Сокол - Ботев - 1 кръг АФЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сокол - Ботев - 1 кръг АФЛ
Някой ще ме светне ли защо няма право да използва юноши?
- rump_shaker
- Контакти:
hetfield написа:Някой ще ме светне ли защо няма право да използва юноши?
и аз това се чудя. Всеки отбор има право да си ползва юнушите за какъвто и да е мач!

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
hetfield написа:Някой ще ме светне ли защо няма право да използва юноши?
Отговорът е в БФС. Тъй като Ботев бил аматьорски клуб, той нямал право да играе в Елитната юношеска дивизия, затова и там играе Ботев 2002. По същата логика Ботев официално няма ДЮШ, но, разбира се, може да картотекира когото си поиска да играе в който си мач поиска...
Не натискайте ТУК!
Тоя третия турнир ми идва много
Да пускат тези които не са играли до сега.Лошото е че за поне 5-6 души пак няма да има почивка 

daimio написа:Тоя третия турнир ми идва многоДа пускат тези които не са играли до сега.Лошото е че за поне 5-6 души пак няма да има почивка
да влизат бакала и Вичев,2.Кочев,3Младенов.....знаете ги нататък
daimio написа:Тоя третия турнир ми идва многоДа пускат тези които не са играли до сега.Лошото е че за поне 5-6 души пак няма да има почивка
Сега е момента да се вземат още 5-6 нови играчи. Не е необходимо да чакаме до зимната почивка.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- plovdivchanina
- Контакти:
ilian12 написа:daimio написа:Тоя третия турнир ми идва многоДа пускат тези които не са играли до сега.Лошото е че за поне 5-6 души пак няма да има почивка
Сега е момента да се вземат още 5-6 нови играчи. Не е необходимо да чакаме до зимната почивка.
Веднага давам предложения: Армандо, Петьо Иванов, Георги Стефанов, Георги Неделчев, Васил Кочев, но трудно би станало като се има впредвид, че Фидана едвали ще ги пусне по средата на полусезона.

Шврнц Тпрунков написа:hetfield написа:Някой ще ме светне ли защо няма право да използва юноши?
Отговорът е в БФС. Тъй като Ботев бил аматьорски клуб, той нямал право да играе в Елитната юношеска дивизия, затова и там играе Ботев 2002. По същата логика Ботев официално няма ДЮШ, но, разбира се, може да картотекира когото си поиска да играе в който си мач поиска...
Тпрунков излагаш се,Векта,Пирин 2001 да не би да са професионални отбори-истината е че отборите трябваше да заявят своето участие до 31 юли,а регистрацията на сдружението излезна на 05,08,2010.И като нямахме регистрация се наложи да се заяви участие от името Ботев 2002
- bucky_barabata
- Контакти:
На мен идеята да се картотекират феновете за тая купа ми се струва идеална. Почти убеден съм, че примерно срещу Марково, където 95% от играчите бяха около 90 килограма, дори с подбор от ТИ, ще ги сгазим.
според мен този турнир найстина ще дойде малко в повече, трудно ще можем да издържим да играем на три фронта, няма смисъл да го правим...приоритета е влизане в Б група
Ако можем да не ги играем тези мачове за АФЛ ще е по-добре