Най-класният чужденец във ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Най-класният чужденец във ЦСКА?

Мнениеот Old_death » 23 фев 2009 15:27

Какво значи ''неговите прадеди''!?!Ти да не мислиш,че пра-пра-пра баба ти не е била изнасилена от някой чалмар или фес!?!Отде си толкова сигурен,че неговите му прадеди били еди какви си ;)
По принцип нашият народ е толкова смесен,че не знам как изобшто се наричаме ''чисти българи''!?!?!

Гледай филма "Време разделно" и сам ще отговориш на въпросът си!Това са били 480 години на всеобщо изнасилване,и не смятам че трябва да се търси отговорност от наследниците на главните потърпевши от този акт на насилствено исляминизиране.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 23 фев 2009 19:56

най-добрия ви беше Тиаго Силва :idea:

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 24 фев 2009 00:16

Най-добрият играл в ЦСКА чужденец беше Флорентин Петре.Сега за мое съжаление има много португалски негри които едвам са слезнали от палмите.Маймуни гадни

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 24 фев 2009 14:40

И аз съм за Флорентин Петре - много сърцат играч и беше най-добрият чужденец не само в ЦСКа ами и изобщо в родното първенство!

Сега, в началото на този полусезон - може би латвиеца Морозс е чужденецът с най-стабилни и постоянни игри!

А в началото на 90-те години в ЦСКА имаше един македонец - Любчо Марковски - железен защитник, много харесвах играта му!
Той беше най-добрия чужденец играл в ЦСКА през 90-те години!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”