Футболни правилници в България...., но в някой друг живот..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Футболни правилници в България...., но в някой друг живот..

Мнениеот PFC Litex » 28 сеп 2010 18:17

Чета, че срещата между Литекс и Левски е преместена от 24.10.2010 за понеделник 25.10.2010 със същият начален час от 21:00ч. и причината е следната:

-Поради участие на „Левски" в турнира „Лига Европа" и по предложение на телевизия PRO-BG, срещата за първенството на „А" ФГ от единадесети кръг между отборите на „Литекс"/Ловеч/ и „Левски"/София/ ще се играе на 25.10.2010г./понеделник/ от 21.00 часа, вместо на 24.10.2010г./неделя/.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=159979

Та дали щеше да е на 24 или на 25 то мача е заложен в програмата и ще се предава и тази причина е изсмукана от пръстите.

Защо не е преместен мача между Миньор - ЦСКА който е на 24.10 от 16:00 за понеделник, защото ЦСКА също играе в ЛЕ?

На мен причината за промяната е ясна, но точно за това, че не спазваме собствени наредби и слугинажа на един или друг отбор, скоро оправия няма да има.

За справка в Англия играят по 5 мача за 10 дена, а тук се плашат от 3 мача за 8 дена, лошо Седларов....... лошо
Изображение

CristianoRonaldoo
Контакти:

Re: Футболни правилници в България...., но в някой друг живот..

Мнениеот CristianoRonaldoo » 28 сеп 2010 18:19

PFC Litex написа:Чета, че срещата между Литекс и Левски е преместена от 24.10.2010 за понеделник 25.10.2010 със същият начален час от 21:00ч. и причината е следната:

-Поради участие на „Левски" в турнира „Лига Европа" и по предложение на телевизия PRO-BG, срещата за първенството на „А" ФГ от единадесети кръг между отборите на „Литекс"/Ловеч/ и „Левски"/София/ ще се играе на 25.10.2010г./понеделник/ от 21.00 часа, вместо на 24.10.2010г./неделя/.

Та дали щеше да е на 24 или на 25 то мача е заложен в програмата и ще се предава и тази причина е изсмукана от пръстите.

Защо не е преместен мача между Миньор - ЦСКА който е на 24.10 от 16:00 за понеделник, защото ЦСКА също играе в ЛЕ?

На мен причината за промяната е ясна, но точно за това, че не спазваме собствени наредби и слугинажа на един или друг отбор, скоро оправия няма да има.

За справка в Англия играят по 5 мача за 10 дена, а тук се плашат от 3 мача за 8 десена, лошо Седларов.......

Ми играй ти 270 минути непрестанно тичане, прави възстановителни тренировки, тренирай по 3 часа на ден, да те видим дали ще искаш по 5 мача на седмица ли колко каза..
[strike]Комунизъм[/strike]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 сеп 2010 18:21

Така е трябва да има равноправие,а не едни отбори да са облагодетелствани за сметка на други такива,но все пак живеем в ...България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 сеп 2010 18:25

CristianoRonaldoo написа:Ми играй ти 270 минути непрестанно тичане, прави възстановителни тренировки, тренирай по 3 часа на ден, да те видим дали ще искаш по 5 мача на седмица ли колко каза..

Щом трябва ще играят, това е тяхната работа, за която получават 5 цифрени суми, та в този ред на мисли, защо не е преместен и мачът на ЦСКА, а той е и с още по ранен час?
Изображение

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 сеп 2010 18:28

и по предложение на телевизия PRO-BG

Много ми е чудно, дали в Италия, Испания, Германия, Англия или която и да е друга страна, телевизията, която държи правата за даден мач, определя кога ще се играе той?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 сеп 2010 18:31

Остави предложението, причината е адски жалки, защото така излиза, че за едни може, а за други не.
В неделя и понеделник от 21:00 часа в програмата на телевизията има заложени мачове, така че няма значение кои са мачовете.

Къде е равнопоставеността между отборите, ето това е моят въпрос?
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 28 сеп 2010 18:31

От футболният съюз не искат ЦСКА и левски да играят в един ден,което за мен е разбираемо.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 сеп 2010 18:32

Hellkeeper написа:
и по предложение на телевизия PRO-BG

Много ми е чудно, дали в Италия, Испания, Германия, Англия или която и да е друга страна, телевизията, която държи правата за даден мач, определя кога ще се играе той?

Там си има подписан предварителен договор както и тук,но там се спазват правилата,а не когато и хрумне на телвизията да си сменя програмата.Първо на първо всички мачове си обозначени дати докато в ПроБг действат на парче пет кръга напред правят програма и пак я сменят.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 сеп 2010 18:34

Rodn1 написа:От футболният съюз не искат ЦСКА и левски да играят в един ден,което за мен е разбираемо.

Тогава защо мачовете от деветият кръг между Сливен - Левски и Локо Сф. - ЦСКА са в един и същи ден на 04.10.2010?

Вместо да редуцират началният час 21ч, защото вече е късно, тръгнали да ни мислят, че ние ядем трици, жалка работа.
Последна промяна от PFC Litex на 28 сеп 2010 18:35, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2010 18:35

CristianoRonaldoo написа:
PFC Litex написа:Чета, че срещата между Литекс и Левски е преместена от 24.10.2010 за понеделник 25.10.2010 със същият начален час от 21:00ч. и причината е следната:

За справка в Англия играят по 5 мача за 10 дена, а тук се плашат от 3 мача за 8 десена, лошо Седларов.......

Ми играй ти 270 минути непрестанно тичане, прави възстановителни тренировки, тренирай по 3 часа на ден, да те видим дали ще искаш по 5 мача на седмица ли колко каза..

Къде го видя това?
Ми нека дойдат да карат цял месец по 10 часов работен ден, да прехвърлят по няколко тона желязо, да им се разтреперат краката от качване и слизане нагоре-надолу, и това за 3.50 на час.А, забравих.. може да им се наложи и в събота да са на работа, не само през седмицата.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”