А относно ония нещастник-Лордчето мога само да кажа-Момче(момиче) пий си хапчетата редовно и спри комп-а за 1-2 месеца и излез навън сред хора! При ония същества дето ходят по улиците и общуват с говор, а не с писане!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tprodanov написа:LordVOODOO - Хващам се на бас, на произволно избрана от теб сума, че аз ще регистрирам свой форум, ще ти трия мненията напълно произволно, ще те баннвам когато си поискаш и молбата ти да ме осъдиш няма да бъде даже разгледана. Искаш?
Вече не изпълняват прищявките на Левски и те писнаха,като вдовица за...
LordVOODOO написа:tprodanov написа:LordVOODOO - Хващам се на бас, на произволно избрана от теб сума, че аз ще регистрирам свой форум, ще ти трия мненията напълно произволно, ще те баннвам когато си поискаш и молбата ти да ме осъдиш няма да бъде даже разгледана. Искаш?
Съгласен съм!Имай в предивд, че разполагам с богат избор за съдии и ще те съдя за каквото си поискам, дори за това, че си наркопласьор. Веднага ще ти подхвърлим малко дрога!
Все пак има 2 типа хора - такива с власт и връзки като мен и такива като теб!
Masaba написа:Вече не изпълняват прищявките на Левски и те писнаха,като вдовица за...
LordVOODOO написа:tprodanov написа:LordVOODOO - Хващам се на бас, на произволно избрана от теб сума, че аз ще регистрирам свой форум, ще ти трия мненията напълно произволно, ще те баннвам когато си поискаш и молбата ти да ме осъдиш няма да бъде даже разгледана. Искаш?
Съгласен съм!Имай в предивд, че разполагам с богат избор за съдии и ще те съдя за каквото си поискам, дори за това, че си наркопласьор. Веднага ще ти подхвърлим малко дрога!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта