Имам един въпрос момчета, Иво Иванов контузен ли е , че Ясен не го пуска да играе? Ако не спорем мен Иво е доста по-добър от Бензукан и заедно с Милиев ще се сработят доста добре.
Дайте малко повече инфо.
Контузен ли е Иво Иванов?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- maymun 1914
- Контакти:
Контузен ли е Иво Иванов?
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?
-
- Контакти:
Re: Контузен ли е Иво Иванов?
Не, слаб е. Берое ни пробутаха Ивчо с етикета "супер добър" ама в момента ни е най - слабото звено в защитата.
[strike]Комунизъм[/strike]
maymun 1914 написа:Имам един въпрос момчета, Иво Иванов контузен ли е , че Ясен не го пуска да играе? Ако не спорем мен Иво е доста по-добър от Бензукан и заедно с Милиев ще се сработят доста добре.
Дайте малко повече инфо.
не е контузен
нищо му няма
- deepblue1963
Не!Не е контузен!Просто,в момента Бензукан е по-добър.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Има треньорска контузия. В момента Бензукан показва по-добра форма и логично е титуляр.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
deepblue1963 написа:Не!Не е контузен!Просто,в момента Бензукан е по-добър.
Бензукан освен че изнася топката в пъти по - добре, направи няколко шпагата в наказателното, които ако бяха влезнали резултата ставаше 4-5:2
- maymun 1914
- Контакти:
Аз не мисля ,че Бензукан е по-добър от Иво ама всеки си има мнение де...а и досега Иво не е направил слаб мач
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?
-
- Контакти:
maymun 1914 написа:Аз не мисля ,че Бензукан е по-добър от Иво ама всеки си има мнение де...а и досега Иво не е направил слаб мач
Няма гол който да не е дошъл от негова грешка. Или ще се подхлъзне там, или ще се спъне, или няма да се позиционира. Дърво. Бензукан и Рабех биха били добра двойка, ама ония тъпата пияница...
- Daniel Levski
- Контакти:
CristianoRonaldoo написа:Не, слаб е. Берое ни пробутаха Ивчо с етикета "супер добър" ама в момента ни е най - слабото звено в защитата.
Не е вярно Иво Иванов е много по-добър от Бензукан /не,че той е лош но често прави фатални грешки и е добър за първа резерва/. Затова смятам,че Ясен ще го пусне срещу Спортинг. Не го пусна срещу Гент защото беше наказан, а срещу Стара Загора, за да не го освиркват селянчетата от Берое / не,че Стара Загора е село - градът си е много хубав/.
-
- Контакти:
Daniel Levski написа:CristianoRonaldoo написа:Не, слаб е. Берое ни пробутаха Ивчо с етикета "супер добър" ама в момента ни е най - слабото звено в защитата.
Не е вярно Иво Иванов е много по-добър от Бензукан /не,че той е лош но често прави фатални грешки и е добър за първа резерва/. Затова смятам,че Ясен ще го пусне срещу Спортинг. Не го пусна срещу Гент защото беше наказан, а срещу Стара Загора, за да не го освиркват селянчетата от Берое / не,че Стара Загора е село - градът си е много хубав/.
Абе брат. Изгледай мача с Берое. Бензукан направи толкова шпагати, които са жизненоважни, дето ивчо никога неможе да ги направи...