz arena.jpg
(4.61 KиБ) Свален 944 пъти

Както е тръгнало,Бургас ще разполага с два перфектни стадиона след пет години,максимум.Ако продължава така,до 30 год.ще има 7-8 суперстадиона и ще сме готови за еврофинали... :D

sheikh77
Контакти:

Мнениеот sheikh77 » 24 фев 2009 15:20

От всички статии, които пуснаха ми стана ясно за нивите около сарафово. никъде не видях, че и там ще се строи стадион :o
Знам за един хипер мега ултра гранде баш супер ултра проект в Комлука, ама за сарафово мислех, че ще са игрища само :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Работя с недвижими имоти и ако ви кажа колко проекта съм виждал - но докато се построи и се експлоатира има много години

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 24 фев 2009 15:26

sheikh77 написа:От всички статии, които пуснаха ми стана ясно за нивите около сарафово. никъде не видях, че и там ще се строи стадион :o
Знам за един хипер мега ултра гранде баш супер ултра проект в Комлука, ама за сарафово мислех, че ще са игрища само :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Работя с недвижими имоти и ако ви кажа колко проекта съм виждал - но докато се построи и се експлоатира има много години

Доколкото разбрах в Сарафово ще е само тренировъчна база, баш стадиона ще си е в Акациите на мястото на стария.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 24 фев 2009 15:44

a boy named goo написа:
sheikh77 написа:От всички статии, които пуснаха ми стана ясно за нивите около сарафово. никъде не видях, че и там ще се строи стадион :o

Доколкото разбрах в Сарафово ще е само тренировъчна база, баш стадиона ще си е в Акациите на мястото на стария.

Да така е...правилно си разбрал! ;) От Бургас съм и съм запознат с нещата..
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

nh10
Контакти:

Мнениеот nh10 » 24 фев 2009 15:47

popaj написа:Изглежда този път сериозно е решил да прави нещо....
cz arena.jpg

Както е тръгнало,Бургас ще разполага с два перфектни стадиона след пет години,максимум.Ако продължава така,до 30 год.ще има 7-8 суперстадиона и ще сме готови за еврофинали... :D

а ти можеш ли да четеш по-горе какво пише - спортна база с игрища, а не проект за стадион, тоя космически стадион струващ 1.5 милиард беше измислица, дори прокет никога не е имало, една картинка ви показали това проект ли е?

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 24 фев 2009 15:55

nh10 написа:
Прикаченият файл cz arena.jpg вече не е достъпен

а ти можеш ли да четеш по-горе какво пише - спортна база с игрища, а не проект за стадион, тоя космически стадион струващ 1.5 милиард беше измислица, дори прокет никога не е имало, една картинка ви показали това проект ли е?

Нещо бъркаш тук.То,наистина не е за вярване ,ама тоя започва да строи стадион и база.Ето ти още една картинка.Всичко е само 3Д компютърна графика.Ако стане......там ще има гребен канал,спортна зала и какво ли не ощем +стадион...
arena.jpg
(4.05 KиБ) Свален 783 пъти

nh10
Контакти:

Мнениеот nh10 » 24 фев 2009 16:00

popaj написа:
nh10 написа:
cz arena.jpg

Нещо бъркаш тук.То,наистина не е за вярване ,ама тоя започва да строи стадион и база.Ето ти още една картинка.Всичко е само 3Д компютърна графика.Ако стане......там ще има гребен канал,спортна зала и какво ли не ощем +стадион...
arena.jpg

нищо няма да има ти не си наясно какво означава проект картинки тръгнал да гледа, тва не струва и 1 лв да се направи, истинския проект за стадион е на стойност 6-7 млн евро и подготвя 5 месеца

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 24 фев 2009 16:05

7-8 стадиона-много добре,но да имаше и 1-2/7-8 са множко даже за Бургас/ свестни отбора! :lol:

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 24 фев 2009 16:14

нищо няма да има ти не си наясно какво означава проект картинки тръгнал да гледа, тва не струва и 1 лв да се направи, истинския проект за стадион е на стойност 6-7 млн евро и подготвя 5 месецаnh10

Лично съобщение

Пак не си наясно,нещо.Аз правя такива картинки и мога да ти кажа,че не струват един лев. :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”