Днес смятам, че Ман Ю. ще покаже, че е по-опитния отбор и ще спечели мача. Не мисля, че ще е лесно но за мен е 2-ка.
Inter - Man U. - 2
Днес на стадион Джузепе Меаца излизат два класни отбора - Интер и Ман Ю. Интер се намират в много добра форма след 4 победи и едно равенство от последните си 5 мача. Отбора води убедително в първенството и сега е насочил усилия към най-комерсиалния турнир. От другата страна са Ман. Ю, които от 5 мача имат 5 победи. От последните си 10 мача отбора има допуснати само 5 гола. Гостите са във върхова форма и нападатели, като Рууни, Берба, Тевес и Кристиано Роналдо едва ли могат да бъдат спряни от която и да е защита. И двата отбора са в добра форма, но предимството на Ман Ю. е опита в евротурнирите и треньора Сър Алекс Фъргюсън, който знае какво и как да направи за да победи в такива решителни мачове. Залагам на по-опитния отбор.
Прогноза - 2
Шампионска лига - Прогнози и анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Шампионска лига - Прогнози и анализи
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
Re: Шампионска лига - Прогнози и анализи
zalozite написа:Днес смятам, че Ман Ю. ще покаже, че е по-опитния отбор и ще спечели мача. Не мисля, че ще е лесно но за мен е 2-ка.
Inter - Man U. - 2
Днес на стадион Джузепе Меаца излизат два класни отбора - Интер и Ман Ю. Интер се намират в много добра форма след 4 победи и едно равенство от последните си 5 мача. Отбора води убедително в първенството и сега е насочил усилия към най-комерсиалния турнир. От другата страна са Ман. Ю, които от 5 мача имат 5 победи. От последните си 10 мача отбора има допуснати само 5 гола. Гостите са във върхова форма и нападатели, като Рууни, Берба, Тевес и Кристиано Роналдо едва ли могат да бъдат спряни от която и да е защита. И двата отбора са в добра форма, но предимството на Ман Ю. е опита в евротурнирите и треньора Сър Алекс Фъргюсън, който знае какво и как да направи за да победи в такива решителни мачове. Залагам на по-опитния отбор.
Прогноза - 2
Божков ще ти пребере парите с тая 2ка

-
- Контакти:
Интер - Ман Юн Под 2.5
Арсенал - Рома 1
Лион - Барселона Гол / Гол
Атлетико М - Порто X
Арсенал - Рома 1
Лион - Барселона Гол / Гол
Атлетико М - Порто X
INTER-MAN.UNAITED 2
ARSENAL-ROMA 1 X
LION-BARCELONA 2
ATL.MADRID-PORTO 1 X
ARSENAL-ROMA 1 X
LION-BARCELONA 2
ATL.MADRID-PORTO 1 X
http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/P.F.C.%20Levski%20Fan.gif
INTER-MAN.UNAITED X
ARSENAL-ROMA X
LION-BARCELONA 2
ATL.MADRID-PORTO 1
ARSENAL-ROMA X
LION-BARCELONA 2
ATL.MADRID-PORTO 1
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- rocknrolla
- Контакти:
PB-1912 написа:zalozite написа:Днес смятам, че Ман Ю. ще покаже, че е по-опитния отбор и ще спечели мача. Не мисля, че ще е лесно но за мен е 2-ка.
Inter - Man U. - 2
Прогноза - 2
Божков ще ти пребере парите с тая 2ка1x 100% даже 1ца е най реално да стане 1:0
ТВЪРДА 1-ЦА
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Здравейте,
Интер - Ман Ю за мен е трърд Х, старите лисици Фъргюсън и Моуриньо знаят че не трябва да загубят най-важния си мач за сезона, толкова предпазливо скоро няма да ги видите да играят и двата отбора. Има една традиция последните години, победителя от ШЛ винаги отпада на осминфинал, имайте го в предвид ако ви се рискува със знак различен от Х.
Арсенал - Рома не може да излезе Х, най-вероятно минимална победа за Арсенал 1(около 80%), ако неопитните и суперталантливи футболисти на Венгер им трагне играта. И втория вариант - двойката (20%), играта на Арсенал не тръгва като есента срещу Астън Вила и... 0-2 стана, а Рома го могат това... пример : Лион- Рома 0-2.
Атлетико М - Порто най-вероято Х. Порто не са отбор който има навика да бият навън, но за Х имат сили срещу всеки. Атлетико са много по зле от есента, нямат сили за повече от Х.
Лион - Барселона 2. Барса си позволиха отпускане в два поредни мача (с Бетис и Еспаньол), трета поредна стъпка на криво може да има последици и да им провали сезона. Лион са добър отбор , но Барса са супер отбор и двойката е неизбежна. Само за силните ентусиасти този мач може да стане Х, а за пълни откачалници 1... хахахаха.
Успех на всички !!!
Интер - Ман Ю за мен е трърд Х, старите лисици Фъргюсън и Моуриньо знаят че не трябва да загубят най-важния си мач за сезона, толкова предпазливо скоро няма да ги видите да играят и двата отбора. Има една традиция последните години, победителя от ШЛ винаги отпада на осминфинал, имайте го в предвид ако ви се рискува със знак различен от Х.
Арсенал - Рома не може да излезе Х, най-вероятно минимална победа за Арсенал 1(около 80%), ако неопитните и суперталантливи футболисти на Венгер им трагне играта. И втория вариант - двойката (20%), играта на Арсенал не тръгва като есента срещу Астън Вила и... 0-2 стана, а Рома го могат това... пример : Лион- Рома 0-2.
Атлетико М - Порто най-вероято Х. Порто не са отбор който има навика да бият навън, но за Х имат сили срещу всеки. Атлетико са много по зле от есента, нямат сили за повече от Х.
Лион - Барселона 2. Барса си позволиха отпускане в два поредни мача (с Бетис и Еспаньол), трета поредна стъпка на криво може да има последици и да им провали сезона. Лион са добър отбор , но Барса са супер отбор и двойката е неизбежна. Само за силните ентусиасти този мач може да стане Х, а за пълни откачалници 1... хахахаха.
Успех на всички !!!
hlucho написа:INTER-MAN.UNAITED X
ARSENAL-ROMA X
LION-BARCELONA 2
ATL.MADRID-PORTO 1
Съгласен съм с теб с изкл. на последния мач,просто Атлетико са в слаба форма а им предстои домакинство на Барселона,Порто ще се класират след Х и победа на До Драгао...
Бих ви предложил да играете Арсенал-Рома Под 2.5,както и Интер-Юнайтед Под 2.5 и
Реал(М) - Ливърпул 1

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Интер - Ман Юн 1
Арсенал - Рома ПП 1
Лион - Барселона 1
Атлетико М - Порто 1
Очаквам най-много една от 4-те ми единици да се пробие, като основните ми съмнения са към Арсенал-Рома.Интер и Моуринъо ще вземат победата с минимален резултат, просто Специалния е доказал, че няма равен в такива мачове.
След поредица страхотни мачове Барца стъпи на криво през уикенда и очаквам нова плесница за иначе страхотния тим на Гуардиола, тази вечер.
Атлетико, без значение от формата си тази вечер ще играе на живот и смърт, прогнозирам единица, като все пак Порто е фаворит за класиране на 1/4 финал.
Арсенал - Рома ПП 1
Лион - Барселона 1
Атлетико М - Порто 1
Очаквам най-много една от 4-те ми единици да се пробие, като основните ми съмнения са към Арсенал-Рома.Интер и Моуринъо ще вземат победата с минимален резултат, просто Специалния е доказал, че няма равен в такива мачове.
След поредица страхотни мачове Барца стъпи на криво през уикенда и очаквам нова плесница за иначе страхотния тим на Гуардиола, тази вечер.
Атлетико, без значение от формата си тази вечер ще играе на живот и смърт, прогнозирам единица, като все пак Порто е фаворит за класиране на 1/4 финал.
Интер - Ман Юн (хикс)
Арсенал - Рома (единица)
Лион - Барселона (хикс)
Атлетико М - Порто (единица)
Арсенал - Рома (единица)
Лион - Барселона (хикс)
Атлетико М - Порто (единица)