ЕМИЛ написа:Хасково написа:Според мен можем да ги спънем тези 11 циганета от Порто![]()
Защо реши ,че в Порто играят "циганета" ?
Румънец,аржентинци,чернички португалци,черни бразилци, и трети вратар поляк. Тва им е отбора..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Хасково написа:Според мен можем да ги спънем тези 11 циганета от Порто![]()
Защо реши ,че в Порто играят "циганета" ?
Хасково написа:Според мен можем да ги спънем тези 11 циганета от Порто![]()
florentin_petre написа:Нека уважаваме противника, а Порто са си точно за уважение, незнам дали са циганета, но за мен са отбор който може да бие всеки един гранд в Европата. Като фен на ЦСКА ще ми се да вземем и техния скалп. Аз също съм за победа 2-1. Успех и на двата Български отбора срещу двата португалски гранда. Може да имат слава но ЦСКА и Левски си имат най-яките фенове.
CristianoRonaldoo написа:florentin_petre написа:Нека уважаваме противника, а Порто са си точно за уважение, незнам дали са циганета, но за мен са отбор който може да бие всеки един гранд в Европата. Като фен на ЦСКА ще ми се да вземем и техния скалп. Аз също съм за победа 2-1. Успех и на двата Български отбора срещу двата португалски гранда. Може да имат слава но ЦСКА и Левски си имат най-яките фенове.
Ми... Спортинг според мене ще ги бием, ама Порто незнам как. Може би нещо като с Бешикташ да играете, ама..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта