Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: Кои сте вие бе Литекс?

Мнениеот LordVOODOO » 24 фев 2009 13:30

sedem_!_dva написа:И сега по това, което си написал, ЗА ДА БЪДЕ ОТЛОЖЕН ДАДЕН МАЧ ТРЯБВА И ДВАТА ОТБОРА ДА СА СЪГЛАСНИ, СХВАЩАШ ЛИ, АКО ЧЕРНОМОРЕЦ СА ИСКАЛИ ДА ГО ИГРАЯТ ТОЗИ МАЧ, ТОЙ Е ЩЕЛ ДА СЕ ИГРАЕ, БФС НЕ КАЗВА КОЙ МАЧ ДА СЕ ИГРАЕ И КОЙ НЕ.

Еми след като даже БФС не решава, от къде на къде феновете на Левски ще решават и ще коментират желанията на Литекс?!?!!?!? А???

acmilan с кюмюри не говоря! Конституцията на България ми гарантира свобода на словото, така че мога да казвам каквото си поискам, на който си поискам! Ако някой не харесва думите ми или ги смята за обидни може да ме съди - има това право! Както аз мога да съдя всеки един админ и мод, за бан или дори триене на мнението ми, защото това автоматично отнема правото ми на глас! И в интерес на истината вече съм съдил админите на 2 форума за това нещо, общо намазах 6800 лева и двата форума бяха закрити ;)
Всяко едно нещо на територията на България трябва да се подчинява на нейната конституция в тови число и форумите!
Последна промяна от LordVOODOO на 24 фев 2009 13:33, променено общо 1 път.
Изображение

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 24 фев 2009 13:32

Момчета,предлагам ако нещастниците отложат крьга да излезем на стадионите ние! Ще я разцькаме малко, а после се мятаме в колите им и запрашваме при мадамите им! Аз си избирам колата на Дани Боримиров и си заплювам прьв жената на онзи исландеца от Цска Гунлаугсон! :lol: А разни дебили дето пишат глупости по чужди форуми ще ги пратим при Джайеоба, Лусио и другите такива пичове! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 24 фев 2009 13:32

popaj написа:
GoingDown написа:
LordVOODOO написа:Защо мучите бе говеда? Много ви заболя, че вече в БФС не се слуша само вашият глас??? Яд ви е, че вече и други отбори ще се възползват от вашите аванти? А сега да видите хубаво ли е така! Да не се окаже с решение на БФС, че сте загубили мача с Литекс служебно! :lol: :lol: :lol:

Я си еби *****та бе прасе :evil: .Дайте ми един автомат и ще ги избия тея прасета мръсни :lol:

Ало,Автоматчика,какъв автомат искаш??Сигурен съм ,че няма да си в състояние да го заредиш,даже... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако,евентуално успееш,най много да застреляш без да искаш някое от приятелчетата си... :mrgreen:

Ела да ти покажа бе смешко! :twisted: :twisted: :twisted:
Последна промяна от Darina на 24 фев 2009 14:09, променено общо 1 път.
Причина: Предупреждават те да спреш с обидите
Изображение

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 24 фев 2009 13:33

pasaden написа:ВСИЧКИ ЛИГЛИ ВЪВ ФУТБОЛНИ ЕКИПИ ДА ИЗЛИЗАТ НА ТЕРЕНИТЕ ПРЕЗ УИКЕНДА БЕЗ ДА ХЛЕНЧАТ!!!

ТВЪРДО ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ОТЛАГАНИЯ!!!

Много точно.Тея балерини трябва да ги бият на почивки.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 24 фев 2009 13:37

Ела да ти покажа бе смешко!
..jpg
(3.56 KиБ) Свален 309 пъти

Виждам те,лягай под масата!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 фев 2009 13:39

Лордче,много си отворен нещо,кюмюр :D Съчувствам ти колко си зле,честно!Омразата така ти е заседнала в дребната душица и няма мърдане!Айде викай против Левски,против националите,подкрепяй чорбата(за такива като теб не ЦСКА,а чорбата)и си живуркай!Малеее,колко си жалък :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 фев 2009 13:48

LordVOODOO написа:
popaj написа:Ела да ти покажа бе смешко!
..jpg

Виждам те,лягай под масата!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да виждаш ме как го подавам на мaйка ти, но не смееш нищо да направиш, безполезно изкопаемо!

Браво,браво,почна и с майките,голям пич си ,нямам думи колко си готин :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 фев 2009 13:55

LordVOODOO - Хващам се на бас, на произволно избрана от теб сума, че аз ще регистрирам свой форум, ще ти трия мненията напълно произволно, ще те баннвам когато си поискаш и молбата ти да ме осъдиш няма да бъде даже разгледана. Искаш?

Относно кръга - аз съм ЗА, да се играе, ебах ги в балерините. Въпреки, че на Мъри в мотивите му е удобството на публиката, която ще измръзне, пък то едва ли ше си заслужава.

Относно авантите - не виждам никаква аванта тук. Както и никаква аванта за мача с Черноморец. Виж, когато дадоха неправомерно лиценз на един неизряден клуб, определено си беше нагла аванта.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 24 фев 2009 13:55

Искам да помоля модераторите да изхвьрлят от темата Вуду лорда! Не четете ли ? Тази девойка сьвсем изтрещя!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 24 фев 2009 13:58

Е, недей с лошо, чакам го финансово, нека ми отговори първо :mrgreen:

Върни се в “Архив”