Полша, Бразилия, България!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Полша, Бразилия, България!!!

Мнениеот pomiqrat » 28 сеп 2010 11:00

federer90 написа:Бразилия никой няма да подцени на Световно.

Ако победим ще напишеш ли Надал е по-добър тенесист от Федерер?
:mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 28 сеп 2010 11:04

Gretna написа:
venconi написа:Гледах куба с бразилия, просто наслада за окото. Уникален спектакъл. С кариоките и два дена да играем няма шанс. Дано да излъжем поляците, които където ни хванат на голямо първенство ни мачкат. Най-лошото е обаче , че с жеков играта ни е като отпреди 10 години. Даже и тогава сигурно е имало повече комбинации, а сега атака само от 2 и 4 . Трагедия !

сега ние ще ги мачкаме. бразилия ще си ги оставим за финала сега да ни бият в групата.

Както Германия и Унгария на световното по футбол през 1954 г. .... ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 сеп 2010 11:47

vankata написа:Сметките да "избягаме" на Бразилците, излезнаха криви. Но, по добре тук отколкото в следващата фаза. Мисля, че наште не са показали потенциала си. Трябва да вземем един от двата мача с/у Бразилия или (по-вероятно) срещу Полша.

Еми криви ще излезнат разбирасе кой голям уважаващ себе си отбор тръгва на световно не с мисълта да мачка, а да си прави тънки сметки тука си бия тоз да не играя с ойне тука си падна от 3 да не играя с 4 е честито ни избягване на Бразилия от много сметки така става! Да не говорим, че отбора е много по-слаб от това което очаквахме и тази загуба от Чехия е показателна евала за налагането на нови момчета те се представят добре обаче тези които трябва да правят разликата в мачовете ги няма никакви много съм разочарован от волейболистите ни не очаквах такъв резил! Предполагам, че тези 2 загуби се зачитат и тук което прави шансовете ни да минем тази фаза нулеви, но това заслужаваме след като тръгнахме с кръчмарски сметки вместо с хъс за победа навсякъде пък каквото жребий покаже! ;)
А те загубите не се зачитат което е страхотно в случая за нас защото на предишното Световно се зачитаха и въпреки това с тая игра е немислимо да прескочим следващата фаза трябва да надскочат себе си! ;)

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 28 сеп 2010 12:17

До тук бяхме ! Много сме зле , не съм очаквал такъв провал , искали полуфинал лелееее вие Чехия не можете да биете искате полуфинал ....
Изображение

vonabrav
Контакти:

Мнениеот vonabrav » 28 сеп 2010 13:28

Дано да бием единия от двата отбора, защото като гледах по нататъка е по добре да завършим втори в тази група отколкото първи. Бием ли един от двата отбора според мене поне полуфинал.

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 28 сеп 2010 13:43

runnersa написа:
vankata написа:Сметките да "избягаме" на Бразилците, излезнаха криви. Но, по добре тук отколкото в следващата фаза. Мисля, че наште не са показали потенциала си. Трябва да вземем един от двата мача с/у Бразилия или (по-вероятно) срещу Полша.

Еми криви ще излезнат разбирасе кой голям уважаващ себе си отбор тръгва на световно не с мисълта да мачка, а да си прави тънки сметки тука си бия тоз да не играя с ойне тука си падна от 3 да не играя с 4 е честито ни избягване на Бразилия от много сметки така става! Да не говорим, че отбора е много по-слаб от това което очаквахме и тази загуба от Чехия е показателна евала за налагането на нови момчета те се представят добре обаче тези които трябва да правят разликата в мачовете ги няма никакви много съм разочарован от волейболистите ни не очаквах такъв резил! Предполагам, че тези 2 загуби се зачитат и тук което прави шансовете ни да минем тази фаза нулеви, но това заслужаваме след като тръгнахме с кръчмарски сметки вместо с хъс за победа навсякъде пък каквото жребий покаже! ;)
А те загубите не се зачитат което е страхотно в случая за нас защото на предишното Световно се зачитаха и въпреки това с тая игра е немислимо да прескочим следващата фаза трябва да надскочат себе си! ;)

Нека и аз те попитам нещо - понеже Световното по футбол е още скорошно - кой голям уважаващ себе си отбор на Световното започна с идеята да мачка всичко живо? Може би Италия, може би Германия, може би Англия, може би Испания. Двата фаворита, които тръгнаха да мачкат още от групите - Аржентина и Бразилия сещаш се докъде стигнаха. Не казвам че отборите са падали за да правят тънки сметки, просто си пестиха силите и играха "прагматично"

Досега винаги на първенства тръгваме бодро бодро да мачкаме, мачкаме и на полуфинал издъхваме. Аз нямам нищо против Пранди да опита нова стратегия пък ще си покаже.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 сеп 2010 14:06

Трън написа:
runnersa написа:

Нека и аз те попитам нещо - понеже Световното по футбол е още скорошно - кой голям уважаващ себе си отбор на Световното започна с идеята да мачка всичко живо? Може би Италия, може би Германия, може би Англия, може би Испания. Двата фаворита, които тръгнаха да мачкат още от групите - Аржентина и Бразилия сещаш се докъде стигнаха. Не казвам че отборите са падали за да правят тънки сметки, просто си пестиха силите и играха "прагматично"

Досега винаги на първенства тръгваме бодро бодро да мачкаме, мачкаме и на полуфинал издъхваме. Аз нямам нищо против Пранди да опита нова стратегия пък ще си покаже.

Ама стигахме на полуфинал нали? А сега тея като ни го натресат и къде ще стигнем? 13-18 място правиш ли разлика? Ще бъде чудо да бием някой от тези толкова кошмарни за нас съперници с тази форма и игра вместо да си дадете сметка за това продължавате да давате акъл кой да бием и кой не, че после да ни е по-лесно все едно сме с класа над тези 2 отбора, че можем да си избираме кой да бием и кой не! За жалост сме на прага да запишем най-кошмарното си класиране на световни първенства(от 13 надолу), а вие продължавате да правите сметки без кръчмар на кое място трябвало да си изберем да сме, че да ни е по-лесно нататък да видим докъде ще стигнем с тази тактика макар, че се сещам! Дано момчетата ме оповергаят!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 28 сеп 2010 15:35

Каквото и да се говори,ще минем през деветте кръга на ада,за да вземем медал.Дано прескочим осминафиналната група,макар и след това не ни чака нищо красиво!Недай си Боже вземем да бием и Полша,и Бразилия-тогава по традиция се натресваме на Русия и Сърбия.При второ място в тази група отиваме на САЩ и вероятно Германия,която,ако играем както снощи като нищо може да ни препъне.В тези две"дружелюбни" компании трябва да се печели всеки мач,за да сме в четворката.Трудно,но не и невъзможно!
И все пак,като умерен оптимист прогнозирам следното класиране от 1 до 12 място

1.Бразилия
2.САЩ
3.Куба
4.Италия
5.Русия
6.България
7.Франция
8.Чехия
9.Сърбия
10.Аржентина
11.Испания
12.Германия
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 28 сеп 2010 15:45

deepblue1963 написа:
ACDC написа:А можеше и баба ми да е мъжка..не предполагам че са си правили някакви сметки.. но каквото, такова и на мен не ми харесаха как играха до момента нашите, но си ги подкрепям. И аз мисля, че нямат шанс в ама не съжелявам, че са в тая група. Ако мислят да играят, ще победят, ако ли не у дома като нас.

Ирония,братчет,ирония...Опитваме се да прикрием слабата игра с някакви "сметки".Ние ли се извъдихме най-големите "сметкаджии" на световното?За всички отбори е ясно,че България се крепи на усилията на двама-Казийски и Николов.И то не от вчера,не от онзи ден.ТОВА Е!Въпрос на време беше другите да се нагодят към това.С лека ръка беше отписан Б.Йорданов,например.За сметка на това,пък,Гоцев е "велик".Айде,моля...

Ти за смяна на поколения чувал ли си?Когато Пламен се отказа всички ни отписваха от европейското в Турция,пък то взехме,че взехме бронза!Известно ли ти е,че Гоцев идва директно за световното от европейското за младежи?Вярвам,че скоро ще стане новият Казийски-все пак е само на 20 години!Да ти напомня,че се чудихме на европейското аджеба к'ъв е този Йосифов,а той взе че стана блокировач номер 1 на турнира!
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Върни се в “Волейбол”