ZinedineZidane написа:От новините на Нова току що разбрах, че някаква жена от село се била жалвала официално, че кокошките ѝ не били снасяли, защото оградата на комшиите била боядисана в зелено!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZinedineZidane написа:От новините на Нова току що разбрах, че някаква жена от село се била жалвала официално, че кокошките ѝ не били снасяли, защото оградата на комшиите била боядисана в зелено!!!
Blue_Girl написа:От днес моята половинка ще ми дава колата да я карам, защото си взех шофьорската книжка.
Cesc Fabregas написа:Blue_Girl написа:От днес моята половинка ще ми дава колата да я карам, защото си взех шофьорската книжка.
Екстра, честитоМен това ми предстои в най-скоро време, което ме кара да се усмихвам!
Blue_Girl написа:От днес моята половинка ще ми дава колата да я карам, защото си взех шофьорската книжка.
THE G.A.M.E написа:След час излизам на по билярдче и алкохолс приятели.
Дано не загубя, че алкохола ще ми излезе скъп ! ...
Blue_Girl написа:THE G.A.M.E написа:След час излизам на по билярдче и алкохолс приятели.
Дано не загубя, че алкохола ще ми излезе скъп ! ...
[offtopic]Гледай много да не се напиеш, че жена ти може би ще те набие
![/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Soulen и 11 госта