Допуснатите голове във вратата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Допуснатите голове във вратата на Левски

Мнениеот groti » 28 сеп 2010 22:05

сини богове написа:
groti написа:Така и така за голове говорите,някой има ли идея какъв е случая с Акалски?За 3ти вратар ли го взеха? Толкова ли е слаб?Контузен ли е? Защо го купиха всъшност?

Много е вероятно да продадем Гошо Петков през зимната пауза.

Мислиш ли,че някой ще го КУПИ? Съмнявам се. И въпреки всичко идеята ми беше ние 3ти вратар ли купихме? Не критикувам селекцията,Гошо,Божо или Акалски.Просто ми е интересно дали го купиха за 3ти вратар и имаше ли смисъл да се купува такъв?
110 години любов!

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 28 сеп 2010 22:17

Сигурно и вие тръпнахте в последните 10-15 минути, при мачовете, в които "по-добре да бием с един...",или .
Идеята ми не е да предизвикам спор /истината не се ражда в спора напук/, а просто трезво и смислено да развием темата. Защото... се връщам на първото изречение, и защото х-вете бяха готови и на Тича, и на "Георги Аспаруов".
Далеч съм от мисълта всеки мач да бием с по 4-5-6 гола разлика, но също така, не ми се ще всеки мач от положение и половина, да ни вкарват по два гола и аха - х-че.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 28 сеп 2010 22:20

сини богове написа:
groti написа:Така и така за голове говорите,някой има ли идея какъв е случая с Акалски?За 3ти вратар ли го взеха? Толкова ли е слаб?Контузен ли е? Защо го купиха всъшност?

По скоро да заиграе на овча купел от зимата :)
Да някои голове са наистина много леки, но ако има нещо което сериозно трябва да ни притеснява са статичните положения! Много слабо подреждане, не мога да си обесня защо всички се прибираме в наказателното и оставяме винаги да ни обират изчистените топки?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 сеп 2010 22:38

Gonzi_407 написа:
сини богове написа:

По скоро да заиграе на овча купел от зимата :)
Да някои голове са наистина много леки, но ако има нещо което сериозно трябва да ни притеснява са статичните положения! Много слабо подреждане, не мога да си обесня защо всички се прибираме в наказателното и оставяме винаги да ни обират изчистените топки?

Проблема при този тип ситуации според мен е чисто в главите на футболистите.Бе казано веднъж-дваж,че сме зле при статичните положения и сега при всяко такова настава паника. Ако гледаме реално във всеки мач при всеки отбор се получават ситуации при статичните положения.Просто при нас според мен важи поговорката,че една лъжа повторена Н на брой пъти става истина.Малко повече самочувствие,спокойствие и всичко ще е наред.Още повече,че имаме качествени защитници.
110 години любов!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 сеп 2010 22:41

Беше контузен известно време.Игра за юношите срещу Литекс.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 28 сеп 2010 22:49

Левски е с най добрата селекция от години.На този отбор липсват две важни фигури.Това са Томашич и Ричард.Това е положението.Плаша се ако Минев се контузи или Гара стане с гъзъ на горе кой ще ги замести.При Мъри изглеждахме по балансирано въпреки по слабите играчи.Дано имаме късмет.

i_ivanov_gonzo
Контакти:

Мнениеот i_ivanov_gonzo » 28 сеп 2010 23:44

много си тъп саше....... кои от в момента играещите е по слаб от тях.......

i_ivanov_gonzo
Контакти:

Мнениеот i_ivanov_gonzo » 28 сеп 2010 23:48

ТОМАШИЧ И РИЧИ.......
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 29 сеп 2010 00:20, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 29 сеп 2010 01:02

левскар07 написа:Левски инкасира много голове

Ех, човекът не иска да обижда никога. Той просто изказа нещо, което всеки вижда - слабото звено на Левски е защитата. Показателен е фактът, че от 8 мача за първенството само в три от тях Левски е овардил вратата си суха: ЦСКА 1:0, Калиакра 3:0, Миньор 4:0. Срещу ЦСКА преднината е минимална, а срещу другите два... хех, остава и те да ни вкарат на Герена. А от ЛЕ се опазихме само срещу Дъндолк и нулевото с Калмар. Мисля, че това е показателно за защитата.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
tateto
Контакти:

Re: Допуснати голове...

Мнениеот tateto » 29 сеп 2010 08:02

Levskar_90 написа:Ако ще и по 4 гола да допускат, като вкарат 5 всичко ще е наред. Незнам кво се шашкате един гол повече от противника е победа. Стига издребнявайте, явно няма какво да правите :x

+1! Царе сме да си намираме нещо за което да мрънкаме!

Върни се в “Левски”